Şimdi Ara

Resimdeki gibi akıllı aksesura ihitayacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç chevrolet logo + yani haç alırken düşnmemiştim severekte kullanıyorum.bir kaç kişi bu logolu araç sana ailene yakışmıyor deyince ne yapsam diye düşünürken park halinde bu resimdekini gördüm.yani adam logoya türk bayrağı yaptırmış.ama bunu yaptıracak bir yer bulamadım.
    başka ne olabilir satılan aksesuarlardan ne alsamda bu logoları kapatsam hemde farklı bir hoşluk olsun.tekerlektede var bunlar aracın ön ve arkasında var.illaki o boyutta olmayan birşey ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum basit kolay takılabilen çıkartması kolay olan mıkanatıslı olabilir yapıtırma olabilir
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    aabamı seviyorum satmak istemiyorum.sadece farklı bir aksesuarla hem araca hoş bir hava katmak hemde haç logosunu kapatmak istiyorum.

• Böyle geri kafalılık olamaz ya,neymiş logosu haça benziyor diye size yakıştıramıyorum da falanda filan.. Hangi devrin insanları bunlar!
    Bırakın orijinali gibi kalsın aracınız,kimsenin kıt düşüncelerinede aldırış etmeyin. İlla bir şey yaptıracaksanız siyah folyo ile kaplayın orayı,bir nebze saklı kalır. Onun dışında bir şey yaptırmayın derim
  • Osmanlı tuğrası yapıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet'in logosu haç değil, papyondur. Sana o arabayı yakıştıramayan varsa sen de hayatına yakıştırma. İlla da rahatsız oldum diyorsan, alttan üstten ölçüsünü alıp reklamcıya yaptır. Yapıştırıp kenarlarını maket bıçağıyla keserek oturt.

• Allah allah sanki DİGER ARABALAR MUSLUMAN YAPİMİ hay ALLAHİM. Haça falan da benzemiyo takmayin kafaniza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksesuarcıdan Mustang amblemi Alıp yapıştırın. Ankara'da bir çok takside bir çok minibüste takılı

• Bu seferde Türk Bayrağı'nı haç şekline getirdin derler

• Osmanlı Arması yapıştırabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle geri kafalılık olamaz ya,neymiş logosu haça benziyor diye size yakıştıramıyorum da falanda filan.. Hangi devrin insanları bunlar!
    Bırakın orijinali gibi kalsın aracınız,kimsenin kıt düşüncelerinede aldırış etmeyin. İlla bir şey yaptıracaksanız siyah folyo ile kaplayın orayı,bir nebze saklı kalır. Onun dışında bir şey yaptırmayın derim
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    İlginç.haç değil papyon cümleniz...başka arkdaş biliyormuydu haç işareti olarak biliniyor papyon olarak nasıl algılayacağız şaşırdım...

karar verdim birşeyler yapıcam net olarak ne yapmam gerektiğini bilemiyor.tavsiyeler için tşk ederim...bayrağı reklamcılara sorucaz sanırım..daha farklı fikri olanlar olursa paylaşırsa sevinirim dikkate alınacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcankus

Arkadaşlar araç chevrolet logo + yani haç alırken düşnmemiştim severekte kullanıyorum.bir kaç kişi bu logolu araç sana ailene yakışmıyor deyince ne yapsam diye düşünürken park halinde bu resimdekini gördüm.yani adam logoya türk bayrağı yaptırmış.ama bunu yaptıracak bir yer bulamadım.
    başka ne olabilir satılan aksesuarlardan ne alsamda bu logoları kapatsam hemde farklı bir hoşluk olsun.tekerlektede var bunlar aracın ön ve arkasında var.illaki o boyutta olmayan birşey ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum basit kolay takılabilen çıkartması kolay olan mıkanatıslı olabilir yapıtırma olabilir
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    aabamı seviyorum satmak istemiyorum.sadece farklı bir aksesuarla hem araca hoş bir hava katmak hemde haç logosunu kapatmak istiyorum.

Toplama isleminin aslinda avrupadaki hristiyan sayisi hesaplanirken bulundugunu ve bu yuzden "+" isareti kullanildigini biliyor muydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 13 Ağustos 2015; 16:59:21 >

• ALLAH akıl fikir versin. şekilcilikten 1 adım öteye gidemiyoruz.
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum.

evet aksesuar olarak önerilerinizi bekliyorum
    teşekkürler...
  • Chevrolet
    Efsane Chevy logosu William C. Durant’ın kalmakta olduğu bir Fransız otelindeki duvar kağıdını gören eşi bunun Chevrolet için çok iyi bir amblemi olacağını düşündüğünü söylemesi üzerine papyon amblemi ilk olarak 1912 civarında Virgina gazetesinde bir reklamda logo olarak kullanmış.
  • Ne millet ama...

O arkadaşlarınıza söyleyin , abdestli marka Samand alsınlar. En azından Malezya malı Proton...

• muratcankus M kullanıcısına yanıt
    Araç kimi ülkelerde Holde ve Daewoo olarak satıldı, bunlarda kullanılan ızgaraları temin edebilirsniz veya markasız bir ızgara takabilirsiniz.

http://koreanautoimports.com/chevy-holden-cruze-art-x-holden-grill/

ebay
    Front Radiator Luxury Hood Grill UNPAINTED For 08 09 10 11 Chevy Cruze | eBay
    http://www.ebay.com/itm/Front-Radiator-Luxury-Hood-Grill-UNPAINTED-For-08-09-10-11-Chevy-Cruze-/200855944702

• Aracı satın. Bu tür şeylere kafayı taktığınıza göre sizin de bu saçma şeyi söyleyenlerden farkınız yok sanırım.En iyisi aracı satın araç sizden kurtulsun
  • Siz iyice çoğaldınız son bir hafta boyunca.Alfa Romeo'dan başladınız şimdi Chevrolet.Beyin bedava nasılsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Araç kimi ülkelerde Holde ve Daewoo olarak satıldı, bunlarda kullanılan ızgaraları temin edebilirsniz veya markasız bir ızgara takabilirsiniz.

http://koreanautoimports.com/chevy-holden-cruze-art-x-holden-grill/

ebay
    Front Radiator Luxury Hood Grill UNPAINTED For 08 09 10 11 Chevy Cruze | eBay
    http://www.ebay.com/itm/Front-Radiator-Luxury-Hood-Grill-UNPAINTED-For-08-09-10-11-Chevy-Cruze-/200855944702

O laf söyleyen kişilere bunu gösterin; "madem müslümanlığı kurtaracaksın; al sipariş ver" deyin. Sonra sessizce uzaklaşmalarını izleyin.

• Of ne kafalar var

• Dert edinme böyle kullan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.