Şimdi Ara

Masaüstü kasama kahve döküldü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir konu hakkına sizlerin görüşlerine ihtiyacım var.
    Cuma günü şehir dışına çıktım ve geldiğimde kedim masadan kahve fincanını yere düşürdüğünü gördüm. bilgisayara gelmediğini düşünüp pc yi açtığımda açılmadığını düşünüp, rizden kaynaklı olabilir diye başka bir prize takıp çalıştırdığımda monitörün çalışmadığını gördüm. Sadede gelicek olursam şu anda pc çalışıyor fakat mause ve klavye ışıkları çalışmamaktadır. Ekran kartı ve cpu fanları calısıyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor şimdi pc nın ıcını acıp baktıgımda bölgesel olarak kahve olduğunu görüyorum hafif bir şekilde anakart üzerine birazda ekran kartının üzerinde. Sizce sorun ne olabilir nasıl çözülebilir. Sizden bilgi almadan bilgisayarcılara tonlarca para harcamak istemedim. Gereksiz yorum yapmadan sonuç odaklı yardım edebilirseniz sevinirim.
    Kolaylıklar.

• Bu konu hakkında lütfen yardımcı olabilir misiniz.
  • hocam prizden çekin anakartta dökülen yerleri iyice temizleyin ki akım ordan oraya sıçramasın sonr usb portlarını kulak çöpüyle temizleyin,olacağını tahmin ediyorum
  • abimin de aynı sorun başına gelmişti çok iyi bi kasası vardı sonra içini açıp temizlemiş ve çöpe atmış hocam ama gene de siz bi sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.