Şimdi Ara

Mass Effect 3 Sorularım Var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,şimdi ben ME serisine yeni başladım,ve ME3'e kadar geldim. Fakat malumunuz son görevde güzel bir son görmek için EMS yüksek olmalı.EMS yüksek olsun diyede asker toplamak dışında Multi oynamak lazım ve ben oyun çıktıktan 2 yıl sonra/ki zaten multinin amacı son görevde başarılı olmak, multi oynayanın olacağını sanmıyorum. Hala dolu dolu serverler varsa korsanı silip orjinal alacağım. [Tabi eğer korsan oynadığım ME1-ME2 savelerini kabul edecekse] Ha eğer derseniz serverler o kadar dolu değil diye,bana mümkünse şu Artifact'lerden gelen asker sayısını artıracak modlamayı anlatırsanız memnun olurum. [ki bu daha makul :D]

Diğer bir sorumda [SPOİLER] şu DR.Mordin yaşarsa illada Genophage Cure olmuyor mu,yani hem DR.Mordin'i hayatta tutup hemde Cure yapmanın yolu yokmu ? [Cure'yi sabotage yaparsak bu seferde Wrex/Wreav ölüyor,sinir bozucu.] Aynı şeyi Legion ve Tali içinde yaptılar zaten,ama onda ya tek Legion yada ikisi ölüyordu -.- Eğer DR.Mordin'in yaşaması sağlıklı derseniz onu kurtaracağım ama eğer Wreav/Wrex yaşaması sağlıklı derseniz cure yapacağım. [Aslında her halükarda Cure yapmak istiyordum,tedavi için o kadar can verildi,tam eşikteyken bu işi bırakmak ve hatta krogan neslini yok etmek canilik olur [bknz: Eve The Last Hope]

Bu arada hemen bir şeye değineceğim ME4 sonrasında geçecek aksi taktirde save'leri saklayın demezlerdi :D]

• Yardım edebilecek var mı ?
  • Multi oynayan hala var ama yüksek levellar var ama zorluk seviyesi olduğu için "kolay" seviye oyunlara girip orda biraz level atlayabilirsin tabi o % daha az artıyor. Originin yaz indirimleri olur bence ben me3 3 euroya almıştım indirimdeyken sen de bekleyip alabilirsin.
    İkinci sorunun cevabı Wrex varken maalesef mümkün değil(tabi citadel ve leviathan dlc lerinde bug var ama o bug haricinde yapamazsın ikisinden biri gidiyor) ama wreav farketmiyor ama bunun için female krogan(ismini unuttum)önemli arada gidip hal hatır sorman lazım ayrıca me2 de mordinin kardeşinin olduğu loyalty görevinde genophage ile ilgili datayı KORUMAN lazım yok edersen yine olmaz.
    Gerek EMS puanını gerekse bu yukarda belirttiğim herşeyi save game editorler aracılığıyla değiştirebilirsin.
  • Age_memnon A kullanıcısına yanıt
    SPOILER

oynarken senaryodan anladığım kadarıyla kule yanarken mordin içeri girip kendini feda edip öyle iyileştiriyordu yani mordin içeri girmese iyileşmeyecekti diye düşünüyorum.tali'nin ölmesinin sebebi de wrex'e iyilik yapmamız olduğunu düşünüyorum bende de ölmüştü çünkü.öte yandan oyunun sonuna bütün ırklardan asker toplamak istiyorsan yan görevlerin çoğunu yapman gerekiyor ve o ırklar için savaşman gerekiyor.benim oyunun sonunda joker ashley'i alıp kurtulmayı başarmıştı.save dosyanı sakla mutlaka

SPOILER
  • başka bir moda gerek kalmadan başarılı son için bildiğim kadarıyla bir DLC olması gerekiyor, istersen direk onu indir. ama tabi online zevki almak da var sadece single oyunun sonunu düşünme.

ayrıca Genophage Cure'i tamamlaman senin için daha faydalı bırak Dr.Mordin ölsün (yani istemeyiz tabi ama sonuçta madem yetince birlik toplamaya çalışıyorsun bu daha iyi) bazen fedakarlık yapman gerekir, ilk iki oyunda bunu anlamış olman lazım
  • Yardım geldi
     Mass Effect 3 Sorularım Var ?
  • İkinci oyunun yol haritası bu :D Ama sağ ol,herkesi kurtarmak için gerekecek. Sadece Hold The Lİne'i anlamadım :/

GEr0nim0 @

O DLC Exented Cut DLC olsa gerek,bende var,güzel gidiyordu Tali ölene kadar -.- [Malesef 1. oyunda Taliyi sürgün etmiş ve hereticleri yaşatmıştım -.-] Şimdi serinin en başından başlicam. [acaba consuil'i ölüme terk etmek mi makul 1 de ?]

xcosworthx @ Tali'nin ölüm sebebi Wreav değil :D Ama bildiğim kadarı ile eğer Cure yapılırsa Mordin'in ırkı desteğe gelmiyor.

