Şimdi Ara

maslaktan gaziosmanpaşaya nasıl gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler en kısa yoldan itü maslak kampüsünden gaziosmanpaşaya nasıl gidilir?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro-->metrobüs-->şehitlik durağında in yukarı çık gaziosmanpaşa iett/halk otobüsüne bin.en çabuk böyle.
    metro-->mecidiyeköyden 55T otobüs ama saat başı veya yarım saatte bir kalkar otobüs.(55T).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

metro-->metrobüs-->şehitlik durağında in yukarı çık gaziosmanpaşa iett/halk otobüsüne bin.en çabuk böyle.
    metro-->mecidiyeköyden 55T otobüs ama saat başı veya yarım saatte bir kalkar otobüs.(55T).
    Taksimden hangi otobüse binebilirim peki hocam?
    Bi de ben rami meydanına gitcem asıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 18 Mart 2014; 14:56:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Taksimden hangi otobüse binebilirim peki hocam?
    Bi de ben rami meydanına gitcem asıl.

87 Edirnekapı-taksim. Son durakta inerseniz 37e, 37y, 38b ramiden geçiyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rami ise gideceğin yer bence metro metrobüs otobüs(37) seçeneğini kullanmalısın öbür türlü karıştırabilirsin.şehitlikten bineceğin 37 ler ve 38b ramiden geçer orada inersin daha yakın daha geride.goptan zaten.rami meydandan taksime dönmek için 2 seçeneğin var ya tekrar 37 lerden birine bineceksin edirnekapıda inip taksim otobüsüne bineceksin ya da ramiden islambeye yürüyüp oradan direkt 55t ye bineceksin.ramiden nasıl yürüyeceğini sorsan söylerler.yürüyemem vaktim yok vs dersen edirnekapı ordan taksim(87) yapacaksın dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Mart 2014; 15:30:48 >
  • metroya bin taksimde in ondan sonra taksimden tarlabaşı istikametine giden taraftaki altgeçitten duraklara in oradan gop otobüsleri geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gipsykings

metroya bin taksimde in ondan sonra taksimden tarlabaşı istikametine giden taraftaki altgeçitten duraklara in oradan gop otobüsleri geçiyor

iyi de kardeş adam ramiye gidecekmiş.gopa giden bahsettiğin araç ramiden geçmiyor.geri tekrar araca binmesi lazım goptan.ya da bilmediği tanımadığı bir yerde inip yukarı yokuş yürümesi lazım islambeyden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Mart 2014; 16:07:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gipsykings

metroya bin taksimde in ondan sonra taksimden tarlabaşı istikametine giden taraftaki altgeçitten duraklara in oradan gop otobüsleri geçiyor

iyi de kardeş adam ramiye gidecekmiş.gopa giden bahsettiğin araç ramiden geçmiyor.geri tekrar araca binmesi lazım goptan.ya da bilmediği tanımadığı bir yerde inip yukarı yokuş yürümesi lazım islambeyden.

rami yi görmemişim pardon
  • ya aslında taksim şart değil, bana en kısa mesafe lazım sadece. o yüzden metro metrobüs otobüs seçeneğini kullancam sanırım.

gop meydandan(islambey oluyor orası sanırım) rami köşeye yürüdüm geçen hafta ama sırtımda bağlama olunca zor oluyor.

öneriler için teşekkür ediyorum:
    @gipsykings @ilkerinanç @enyuar
  • belediyenin orası ise gop meydan islambey değil.neyse senin için en uygunu metro-metrobüs-otobüs seçeneği görünüyor arkadaşım.bu arada önemli değil bu tür konularda elimizden geleni yapmak insanlık görevimiz.
  • itü kampüsünün önünden yaklaşık 25 tl felan tutar
  • quote:

metro-->metrobüs-->şehitlik durağında in yukarı çık gaziosmanpaşa iett/halk otobüsüne bin.en çabuk böyle.

Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.