bana yanlış ürün yolladı en son siparişimde itiraz ettim hâlâ cevap bekliyorum.. tam olarak nasıl birşey yapalım bi el gibi birşey mi tutsun yoksa cd rom gibi dışarı çıksın sen mi bırakırsın üstüne sonra içe girer?
teşekkürler işte bence paylaşım ruhu bu böyle şeylerin daha da artması lazım tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: necoinside
bana yanlış ürün yolladı en son siparişimde itiraz ettim hâlâ cevap bekliyorum.. tam olarak nasıl birşey yapalım bi el gibi birşey mi tutsun yoksa cd rom gibi dışarı çıksın sen mi bırakırsın üstüne sonra içe girer?
cd rom tarzı bişi olabilir... bende de bi hata oldu tlf un ekranına yapışan koruyucu şeylerden istemiştim farklı model yollamışlar bende uğraşmadım hiç
çok güzel olmuş yapmayı deneyeceğim
Hocam gercekten cok guzel olmus uygulamalariniz, elinize saglik. Amerika'lilarin meshur bir lafi vardir, bilir misin Do it yourself.. Bu olay da tam do it yourself olmus. Cok guzel
Hele ki telefonu yan tutan standa hasta oldum, Tek istedigim sey bunun gibi bir sey idi. Talip olabilirim yani
Ben de kendime Zippo kutusundan (karton kutu) yaptim bir film standi :D
wala senin yaptığında gayet güzel olmuş eline sağlık;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme