Şimdi Ara

masaüstü standımı kendim yaptım;) film standı eklendi (itouch) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçek docktan güzel görünüyor
    eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

çok güzel olmuş bu
    gerçek docktan güzel görünüyor
    eline sağlık

teşekkür ederim;)
  • Siyah elma yerine, kutudan çıkan beyaz apple logolu çıkartmalar daha güzel olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Siyah elma yerine, kutudan çıkan beyaz apple logolu çıkartmalar daha güzel olmaz mı?

kutudan çıkartma mı çıkıyor? bendeki kutusuz geldi de bana...
    elime geçerse denerim...
  • süpersin tebrik ederim
    atolyeyi kurup seri üretime geçelm bence
  • süper olmuş eline sağlık
  • Elma çok güzel durmuş bence. Birde arkadaşların dediği gibi led ile ışıklandırırsan mükemmel olur.
  • harika işçilik.
    çok şık duruyo
  • plexi'yi nasıl o kadar düzgün kestin? veya neyle?
  • teşekkürler...

plexi yi dremel ise kestim sonrasında hafif bir zımpara uyguladım...

ilk boş zamanımda elmayı plexi ile çizip ışıklandırmayı düşünüyorum. daha farklı birşey yapmayı düşünüyordum tel ve ipod ikisi bir arada ama ondan vazgeçtim.
    birde plexiden film izleme standı yaptım yolculuklarda falan kullanmak için ilk fırsatta onun da resimlerini ekleyeceğim...
  • Kutuyu ne ile kestiniz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Kutuyu ne ile kestiniz acaba?

onu dremel ile kestim, dikdörtgenlerin uzun kenarlarını dremel ile kısa kenarlarını da kargaburnu ile bükerek kopardım sonra ince eğe ile düzeltttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 19 Ocak 2009; 23:47:50 >
  • yine mükemmel.. yine pratik ve hoş bir düşünce..

tekrar tebrikler

böyle gidersen endüstri ürünleri tasarımcıları aç kalacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

yine mükemmel.. yine pratik ve hoş bir düşünce..

tekrar tebrikler

böyle gidersen endüstri ürünleri tasarımcıları aç kalacak

tekrar teşekkürler
  • gerçekten temiz işçilik iyi düşünce.. zaten bir çok çalışmana canlı olarak tanıklık ettim. (: şu standa elektronik birşeyler katsak mı? aklında birşey varsa elektronik karşılığını çıkarmak için yine birşeyler düşünebiliriz.. benim aklımda ilginç bir iki birşey var aslında.. elini uzattığında dock dan ayrılıp hafifçe sana uzatması gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

gerçekten temiz işçilik iyi düşünce.. zaten bir çok çalışmana canlı olarak tanıklık ettim. (: şu standa elektronik birşeyler katsak mı? aklında birşey varsa elektronik karşılığını çıkarmak için yine birşeyler düşünebiliriz.. benim aklımda ilginç bir iki birşey var aslında.. elini uzattığında dock dan ayrılıp hafifçe sana uzatması gibi..

saolasın üstadım;)
    ne zamandır görüşemiyoruz, konuşamıyoruz...
    inan bu aralar o kadar yoğunum ki yapmayı bırak düşünmeye fırsatım olmuyor ama bana uzatması gerçekten güzel bir fikirmiş...
    neden gittin oralara yaw

• evet bayağ uzun zaman oldu..
    gidilen yer belli(izmir) neden diye sorulur mu yau
    şubat ayı boyunca istanbuldayım yine kediyi severim..
    o tarz cihazların özellikle yumuşak hareket yapması gerçekten çok hoş oluyor..
    o yavaşça açılan hesap makineleri ya da kasedi yavaştan çıkartan pioneer teypler..
    hatta cd rom yuvana da o tarz birşey de yapabilirsin.. itouch u göster elinden kapsın yutsun dock kablosunu kendisi içerde taksın, tekrar elini uzatınca kabloyu çıkarıp aynı pioneer teyplerdeki gibi yavaşça uzatsın sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 28 Ocak 2009; 22:46:22 >
  • iyi ya şubat şenlikli geçecek desene:)
    cd rom yazını okurken gözümde canlandı bişeylerde baya bi hoş olur ha
    gelde yapalım wala:)
  • deal dan hemen microservolara baktım stokta varmış hâlâ biraz program yazarız artık güzel birşeyler yapmak için (:
  • forever deal
    ay başı gelsin verelim siparişimizi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.