almaya kalksan bir dünya para isterler canım ülkemin canım insanları kendi yapıyor. çok hoşuma gidiyor bu tip olayları görmek. esasında dock station tamamen gereksiz bir şey ama eğer iphone alırsam bunu bende yapacam.
naçizane fikrimdir. o şeffaf şeye usb kablosundan güç alarak alttan yanan renkli bir led takarsanız hoş görünecektir.
Aslında 50-70 lira istiyorlar ama biraz farklı bir olay tabi. Apple Dock'u içerisinde iPod ile uyumlu RCA kablo ve kumanda, dock üzerinde s-video out, line out gibi çıkışlar var. Bir de ülkemizdeki fiyatlardan bahsediyorsan vergiler ve Bilkom kazığı var.
mutlaka mutlaka ama genede üretici fikir ayrı kendin yapmak kullanmak vs vs
fiyatı ne olursa olsun dışarıdan alsaydım dock'u bu kadar keyif vermezdi kendi yaptığın birşeyi kullanmanın keyfi birde üzerine bu kadar güzel yorum almamın verdiği keyif... gaza gelip telefonada mı yapsam bir dock
quote:
Orjinalden alıntı: squall144
fiyatı ne olursa olsun dışarıdan alsaydım dock'u bu kadar keyif vermezdi kendi yaptığın birşeyi kullanmanın keyfi birde üzerine bu kadar güzel yorum almamın verdiği keyif... gaza gelip telefonada mı yapsam bir dock
İşin maneviyatına bakarsan zaten parayı karıştırmazsın yahu. Ev yemeği gibi bi' şey bu da
Güzel olmuş.Eline sağlık zamanında S.E P800 kullanırken şık bir standı vardı daha sonra cihazla birlikte vermez oldular.
arkadaşım tebrik ederim süper bir düşünce, yaratıcılık ve bir o kadar da güzel el becerisi ve uygulama , valla ne diyim ki helal olsun şu forumda boşa açılan onlarca topic ten sonra ilaç gibi geldi, böyle yaratıcı fikirlerle dolu başka topiclerde olsa keşke tekrar tebrikler 3g iphone da olur buna sanırım.
super
Çok güzel olmuş,tebrik ederim
Gerçekten güzel olmuş en çok hoşuma giden yanı da kesinlikle basit durmuyor yani yakışmış tebrik ederim..
Helal be Yurdum insanı kendini aşmış...
quote:
Orjinalden alıntı: grcim
arkadaşım tebrik ederim süper bir düşünce, yaratıcılık ve bir o kadar da güzel el becerisi ve uygulama , valla ne diyim ki helal olsun şu forumda boşa açılan onlarca topic ten sonra ilaç gibi geldi, böyle yaratıcı fikirlerle dolu başka topiclerde olsa keşke tekrar tebrikler 3g iphone da olur buna sanırım.
3g nin ölçülerini bilmiyorum ama uymazsa bile yapmak istenilirse her telefona göre yapılır sonuçta zor birşey değil biraz alet biraz el becerisi...
Resimde iPodun altında duran zımbırtı. Daha sağlam olur hem. Bir de aşağıdan 2.5mm ses kablosu sokabilrsin hem aynı dock ile müzik seti bağlantısı da kurarsın.
Aklıma öneri geldikçe yazarım, bir arkadaşta internette rasladım, çakma kutusunu değil iPod Touch'ın kendi kutusunu kullanmış, yaratıcı denilebilir.
Resimde iPodun altında duran zımbırtı. Daha sağlam olur hem. Bir de aşağıdan 2.5mm ses kablosu sokabilrsin hem aynı dock ile müzik seti bağlantısı da kurarsın.
Aklıma öneri geldikçe yazarım, bir arkadaşta internette rasladım, çakma kutusunu değil iPod Touch'ın kendi kutusunu kullanmış, yaratıcı denilebilir.
ewt o beyaz zımbırtıdan olursa kendi kutusundan değilde plexiden daha genişçe bir kutu yapıp hem touch hemde n95 için bir dock yapılabilir. daha kaliteli bir görüntü olur. bir dahaki boş zamanımda ne ile uğraşacağım yavaş yavaş çıkıyor ortaya
elinde o beyaz tutamaçtan (touch için) olupta satmak isteyen olursa pm den ulaşsın bana...
hocam kutlarım. denecek fazla söz yok. bende bi modifiye düşünüyorumda eski iphone'a bakalım neler yapabilecem
@ahmetcantasci @sylargray
teşekkürler...
benim dockumda line-out çıkışıda var onu da yap bakalım o nolacakk şaka bi yana çok güzel haikakaten bilgisayarın la fln rengi de çok uygun ztn o plexi dedikleri şey çok şık bir malzeme eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: omertalord
benim dockumda line-out çıkışıda var onu da yap bakalım o nolacakk şaka bi yana çok güzel haikakaten bilgisayarın la fln rengi de çok uygun ztn o plexi dedikleri şey çok şık bir malzeme eline sağlık
line-out işi içinde sen gönderirsin senin docku ben içinden gerekli olanları alır benim docka takarım:) şaka tabi saolasın
altina 2 tane led takilarak ayrica plexi uzerine islemeli olarak apple logosu yaparsaniz cok daha guzel bir gorunum kazanabilir.
Gerçekten çok güzel, eline sağlık birde LED ile aydınlatılırsa plexi süper durur..
Bu arada o masaüstü lambasının tam linkini verebilirmisin rica etsem?
@YunTi led ve işleme olayı düşüncelerim arasında hatta baştan yapıp telefon ve ipod için ikisi bir arada birşeyler düşünüyorum.
@PVH wala benim eve yakın bir elektrikçiden aldım fiyatı da uygun 20 ytl civarı bişeydi ist. avcılarda almak istersen yardımcı olurum birde cvp geç oldu kusura bakma...