Şimdi Ara

Mascom Hediyesiz Anket :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mascom.com.tr'nin düzenlediği anket vardı ne oldu onun sonucu?Reklamlarını yapıp gittiler herhalde :))

• Evet yow. Anakart hediyeleri vardı ? Bu yakınlarda mascom dan bir hediye alan oldumu aranızda ? DH yöneticileri ne diyecek acaba bu konuda ? Bir açıklama bekliyoruz.
  • Bende böyle bir konu açacaktım. Bu çekilişler biraz daha ciddiyetle yapılmalı. Neyin ne olduğu belli değil. Çekilişin ne zaman yapılacağı, yapıldığı belli değil.
  • what is this ?
  • Kazanana Pm atacakLardı ,kimin kazandığı beLLi değiL bu nsL bir ankettir aLLahını sewersen.
  • bidaha katilmicam zaten böle saçma anketlere... madem bi iş yapiyosunuz doğru düzgün yapın hediyeli anket var die her bölümün başına konu açtığınız gibi kazananları da aynı şekilde açıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 7 Mayıs 2008; 12:12:07 >
  • Sözde 21 Nisan gibi bir tarihte açıklanacaktı.Mayısa geldik ne açıklanan oldu ne de başka bişey.Hiç bir iz bırakmadan silip atmışlar ama :)) Sus payını kimler aldı acaba? :))
  • Bende inanmıyorum HEDİYELİ olduğuna zaten. Öylesine katılıyorum, açıkcası işime gelirse.

• BUGÜN 07.MAYIS. ÇARŞAMBA.2008.

TAM 16 GÜN GEÇTİ !!!!

21.NİSAN.2008 DE KAZANANLAR İLAN EDİLECEKTİ ??!!

MASCOM'UN HEDİYELİ ANKET SONUÇLARI NE OLDU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 7 Mayıs 2008; 20:19:56 >
  • Evet Sonuç Nedir?

BU ANKETLER DÜZMECEYDİ GALİBA.

2 HAFTADA AÇIKLANAMADIĞINA GÖRE.

DERİNNNN BİR SESSİZLİK.....
  • Dh yetkilileri açıklama yapmayı düşünmüyomusunuz?
  • yaparlar ya sakin olun
  • ben kazandım onu yaw uzatmamak için konu açılmadı heralde sadece pm geldi bana adres bilgilerini falan aldılar.

şaka yaw bana bedava dondurma bile çıkmıyo yıllardır
  • yalan oldu..
  • Bu topiği de silmezlerse iyi :)) Silinirse de şaşırmayın,Arkalarında hiç bir iz bırakmıyorlar baksana :))
  • yöneticiler uyuyo heralde hala silmemişler konuyu
  • Bir yönetici bilgi verebilecek mi bu konuda?
  • hediye yöneticiye çıkmıştır
  • Arkadaşlar forum ile ilgili görüş ve öneriler konusunda bunu talep edin ben söyledim sizde dile getirin, birlik olursak bundan sonra hediyeli anket sonuçları eminim düzgün bir şekilde açıklanır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.