Şimdi Ara

masaüstünde programı silemiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA mod installer v4.1 diye bir 153 Kb'lık exe dosyasını masaüstüne atıp çalıştırdım Ms dos penceresi açılıp kapandı galiba çalışmıyor diye kaldırmaya çalıştım bir program tarafından kullanılıyor diyo önce onu kapatıp deneyin diyor ( makinayı kapatıp açtım yine aynı şeyi söyledi )

nasıl silebilirim bu dosyayı

birde bu dosyaları hangi programın kullandığını anlayabilirmiyiz.

cevaplar için şimdiden teşekkürler

• guvenlı modda dene ıstersen
  • arkadaşım güvenli modda denedim ordada aynı şeyi söyledi
  • istersen bırde baslangıcta calısan programların lıstesınden bak ve onun adının gectıgı dosyaların baslangıcta calısmasını engellemek ıcın yanındakı check ısaretını kaldır aklıma bunlar geldı.
    kolay gelsın..
  • taskmanager process'lerden hangi uygulamayı kullandığını bulup onu sonlandırırsan silebilirsin....
  • angel

o dediğini anlamadım nasıl yapacağım dediğini biraz açarmısın
  • sistemin türkçemi ingilizcemi bilgi verebilirmisin? ona göre türkçe yada ingilizce terimlerle yazayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel&slayer -- 15 Eylül 2004, 17:09:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal sıstem ıcersınde ctrl+alt+del kombınasyonu ıle bır bakbalım gta mod da aıt herhangı bır exe varmı calısan varsa gorevı sonladır ıle durdur calısmasını ve sıleyı dene olmadıysa guvenlı kıpte ac makınanı başlat calıstır kısmına msconfig yaz ve sistem yapılandırma sıhır bazına gel başlangıç sekmesındekı tum onaylı ıkonları kaldır yenıden baslat ve tekrar dene sılmeyı kolay gelsın
  • ctrl+alt+delete de birşey yok güvenli modda da denedim ordada kalkmadı
    şu ms config olayını bir deniyecem akşam ( evdeki Makina ) öyle olabilir gibi geliyor ama.....
  • arkadaşım,

klavyede ctrl + shift + esc tuşlarına bas
    karşına görev yöneticisi gelecek...
    orada işlemler sekmesine tıkla..
    yüklediğin program hangi uygulamayı çalıştırıyorsa üzerine gel işlemi sonlandır de
    eğer bilmiyorsan hangi uygulama olduğunu kullanıcı adı system ve local service olanlar hariç (yani senin pc adını taşıyanları) bütün işlemleri sonlandır öyle silmeyi dene...
  • dosyayı tut geri dönüşüm kutusuna sürükle, belki olur.
    bende de benzeri bişey olmuştu, bi türlü silemedim, ama bu şekilde deneyince oldu.
    bi dene bakalım...
  • GiPo@FileUtilities programını indir kurduktan sonra programlardan GiPo@Utilities altında gipo@moveonboot'u seç register ekranını kapat delete/move/copy file altında silmek istediğin dosyayı seç next tıkla deleteyi işaretle next i tıkla açılan pencerede start ı tıkla reebot operating system i işaretle Finish i tıkla reboot edip seçtiğin dosya silecektir.

GiPo@FileUtilities download
    http://www.sofotex.com/cgi-bin/ls/page.cgi?page=download&link=9003
  • arkadaşlar üstteki bütün yöntemleri denedim olmadı zaten hiçbir program açık gözükmüyor başlangıçtaki çalışan dosyaların hepsini kaldırıpta denedim yine olmuyo.

Symmetrical 'ın dediği programı indirip deneyeyim birde bu akşam

bilgisayarım xp pro sp1 türkçe
  • Symmetrical

teşekkürler arkadaşım sildim gönderdiğim program işe yaradı ...

ayrıca msj için cvp yazan herkese teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.