Şimdi Ara

masaüstü standımı kendim yaptım;) film standı eklendi (itouch)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 adet çakmak kutusu
    1 adet plexi
    1 adet ipod şarj kablosu
    ve
    boya-zımpara kağıdı-çakmak kutusunu kesmek için dremel-silikon

ARKADAŞLAR MASAÜSTÜ STANDI BOŞA ÇIKTI, İSTANBUL AVCILARDAYIM BANA YAKIN OLUPTA İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM (KABLOSUZ OLARAK)

stand olacak çakmak kutumuz

uygun şekilde kesip, zımparaladım

boyadım ve plexiyi yerine yerleştirdim

silikonla tutturdum

plexi gibi usb kablosunuda silikonla tutturdum

vee masaüstü standımız kullanıma hazır...

bu da genel görünümü...

ufak bir değişiklik:) -elma pek düzgün olmadı çünkü geçici sadece deneme amaçlı-
    bu arada tel. ile çekildi pek net değil...

Bunlarda yolculukta film izlemek için yaptığım standın resimleri
    arkadaki mavi yapıştırmayı yapmamın nedeni orada ufak bir boya hatası oldu onu örtttüm:)

bunun içinde lazım olanlar bir plexiyi şekilllendirmek için çakmak ve boya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 23 Ocak 2009; 18:30:46 >

• tebrikler , fazladan kablosu olupta dock u olmayanlar deneyebilir , sanirim sizin durum boyle :) cunku kabloyu silikonla yapistirmissiniz yani masa ustu olmus harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

tebrikler , fazladan kablosu olupta dock u olmayanlar deneyebilir , sanirim sizin durum boyle :) cunku kabloyu silikonla yapistirmissiniz yani masa ustu olmus harbiden
    @squall144

süper olmuş benide imrendirdin bende yapıcam

birde o masada duran şey usb plasma ball denen zımbırtımı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

@squall144

süper olmuş benide imrendirdin bende yapıcam

birde o masada duran şey usb plasma ball denen zımbırtımı???

Alıntıları Göster
    mükemmel olmuş abi ellerine sağlık:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

mükemmel olmuş abi ellerine sağlık:D

Alıntıları Göster
    ewt fazladan bir kablo geçti elime bende sonradan geleni böyle değerlendireyim dedim...

masada duran o zımbırtıdan:)

güzel yorumlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 8 Ocak 2009; 3:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: squall144

ewt fazladan bir kablo geçti elime bende sonradan geleni böyle değerlendireyim dedim...

Alıntıları Göster
    çok yaratıcı. tebrikler
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çok başarılı. Ancak o arkadaki flexi denilen zımbırtı, biraz daha estetik yerleştirilebilirmiş, nasıl desem, mesela kenarları braz daha oval olabilirmiş. Ayrıca,

Abi o usb plazma ball'u nerden edindin yahu...Sat bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Çok başarılı. Ancak o arkadaki flexi denilen zımbırtı, biraz daha estetik yerleştirilebilirmiş, nasıl desem, mesela kenarları braz daha oval olabilirmiş. Ayrıca,

Abi o usb plazma ball'u nerden edindin yahu...Sat bana

Alıntıları Göster
    @coco76
    tşk ederim...

@soulmate
    plexi üzerinde biraz daha oynama yapmayı düşünüyorum, aklımda birşeyler var mesela linkteki daha önce yaptığım gibi bir şekil falan...
    http://forum.donanimhaber.com/m_26183218/tm.htm

deal dan sipariş ettim, istersen ordan alabilirsin bir çok alışverişim oldu hepsi sorunsuzdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 8 Mayıs 2009; 2:54:04 >

• quote:

@coco76
    tşk ederim...

@soulmate
    plexi üzerinde biraz daha oynama yapmayı düşünüyorum, aklımda birşeyler var mesela linkteki daha önce yaptığım gibi bir şekil falan...
    http://forum.donanimhaber.com/m_26183218/tm.htm

deal dan sipariş ettim, istersen ordan alabilirsin bir çok alışverişim oldu hepsi sorunsuzdu...

