Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hocam şu cerberus Network'u nerden kapatıyoruz acaba?Ben kapatamadım?Dlc'leri yuklemek için.

kardeş ben dlcleri yükleyince cerberus kendiliğinden koptu...dayanamadı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Hocam şu cerberus Network'u nerden kapatıyoruz acaba?Ben kapatamadım?Dlc'leri yuklemek için.

kardeş ben dlcleri yükleyince cerberus kendiliğinden koptu...dayanamadı heralde

bendede oyle oldu
    Bu arada teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 23 Şubat 2012; 17:53:24 >
  • Reaper yan ürünlerinin resmi;

• Koskoca Reaper'lar bu ipten kazıktan kurtulmuş adamlara kaldıysa yazık.
  • Hehe :) Reaping için bunlara ihtiyaçları var hocam, kullanıp (kötü emellerine alet edip) atacaklar bir köşeye.

Dizaynları güzel yapmış kim yaptıysa, ME3 ile çalışması bittiyse bu dizayncıların TOR'a geçsinler bari. Old Republicteki zırh/silah/karakter dizaynları yapanlarıda döverek atsınlar firmadan.
  • quote:

Reaper yan ürünlerinin resmi;

Korktum resmen
  • Şu konuda mesajım bulunsun. Bu oyunun konusunun cevaplanan mesajlarda olması lazım.
  • mass effect3 çıktımı bir yurt dışı torrent sitesinde gördüm
  • Beyler bu 3. oyunda acaba uzay gemimiz ile savaşma imkanıda gelecek mi?Bilen var mı? Benim en çok istediğim şey oydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: competitor

mass effect3 çıktımı bir yurt dışı torrent sitesinde gördüm

evet çıkmış sadece kürek bekleniyor indirmeye başladım bile :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 1 Mart 2012; 4:13:39 >
  • arkadaşlar ikinci oyunun saveleri format nedeniyle kayıp.yeni oyuna aktarmak için full dlcler ile bitirilmiş oyun save dosyası gönderebilecek var mı???
  • http://www.masseffect2saves.com/show_saves.php?g=Male&a=Paragon&r=Liara

Her türlü save mevcut burada, ilişki, görev ve DLC olarak.

Bir de ME2 nin forum başlığında bir arkadaş vardı, kendisini yaptığı çok güzel bir site vardı orada bulabilirsin.
  • quote:

http://www.masseffect2saves.com/show_saves.php?g=Male&a=Paragon&r=Liara

Her türlü save mevcut burada, ilişki, görev ve DLC olarak.

Bir de ME2 nin forum başlığında bir arkadaş vardı, kendisini yaptığı çok güzel bir site vardı orada bulabilirsin.

saol kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Bende şey istiyorum ama biraz hayal gibi .
    Benim ME2 save'imde mürettebatın hepsi ve ekibimin yarısı öldü ( biraz aceleye getirdim oyunu crew'ı sadık yapma dışında felan fazla yan görev yapamadım zamanım yoktu. Şu sıralar meşgulüm zira) Bunu değiştirecek fakat diğer yaptığım seçimler yaptığım şekilde kalacak şekilde save'i değiştirebiliyor muyuz?

takımdakilerin özelliklerini yükseltmen ve sadık yapman lazım.yoksa baya kayıp veriyosun ben kelly ve jacki kaybettim sadece...jack i sadık yapamadım zaten.hep kavga ediyoruz onunla kely de hemen colector görevini yapmadığım için ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Bende şey istiyorum ama biraz hayal gibi .
    Benim ME2 save'imde mürettebatın hepsi ve ekibimin yarısı öldü ( biraz aceleye getirdim oyunu crew'ı sadık yapma dışında felan fazla yan görev yapamadım zamanım yoktu. Şu sıralar meşgulüm zira) Bunu değiştirecek fakat diğer yaptığım seçimler yaptığım şekilde kalacak şekilde save'i değiştirebiliyor muyuz?

takımdakilerin özelliklerini yükseltmen ve sadık yapman lazım.yoksa baya kayıp veriyosun ben kelly ve jacki kaybettim sadece...jack i sadık yapamadım zaten.hep kavga ediyoruz onunla kely de hemen colector görevini yapmadığım için ölmüş

Silmidm zaten mesajı saçma diye. Gerek yok save'i aktarmadan devam ederim. Benim save'den kötü olamaz zaten :D
  • Şimdi internetten araştırdım da o görevden sonra hiç görev yapmadım. Şimdi tekrar edicem o görevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler bu 3. oyunda acaba uzay gemimiz ile savaşma imkanıda gelecek mi?Bilen var mı? Benim en çok istediğim şey oydu.

• quote:

quote:

Beyler bu 3. oyunda acaba uzay gemimiz ile savaşma imkanıda gelecek mi?Bilen var mı? Benim en çok istediğim şey oydu.

onu bilmiyorum ama galaxy map içine bir mini oyun koymuşlar pac man hesabı reaper gemileri kovalıyo onlar seni yakalamadan mass relay a ulaşıp kaçıyosun galaxyden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

quote:

onu bilmiyorum ama galaxy map içine bir mini oyun koymuşlar pac man hesabı reaper gemileri kovalıyo onlar seni yakalamadan mass relay a ulaşıp kaçıyosun galaxyden :D

Güzel olmuş eskiden atari2600 uzay oyunları gibi desene
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.