sword2552 @

Dostum şimdi çok önemli bir sorum geldi çattı,eğer Cure yapmazsak hem Mordin'in ırkı hemde Krogan'lar desteğe geliyor, [tabi sonrasında Wreav olayı fark ediyordu sanırım] Ama eğer Cure yaparsak Mordin'in ırkı savaşa katılmıyor. Bu durumda sabotage yapmak mantıklı değil mi ? ''Tabi Kroganların ne zaman olayı fark ettiğini bilmiyorum''

Bu arada bir sorum daha var yazının başında dediğim gibi,Quariaan lar ile Gether arasında ki barışı yapmak için şunlar gerek :

2: Destroy heretics in Legion's loyalty mission in ME2.
    2: Keep Tali'Zorah from being exiled in ME2.
    1: Broker peace between Tali and Legion in ME2
    1: Destroy the geth fighters on Rannoch before destroying the Reaper base.
    1: Save the quarian admiral (instead of his crew) on Rannoch before destroying the Reaper base.

Benim çevirdiklerimi aşağı yazacağım,çeviremediklerime siz yardımcı olun :

2: Legion'un loyat görevinde [sadakat görevi] Hereticleri yok edin. [ME2]
    2 :ME2'de Tali'nin sürgün edilmesine izin vermeyin
    1 : [Anlamadım]
    1: Geth Savaşçılarını Rannoch'da ki reaperı yok etmeden önce öldürün. [sanırım Rannoch gezegeninde ki yan görevlerden biri]
    1: Quarian Amiralini [Civilian Fleet'in Amirali olması lazım [çevirmedim]] Rannoch'da ki Reaper'ı yok etmeden önce kurtarın.

Verdiğiniz ve vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    mass effect 3
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle bir düzeltme yapayım:

Eve'nin ölmesi gerekiyor ve görev boyunca dalatrassın teklifinden hiç bahsetmeyeceksiniz.Ancak öyle mordini kurtarabiliyorsunuz.Farkeden Wrex oluyor ve krogan desteğini çekiyor.Ama wreav farketmiyor.Şunu da söyleyeyim bu seçeneğe bulaşmayın çünkü arada 475 puanlık fark oluyor en iyisi genophage i sabotaj etmemek.Tabi bu puan farkı wrex ve eve canlıysa geçerli.Wrex ölüyse sabotaj yapmayı düşünebilirsin.

Çeviriler ise:
    2: Legionun loyalty görevinde hereticleri yok et.
    2: Tali'nin sürgününü engelle.(Bildiğim kadarıyla aynısı babası için de geçerli.)
    1: Tali'nin loyalty görevi bittikten sonra Legion ile tali arasında bir tartışma çıkıyor hatırlarsanız.Tali'den yana tavır almalısınız.
    1: Rannoch: Admiral Koris görevini Priority: Rannoch görevinden önce bitirin(zaten sonra bitiremiyorsunuz görev kayboluyor.)
    1: Rannoch: Admiral Koris görevinde Admiral Koris'i kurtarın.(Reputation puanı lazım biraz.)
    Bu arada bunların hepsini yapmanıza gerek yok.Yanlış hatırlamıyorsam 5 puan yeterli.Ama garanti olması için 2 puanlıkların hepsini yapın bir de admiral korisi kurtarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woogyboo -- 1 Mayıs 2014; 10:35:37 >

• Çeviri için sağ ol [sanırım tali ile Legion arasında ki sorunu şu Mavi seçenekle bitiremiyoruz]

Hocam ben Wreav'la oynuyorum. Şimdi şöyle oluyor değil mi [bana wreav la örnek verin Wrex önemli değil]

Eğer Eve ölürse [nasıl oluyor bilmiyorum sanırım şu sabotage den bahsetmicez,çünkü bahsettiğimde kurtuldu] ve işi sabotage yaparsak Wreav fark etmiyor [wrex fark ediyor] o halde daha fazla asker topluyoruz. Ama Wrex fark ederse 475 puan az.
    Anlamadım çok karışık Wreav ile bir kez anlatıverin bitiversin :D
  • İlk olarak yolda hiçbir şey bahsetmemen lazım.En son o binada Mordin Eve'nin öldüğünü söylerse işte o zaman vazgeçirme seçenekleri açılıyor.
    Wreav varken sabotaj daha mantıklı
    Wrex varken cure daha mantıklı ve en fazla EMS burdan geliyor.
    O dediğim 475 de wrex farkederse kaybedeceğin EMS oluyor
  • Teşekkür ederim,bu arada bir şey fark ettim paylaşayım,eğer .oyun Rachni Queen ve 3.oyunda Rachni Enginer'ı kurtarırda Genopagh'i Cure yapmazsanız Rachni ırkı Krogan gezegenini ele geçiriyor oyunun sonunda :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.