Alıntıları Göster
    O aslında o plexi üzerine apple logosu, kulaklık, müzik desenleri falan şahane olur. Bu arada kredikartım yok maalesef, deal extreme'den havale ile getirebilit miyiz?Ya da yine havale yoluyla satın alabileceğim biri var mıdır acaba?

• quote:

O aslında o plexi üzerine apple logosu, kulaklık, müzik desenleri falan şahane olur. Bu arada kredikartım yok maalesef, deal extreme'den havale ile getirebilit miyiz?Ya da yine havale yoluyla satın alabileceğim biri var mıdır acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

şimdi baktım deal e sadece paypal kabul ediyorlar paypal da kredi kartı istiyor sanırım sadece.tam bir bilgim yok...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

şimdi baktım deal e sadece paypal kabul ediyorlar paypal da kredi kartı istiyor sanırım sadece.tam bir bilgim yok...

Alıntıları Göster
    okumaktan zevk aldığım bir konu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: gerigelenadam

okumaktan zevk aldığım bir konu oldu

Alıntıları Göster
    Ne yalan söyleyim el becerisi olan insanları kıskanıyorum.Bana böyle bişi yap deseniz beceremem.. Helal olsun valla.Güzel olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

Ne yalan söyleyim el becerisi olan insanları kıskanıyorum.Bana böyle bişi yap deseniz beceremem.. Helal olsun valla.Güzel olmuş..

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için...
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için...

Alıntıları Göster
    Bravo valla, herşeyden önce faydasını da geçip ihtiyaca yönelik böyle bir ürün düşünüp kafada tasarladıktan sonra imkanlarla üretebilmek en büyük meziyetlerden biri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bravo valla, herşeyden önce faydasını da geçip ihtiyaca yönelik böyle bir ürün düşünüp kafada tasarladıktan sonra imkanlarla üretebilmek en büyük meziyetlerden biri..

Alıntıları Göster

İşte mühendislik bu!
    Walla tebrik ederim, çok da şık olmuş bence!

• quote:

Orijinalden alıntı: tonaran

İşte mühendislik bu!
    Walla tebrik ederim, çok da şık olmuş bence!

Alıntıları Göster
    pes doğrusu gerçekten pes.

almaya kalksan bir dünya para isterler canım ülkemin canım insanları kendi yapıyor. çok hoşuma gidiyor bu tip olayları görmek. esasında dock station tamamen gereksiz bir şey ama eğer iphone alırsam bunu bende yapacam.

naçizane fikrimdir. o şeffaf şeye usb kablosundan güç alarak alttan yanan renkli bir led takarsanız hoş görünecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

almaya kalksan bir dünya para isterler canım ülkemin canım insanları kendi yapıyor. çok hoşuma gidiyor bu tip olayları görmek. esasında dock station tamamen gereksiz bir şey ama eğer iphone alırsam bunu bende yapacam.

naçizane fikrimdir. o şeffaf şeye usb kablosundan güç alarak alttan yanan renkli bir led takarsanız hoş görünecektir.

Alıntıları Göster
    Gerçketne süper bir ürün olmuş, bence işi büyütüp satışa başlamalısın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

Aslında 50-70 lira istiyorlar ama biraz farklı bir olay tabi. Apple Dock'u içerisinde iPod ile uyumlu RCA kablo ve kumanda, dock üzerinde s-video out, line out gibi çıkışlar var. Bir de ülkemizdeki fiyatlardan bahsediyorsan vergiler ve Bilkom kazığı var.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

Aslında 50-70 lira istiyorlar ama biraz farklı bir olay tabi. Apple Dock'u içerisinde iPod ile uyumlu RCA kablo ve kumanda, dock üzerinde s-video out, line out gibi çıkışlar var. Bir de ülkemizdeki fiyatlardan bahsediyorsan vergiler ve Bilkom kazığı var.

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş dostum...

• Ustadim tebrikler
    Kiskandim vallahi
    Hem estetik hemde kullanisli bi urun yapmissin

Ayrica TR de harbiden kazikliyorlar sizi o ne be bir aparat 30-40 euro ben burada hama marka kaliteli bir dock gordum fiyati 13-14 eu civarinda idi (isvec)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.