Şimdi Ara

Masaüstü pc ekran kartı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım sıcaklar başlayınca ısınıp bilgisayarı kapattırmaya başladı. 2010 çıkışlı oyunu oynayamıyorum 20dk den fazla. elimi koyduğumda fanımın baya dandik olduğunu doğru dürüst hava üflemediğini fark ettim. burada havalar 45 dereceye kadar çıkacak ve bilgisayarım kuytu sıcak bir köşede. sanırım yeni fan almam lazım ama bu konuda hiç bir bilgim yok.

1-Fan girişleri standart mıdır? meselahttp://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/ burada gördüğüm herhangi bir fanı alıp takabiliyor muyum bilgisayara yoksa bakmam gereken bir ölçüsü var mı?
    2-ekran kartım AMD Radeon HD 7800(markası sapphire olması lazım), topladıktan hemen sonra da bir ısınma sorunu oluşmuştu ve götürdüğüm bilgisayarcı amd uyumlu kartların aşırı ısındığını, oyun oynamak için yanlış bir seçim yaptığımı söylemişti. bu ekran kartına göre nasıl bir fan almalıyım, ya da fan yerine soğutma sistemli falan bir şey mi almalıyım sorunsuz çalıştırabilmek için? (çok uçmak istemiyorum fiyat olarak ama orta halli fanlar yetmeyecekse de uçabilirim)
    3-bu kartla nasıl fan alırsam alayım iflah olmaz der misiniz? o kadar kötü mü gerçekten bu kartlar ısınma konusunda?

teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.