Şimdi Ara

Masaüstünden laptopa geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şu an kullandığım masaüstü bilgisayarı satıp daha kompakt olması açısından bir laptop almayı düşünüyorum. Eskiden çok oyun oynayan birisiydim ancak artık eskisi kadar haz alamıyorum. Performans açısından attan inip eşeğe binmiş gibi hissetmeyeceğim bir bilgisayar arıyorum. Şu an kullandığım bilgisayarım I5 4460 ve R9 380 içermekte, buna denk ve karşılayabileceğim laptop olarak gözüme Monster Abra V13.3 ü kestirdim. Kullanmış olanınız ya da başka bir şey önerecek olanınız varsa her türlü öneriye ve yoruma açığım.(Bütçem maksimum 6.5k)

• özellik olarak 300 tl farkla v13.4 i7 8750h hali var, onuda tercih edebilirsiniz, performans için o farka değebilir

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-8750H-vs-Intel-Core-i5-8300H/m470418vsm425634
  • oyun oynamıyorsanız ince hafif yeni nesil i7 işlemci ve ssdli bir kombinasyon tercih edin kompakt olsun diyip eşşek ölüsü gibi olan gamer notebook tabir edilen bilgisayarlardan almayın hocam
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Haftada toplasanız 3 saat, 4 saat oyun oynuyorumdur. Çok ağır bir bilgisayar taşımak istemem ama işlem gücünden de kaybetmek istemiyorum. sanırım en mantıklısı I7 8.nesil, Gtx 1050 ve ssdli bir kombinasyon olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnsrn

Haftada toplasanız 3 saat, 4 saat oyun oynuyorumdur. Çok ağır bir bilgisayar taşımak istemem ama işlem gücünden de kaybetmek istemiyorum. sanırım en mantıklısı I7 8.nesil, Gtx 1050 ve ssdli bir kombinasyon olacak.
    daha hafifi sanırım yok 2.2 kg+adaptör

-asus tuf serisi 2,3 kg + adaptör
    -monster çözümü 2,4 kg + adaptör
    -dell g3 15 serisi 2,4 kg+adaptör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.