Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

quote:

peki bekliyorum :D bu arada 6.3.12 de çıkacak baba

aslında oyun tarzını seçmek iyi olmuş...role play oynamak kasıyodu bende ingilizce yüzünden... oyun çeviri rpg kısmına el atana kadar normal tarzda oynarız türkçe olunca da rpg kısmına asılırız

yalnız demoyu bitirmedim bi yere kadar oynadım ama mirandayı göremedim çok hüzünlendim yok mu bu oyunda miranda bacı

asley var şimdilik onun yerine birinci oyunda ashley i götürdüm ikincide mirandayi şimdi tali yi götürcem fanzeti olsun :D bilinmeyen diyarlara yolculuk hesabı :D

valla ben jack kelly miranda.bunları götürdüm mirandasız olmaz yaaaaaa.demoyu çok incelemedim ama bu oyunda cerberus da mı bize düşmen oldu

abi biz ki anadolu çocuğuyuz en nadide sözlerimizden sen şu gözlere baksana illusive man de dost gibi bi göz var mı ? bunu direk çözmeniz gerek yani :))) robot gibi bişey herifte gereksiz bi hırs bi kibir var sürekli sigara içebilmek için bütün organlarını metalmi yapmış ne yapmışsa zaten marlboro sponsorluğunda bi karakter gibi o robotumsu gözlerini unutamıyorum adamın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

yeni trailer
    http://youtu.be/Vs7kix6_8Ks?hd=1

eyvallah birde videonun sonunda 21 şubatta daha uzun versiyonunu izleyin gibisinden bişey mi diyor yanlışmı anladım ?
  • Origin İdim:G-ManTr(Yanlış anlamayın Ben gman değilim ama Half Life hayranıyım)
    İStersenşz ekliyebilirsin.Hem ME3 Demo oynarız
  • quote:

yeni trailer

bu arada demo da erkek çocuğu nun elinde oyuncak uçak var o ölüyodu.. trailer de de kız çocuğunun elinde oyuncak uçak var oda ölüyo :D bioware ' in şu ana kadarki verdiklerinden anladığım bu oyunda çocuksan ve oyuncak uçağın varsa öleceğin
  • quote:

quote:

yeni trailer

bu arada demo da erkek çocuğu nun elinde oyuncak uçak var o ölüyodu.. trailer de de kız çocuğunun elinde oyuncak uçak var oda ölüyo :D bioware ' in şu ana kadarki verdiklerinden anladığım bu oyunda çocuksan ve oyuncak uçağın varsa öleceğin

koptumm
  • Kask olayını çözmüşler artık bizimkiler konuşurken kaskı çıkartıyor.Sırf bu yüzden 2. oyunda kask takmadım.
  • şu ana kadarki en uzun trailer YENİ :)

• quote:

şu ana kadarki en uzun trailer YENİ :)

videolar harika ya.sanki film izliyormuşum gibi odaklanıp kalıyorum...
  • e filmi de çekilecek zaten ama ne zamana bilinmez olsada çok iyi olacağından şüphem yok adamlar bu işi biliyor
  • quote:

e filmi de çekilecek zaten ama ne zamana bilinmez olsada çok iyi olacağından şüphem yok adamlar bu işi biliyor

ya demodan kaynaklı biliyorum ama oyun içi görüntüler bana kötü geldi.umarım orjinalde böyle olmaz. pre-order yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
  • Ulan tüylerim diken diken oldu. Adamlar ne yapmış arkadaş, benim bile kafa kol dalasım geldi.
  • quote:

quote:

e filmi de çekilecek zaten ama ne zamana bilinmez olsada çok iyi olacağından şüphem yok adamlar bu işi biliyor

ya demodan kaynaklı biliyorum ama oyun içi görüntüler bana kötü geldi.umarım orjinalde böyle olmaz. pre-order yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

düşük çözünürlük olayı orjisinde olmayacak bunu açıkladılar zaten giysiler olsun çevre olsun daha detaylı ve high defination olacak
  • quote:

quote:

quote:

düşük çözünürlük olayı orjisinde olmayacak bunu açıkladılar zaten giysiler olsun çevre olsun daha detaylı ve high defination olacak

pre-order olayına ne diyosun? kısa sürede ucuzlayacağını sanmıyorum.napsak ki?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ucuzlamaz çok beklemen gerekir sürekli dlc yayınlanıyo zaten taze tutuluyo oyun... normal sürüm al bazı siteler hediye çeki veriyomuş 20 dolarlık oyunu alana bi araştır bakalım
  • 50 TL'ye key alıyorum ben forumdaki bir arkadaştan. Standard edition 50 TL, digital deluxe 85 TL demişti havale ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

50 TL'ye key alıyorum ben forumdaki bir arkadaştan. Standard edition 50 TL, digital deluxe 85 TL demişti havale ile.

ee o key çalışacakmı güvenilir birisimi peki ?
  • quote:

50 TL'ye key alıyorum ben forumdaki bir arkadaştan. Standard edition 50 TL, digital deluxe 85 TL demişti havale ile.

En iyisini yapıyorsunuz hocam
    Bence Digital Deluxe alma hiçbişey yok çocukça şey koymuşlar(bence)Bende Standart edition aldım Overgame'den
    Allah'tan kargo bedava yoksa almıcaktım

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ucuzlamaz çok beklemen gerekir sürekli dlc yayınlanıyo zaten taze tutuluyo oyun... normal sürüm al bazı siteler hediye çeki veriyomuş 20 dolarlık oyunu alana bi araştır bakalım

boşuna uğraşmayın hocam onunla 20 dolar veriyolar diye.10 dolar veriyolar oyle yazıyor.AMra gumruk işi çıkarsa ne yapıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 21 Şubat 2012; 15:13:17 >
  • Witcher 2 nin Standart Edition'ı düşündükçe gülüyorum EA nın son zamanlardaki CE lerine.
    EA tam ölü sevici oldu artıki utanmasa şu 3-4 sayfalık komediyide koymayacak standartların içine, bizim korsan CDciler gibi kapak bastıracak sadece :)
  • quote:

quote:

ee o key çalışacakmı güvenilir birisimi peki ?

Skryim (Steam) ve Kingdoms of Amalur (Origin) key aldım şu ana kadar. İkisi de hiç sorunsuz çalıştı. Şöyle de bir sitesi var arkadaşın, ordan da bakabilirsiniz.

http://www.gamekeystore.net/newstore/

Ben PM ile doğrudan fiyat soruyorum. Havale ile gönderirseniz şu rakam olur diyor. 56 TL yerine 50 TL oluyor mesela ME 3. Güvenip güvenmemek size kalmış ama GG'deki dükkanında 3743 işlemde, %100 olumlu puan almıştır yazıyor.

Forumdaki ismi nucLear bu arada arkadaşın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.