Şimdi Ara

masaüstü kapanma ve kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle vereceginiz bilgi ve yardımlar için teşekkür ederim. Uzun zaman kullandığım sistemi kardeşime verdim. Oyun sırasında kapanıp 1 saat sonra açabiliyorum açıldığındada kasa çalışıyor ama bios gelmiyordu. Hardisk bozukmuş. 2.el hardisk aldım win 7 kurdum 2 gün sonra yine aynısını yaptı. İşlemcının çok sıcak oldunu farkettim.termal macunu silip yenisini sürdüm ram lerin yerini değiştirdim . Yine kapanıyor açılıncada oyunda kasmalar oluyor . Tüm güncellemelerinide yaptım olmuyo acaba miadınımı doldurdu yada aldığım hardisktemi sorun var. Sistem : Gigabayte GA-M61PM-S2 Ana kart / amd athlon II X2 64 İşlemci / geforce gt 9400 1 gb 128 bit ekran kartı / 1x kingston 1 gb ddr2 ram 800 mhz 1x a-data 2 gb ddr2 800 mhz Ram / 240 GB Hardisk kaç rpm bilmiyorum . Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soydan96

Öncelikle vereceginiz bilgi ve yardımlar için teşekkür ederim. Uzun zaman kullandığım sistemi kardeşime verdim. Oyun sırasında kapanıp 1 saat sonra açabiliyorum açıldığındada kasa çalışıyor ama bios gelmiyordu. Hardisk bozukmuş. 2.el hardisk aldım win 7 kurdum 2 gün sonra yine aynısını yaptı. İşlemcının çok sıcak oldunu farkettim.termal macunu silip yenisini sürdüm ram lerin yerini değiştirdim . Yine kapanıyor açılıncada oyunda kasmalar oluyor . Tüm güncellemelerinide yaptım olmuyo acaba miadınımı doldurdu yada aldığım hardisktemi sorun var. Sistem : Gigabayte GA-M61PM-S2 Ana kart / amd athlon II X2 64 İşlemci / geforce gt 9400 1 gb 128 bit ekran kartı / 1x kingston 1 gb ddr2 ram 800 mhz 1x a-data 2 gb ddr2 800 mhz Ram / 240 GB Hardisk kaç rpm bilmiyorum . Teşekkürler

muhtemelen sorununuz ektan kartının aşırı ısınmasından kaynaklanıyor..eğer eski kasa fanlarından bir tane bulup ekran kartına doğru sabitleyip üfletebilirseniz sıkıntı gidecek gibi...
    pc wizard 2012 indirin kurun oradan her bileşenin ısı değerlerini göreceksiniz önce benim önermem olan ısı kaynaklımı sorunu oradan tesbit ediniz..bol şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

Orijinalden alıntı: soydan96

Öncelikle vereceginiz bilgi ve yardımlar için teşekkür ederim. Uzun zaman kullandığım sistemi kardeşime verdim. Oyun sırasında kapanıp 1 saat sonra açabiliyorum açıldığındada kasa çalışıyor ama bios gelmiyordu. Hardisk bozukmuş. 2.el hardisk aldım win 7 kurdum 2 gün sonra yine aynısını yaptı. İşlemcının çok sıcak oldunu farkettim.termal macunu silip yenisini sürdüm ram lerin yerini değiştirdim . Yine kapanıyor açılıncada oyunda kasmalar oluyor . Tüm güncellemelerinide yaptım olmuyo acaba miadınımı doldurdu yada aldığım hardisktemi sorun var. Sistem : Gigabayte GA-M61PM-S2 Ana kart / amd athlon II X2 64 İşlemci / geforce gt 9400 1 gb 128 bit ekran kartı / 1x kingston 1 gb ddr2 ram 800 mhz 1x a-data 2 gb ddr2 800 mhz Ram / 240 GB Hardisk kaç rpm bilmiyorum . Teşekkürler

muhtemelen sorununuz ektan kartının aşırı ısınmasından kaynaklanıyor..eğer eski kasa fanlarından bir tane bulup ekran kartına doğru sabitleyip üfletebilirseniz sıkıntı gidecek gibi...
    pc wizard 2012 indirin kurun oradan her bileşenin ısı değerlerini göreceksiniz önce benim önermem olan ısı kaynaklımı sorunu oradan tesbit ediniz..bol şanslar

Teşekkürler. Deneyip bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım çare olacağız..olmazsa pm atın tekrar dönüp bakayım..iyi akşamlar
  • direk kapanıyorsa işlemcidendir büyük ihtimal zaten amd kendinden ısıtmalı kaloriferli ev gibi mübarek pc kapanıp 1 saat sonra açılması ısınma sorunu soğuyunca yeniden çalışıyor kapanınca işlemciyi sök elin yanar dikkat et elinde amd yazısı çıkmasın bende intel p4 çıkmıştı aynı sorundan :D işlemciyi bir şekilde soğut buz dolabına falan koy gerçi yoğuma olabilir vantilatör falan kullan eğer soğuyunca açılıyorsa 1 saat süreyi kısaltabiliyorsan işlemcin gidik zaten amd kullanmayın tavsiyem değil paranıza yazık :D
    ekran kartından olduğunu düşünüyorsanda çıkar kartı yanlış görmediysem onboard ekran kartı var zaten onunla çalıştır dene pc yi kartı sökmeden çalışmaz ona göre bilmiyorsan söliyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.