Şimdi Ara

Masaüstü PC'ye DualShock4 bağlamak için Bluetooth önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar PC'de kullanmak için DualShock 4 alıcam. Bluetooth'tan bağlamak istiyorum. Fakat usb bluetooth cihazlarına baktım fiyat aralığı çok geniş 5-40 Tl arasında değişiyor. Aradaki veri aktarımı hakkında bir fikrim yok. Sorum şu : 5-10 Tl'lik 2.0 cihazlar işimi görür mü? Fakat gecikme yok denecek kadar az olmalı. Yoksa 30-40 Tl'lik 4.0 cihazlardan mı tercih etmeliyim İnternette araştırdım fakat böyle bir konu görmedim ben ve diğer almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olursanız sevinirim

• Yok mu fikri olan
  • Gecikmesiz kablolu olarak neden kullanmıyorsun ?
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Kablo oynarken rahatsızlık veriyor arada kablo olsun istemiyorum. Madem DualShock 4'le alıcam kablosuz kullanmak istiyorum Ama bu gidişle 30-40 Tl'lik cihazlardan alıcam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©orleone

Kablo oynarken rahatsızlık veriyor arada kablo olsun istemiyorum. Madem DualShock 4'le alıcam kablosuz kullanmak istiyorum Ama bu gidişle 30-40 Tl'lik cihazlardan alıcam gibi

Almışken zaten iyi bir şey alın.
    Ama söylediğim gibi sadece aletin dibinden kolu bağlıcam telefon vs. her hangi bir cihaz bağlanmayacak. Çok bir fiyat değil alabilirim ama diğerleri de işimi görecekse neden 30-35 tl fazla veriyim ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©orleone

Ama söylediğim gibi sadece aletin dibinden kolu bağlıcam telefon vs. her hangi bir cihaz bağlanmayacak. Çok bir fiyat değil alabilirim ama diğerleri de işimi görecekse neden 30-35 tl fazla veriyim ki...

Illaki 4.0 olanlar daha performansli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için Gamepad önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Muhakkak onda şüphe yok. 4.0'da veri akışı daha hızlı olur. Ama ben bu konularda detaylı bilgisi olan bir kişiden fikir almak istedim. Duymak istediğim. 5-10 Tl'lik cihazlardan da alabilirsin Dualshock 4 gibi bir cihaz için fazla veri akışı olmaz bluetooth cihazının hemen yanından oynayacağın için bir sorun yaşamazsın gecikme de olmaz. Yada gecikmeler anlık kopmalar olabilir sıkıntı yaşarsın 4.0 almalısın gibi bilgili birinden görüş alsaydım ona göre karar verecektim. 4.0 almak en kolayı...
  • Sanırım yardımcı olacak biri yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.