Şimdi Ara

masamın altına led koymak istiyorum hiç bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, az önce aklıma geldi gece takılıyorum madem odamı aydınlatacak kırmızı led koyayım dedim masamın altına. bu konuda hiç bilgim yok. led elektrikçiden alınır o kadar biliyorum. becerikli biriyimdir bu zaman kadar işim düşmedi ledlere. dayım minibüsü led döşüyordu biz izliyorduk boş bakıyorduk. şu olayı anlatırsanız sevinirim. çocuğa anlatır gibi. 2 metrelik bi masam var gözükmeyecek şekilde altına gizleyeceğim. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• stediğin renk ve uzunluğa göre led al onları altında kendiliğinden yapışkanlı oluyor istedğim yere yapıştır akırken aldığın lede göre uygun adaptör al
  • Metre olarak satılıyor elektrikcçilerde. 2 metre alin fazla gelse bile kesebilme şansınız var.
    Ve 12V 1amper adaptore ihtiyacınız var.

Opsiyonel olarak açma kapatma isini yapmak için anahtar da alabilirsiniz.Olmasa da olur fakat kapatma istediginizde adaptörü fişten çekmek zorunda kalırsınız.
  • Metre olarak satılıyor elektrikcçilerde. 2 metre alin fazla gelse bile kesebilme şansınız var.
    Ve 12V 1amper adaptore ihtiyacınız var.

Opsiyonel olarak açma kapatma isini yapmak için anahtar da alabilirsiniz.Olmasa da olur fakat kapatma istediginizde adaptörü fişten çekmek zorunda kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Ait bir odam yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.