Şimdi Ara

Maserati Quattroporte Alma Yolunda....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha çok anlık değil de ileriye yönelik düşünceleri ağır basanlar okursa sevinirim.

Daha önce açtığım konuda 150.000 liraya kadar prestijli piyasada az bulunan araçlardan gelen önerilerden;

2007 model Maserati Quattroporte 4.2 400bg ve Yeni kasa Jaguar XF 2.0 240bg arasında kaldım.

Maserati alma durumunda yakıt, vergis, bakım vs. durumları prestij için görmezden gelinebilir fakat Jaguar XF 2. elde Maserati'den kat kat daha hızlı satılacaktır.

İş gereği bir anda satıp paraya çevirmemiz gerekebiliyor ancak sonuçta Maserati bambaşka birşey.

Siz olsanız ne yapardınız gibi yüzeysel bir soru sormak istiyorum. Detayları editleyeceğim.

• İş gereği bir anda satıp paraya çevirmemiz gerekebiliyor

direkt VW dizel otomatik alırdım

daha çabuk nakite dönen ve satarken kar yaptıran araba yok.
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    prestijli bir araç değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Olur mu hiç? Prestij standart geliyor...
  • quote:

o zaman 320 c180 e yönelin maserati bi yana jaguar da kolay satılır gibime gelmedi
  • Maserati güzel araç, ancak görece eski, bakımı arızası olabilir. XF yeni ve daha az yıpranmış olacaktır, sizi mutlu eden XF olacaktır, jag 'dan vazgeçmeyin bence. Ancak bu kadar muhabbetten sonra bir iki fotoğraf paylaşırsanız seviniriz
  • Her araç hemen satılır.Bazılarında piyasanın 1-2 bin tl altına vermek yeterliyken, bazı modellerde çok daha fazla fiyat kırmak gerekir.Jaguar ve Maserati ikinci gruba giriyor.Dolayısı ile ikisinde de fark olmaz bu konuda.Acil satayım derseniz anında piyasanın baya aşağısına vermeniz gerekir ikisini de.Ortalıkta 150 bin lik araçların cirit attığı düşünüldüğünde, baktığınız araçlar pahalı değil.Ancak yalnızca fiyat olarak ucuzlar.Diğer her türlü maliyetleri özellikle Maserati'nin muadillerinden çok daha fazla.

Bu sebepten ötürü her ne kadar Maserati bambaşka bir dünya olsa da Jaguar Xf prestiji çok yukarıda olan bir otomobil.Daha az masraflı olması ve daha yeni olması göz önüne alındığında Xf tercih ederdim.
  • quote:

Arac haylayn la Allah allah l

Son cümleler ile neden Maserati alınamayacağını kendiniz yazmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Arac haylayn la Allah allah l

Son cümleler ile neden Maserati alınamayacağını kendiniz yazmışsınız

Alıntıları Göster
    Jaguar Xf al bence çok güzel bir araç jaguar. Aslında bmw mercedesten daha prestijli bir araç.

• 160.000 tlye 2009 model porsche cayman denk geldiğinde al boyalı kısımları mutlaka olacaktır fazla takma yeterki büyük kazaları olmamış olsun km side 80.000 civarında olursa arabayı istediğin an elinden çıkartabilirsin temizine 200.000 tl isteyenler bile 1 aydan kısa sürede satıyor ;)
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    Hele bi alalım da yıkatmadan çekeyim istediğin o olsun
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    O tür bir araç olmaz işte. Yaş geçti ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Her araç hemen satılır.Bazılarında piyasanın 1-2 bin tl altına vermek yeterliyken, bazı modellerde çok daha fazla fiyat kırmak gerekir.Jaguar ve Maserati ikinci gruba giriyor.Dolayısı ile ikisinde de fark olmaz bu konuda.Acil satayım derseniz anında piyasanın baya aşağısına vermeniz gerekir ikisini de.Ortalıkta 150 bin lik araçların cirit attığı düşünüldüğünde, baktığınız araçlar pahalı değil.Ancak yalnızca fiyat olarak ucuzlar.Diğer her türlü maliyetleri özellikle Maserati'nin muadillerinden çok daha fazla.

Bu sebepten ötürü her ne kadar Maserati bambaşka bir dünya olsa da Jaguar Xf prestiji çok yukarıda olan bir otomobil.Daha az masraflı olması ve daha yeni olması göz önüne alındığında Xf tercih ederdim.

Cevap verilmiş.

Ayrıca alınca foto isterük :D

• Mehmet Tansu kullanıcısına yanıt
    Hele bi alalim da foto kolaay
  • quote:

Hele bi alalim da foto kolaay
    b8 al bi tane, bugün okulda bi tane önümde gidiyo, bana doğru da 5 kişi geliyo yani onların tersi yönünde ilerliyo araba, nasıl farkedip te dönüp baktılar anlamadım
  • Gidip 2 passat alın satın 3 passat alın satın 4 passat alın satın 5 passat alın satın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Gidip 2 passat alın satın 3 passat alın satın 4 passat alın satın 5 passat alın satın...
    Maserati gereksiz.Jaguar candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Cars

Maserati gereksiz.Jaguar candır.

Alıntıları Göster
    Ikı markada dıkaat et parça sorunlu ve Jaguar pahalı Maserati yedek parça dahada pahalı bırde Fermada bıle yok tamponda dahıl bılesın ama Jaguarın yenı Turbo benlemlı motor 2.0 ıyı alettır.. modern bır motor..
  • İş gereği satmam gerekir dersen ikisi de zor satılır hocam

Porsche cayenne turbo satış hikayesi anlateym 140000 eurodan başladı 120ye razıyım dedi bana bir tanıdık gelen teklif 100000 oldu
    105 ya da 108 e verdiydi diye hatırlıyorum
    Siz de oldukça aşağıda teklif verin bari size gelen teklifler de öyle olacak
  • Az görülen otomobilde ısrarlıysan maserati ama tabii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.