Şimdi Ara

Masaüstü ve Monster laptop arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 5000 TL bütçe var, yıllarca masaüstü kullandım, ergonomisine alıştım fakat laptop'ın taşınabilirliği bana çok cazip geliyor.

Ama bildiğiniz üzere laptop oyun için alınmaz gibi bir algı var, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Çok ısındığını biliyorum, onun için soğutucu gibi bir çözüm var ama yine de arada kaldım.

Dediğim gibi 5000 TL'lik bir bütçem var, bir tarafta şu laptop kafamda;
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V9-2.html?stk=True#.W1WsDJq3yc0

Diğer tarafta ise aklımda herhangi bir masaüstü yok. Tavsiyelerinize bekliyorum.

• Eğer masaüstü alırsanız 1060 alabilirsiniz sanırım bu bütçe ile fark yaratır ama tasinabilirlik çok önemli ise sizin için (tabi bunları tam güçte kullanmak için yine prize bagimlisiniz.) Beğendiğiniz cihaza bir 8 gb ram daha ekleyip alabilirsiniz.
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Taşınabilirlik çok da önemli değil, daha önce pc toplamadım. Siz veya bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun kalırım. Sinerji.gen ideal sanırım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mw1337

Taşınabilirlik çok da önemli değil, daha önce pc toplamadım. Siz veya bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun kalırım. Sinerji.gen ideal sanırım bu konuda.
    Ben inventus tercih ederim ama şu var çeşitli indirimlerle uygun gördüğünüz parçaları tek tek almak daha uygun olabailir ama meşakatli olur
  • Laptop lar monster veya Asus rog bile olsa desktop oyun bilgisayarınin performansini veremez, geliştirmeye açık değildir,ekran kartı değişimi yoktur,fanlar bir süre sonra tıkanır ve temizlik gerektirir.isinma anakartin çabuk bozulması na neden olur.tamiri sonuç vermez,yenisi bulunamaz vs.eger koyacak yer ile ilgili sorununuz yoksa desktop tercih edin oyun için her zaman.laptop altına koyulan fanlar çok az etkilidir.hatta bazen ters etki yapar şöyle ki laptop içerisinde ki fan havayı içine çekip yandan atarken alttaki soğutucu fan da havayı dışarı çekmeye çalışır, böylece laptop fanı daha az havayı içine çeker soğutma gereken işlemci ve gpu daha fazla ısınırken soğutma gerekmeyen bölgeler soğur.desktop PC daha ucuza mal olur, arızalı parcalar kolay değişir,daha az arıza yapar.dezavantaji taşımak çok zor,enerji sarfiyatı fazla ve daha çok yer kaplar.iyi ekran kartları yüksek güçlü PSU gerektirir.bu da büyük boyutlu bir kasa demek

• Masaüstü ve Monster laptop arasında kaldım

seçtiğin dizüstüne göre çok daha yüksek seviye. monitör hariç, sinerjiden toplandı
  • Masaüstü al dostum hem daha yüksek sistem toplarsın hem de ilerde parçaları para buldukça ve ihtiyaç duydukça yükseltirsin

Bana kalırsa Ekran kartını yine gtx 1050ti olarak seç diğer parçaları güzel al ki uzun yıllar kullanasın. 2000 serisi çıkınca da satar bir üst modelini alırsın
  • Kardeş 3-4 sene laptop kullandım 1 hafta önce masaüstü aldım dünya varmış dedim. Tamam taşınıyor ama ekranı küçük oluyor, upgrade yapmak çok zor oluyor, kasaya göre daha küçük olan bir alete o kadar şey koyunca ısınıyor 1-2 sene sonra tozlanıyor kirleniyor daha çok ısınıyor. Ondan dolayı derdi çekilmez bence laptopun masaüstü daha iyi

• hiç bir laptop masaüstünün keyfini veremez...
    şu an lenovo y510p cihazım var her oyunu oynayabiliyorum fakat masaüstüne döneceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.