Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda (2017) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
9
Favori
23.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nexus uzay istasyonundan çıkana ve hikaye inanılmaz bayıyor.Sürekli birbirine benzeyen alakasız npcler çıkıyor karşına.

V1.05 ile ne oldu bilmiyorum ama karakter animasyonları kötü,donuk ve yapay hareket ediyorlar.Mekanlarda seni takip ediyorlarsa tavuk gibi koşuyorlar.En fazla dikkat çeken Direktör Addisondı.

Işıklandırmalarda sorun var bir gölge bir güneşli ortam oluşuyor bir kaç yerde

Envanter yönetimi,menüler güzel,kullanışlı olmamış.

Karakter altyapıları yok.Mass Effect serisinde karakterlerin derin hikayeleri ve karakteristik özellikleri vardı.

Bana göre DA:I'dan daha kötü bir oyun olmuş.İyiki orjinal almamışım.

Oyunun oynanabilir olması iyi grafikleri ve yeni galaksileri,gezegenleri keşfedebilmek

Not:Malum sürümde Strike team görevleri çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 7 Nisan 2017; 16:7:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Bugün oynayabildim ancak.

Düzeltme için sağolun.

Oyunda baba ryder n7 çalışanı olarak gösteriliyor.3lü seride herhangi bir yerde bahsedilmiş miydi biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda manuel grafik ayarı yok mu acaba? High ile Ultra arası bir ayar yapmam lazım ama sistem izin vermiyor nedense?
  • Bu Strike Team görevlerinden gelen kutuları toplu açmanın bir yolu yok mu? 55 tane olmuş aç aç bitmiyor bide çok yavaş açılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Korsan sürümünü indirmek bile zaman kaybıdır. Bundan sonra bioware logolu gelecek oyunlardan uzak duruyorum. Umarım kısa sürede iflas ederler ki gidiş onu gösteriyor zaten.

Şimdi En Kötü Yönden Bakiyorum Olaya.
    Sana Baktigimda Şunu Anliyorum, Witcher3'ü Abana Abana öyle bir Oynamişsinki Görsel, Senaryo vs CITAYİ Yükseltmişsin..Onun Ayarinin Altindaki Hicbir Oyun seni tatmin Etmiyor Sanirim..
    Yahu Piyasada Bunun Gibi Kactane Oyun Varda ? Bunu Söyleyebiliyorsun :)
    Tamam hadi Eyvallah Saygi duyuyorum. Sen Türkçe Yamasini Bekle O zamana Kadar Herşeyi Tamamlanmiş olur. Ballandira Ballandira Oynayacaksin. merak etme

Mass Effect 2, Dragon Age Origins gibi oyunları yapan firmadan bahsediyoruz bu oyunlar gördüğüm en kaliteli Rpg oyunlarından. Witcher 3 ayrı bir alem zaten öyle bir şey beklemiyordu kimse ama ismi Mass Effect olan bir oyun çıkardığın zaman insanların beklentisi yüksek olur, beklentileri karşılayacaksın buna mecbursun. Mass Effect denildiği zaman akla haritanın genişliği, grafiklerin gözeülliği değil diyaloglar, gizem, olay örgüsü, yan görevlerde bile bir ağırlık bekliyor insan. Oyunu oynamadım bu arada ama yeterince videolarını izledim.

• egonschiele kullanıcısına yanıt
    Settings/graphics/ower quality den custom u seçersen grafik ayarlarını değiştirebilirsin.
  • Bioware bize bahyiğ Demek ki isteyince oluyor. Çok zor değil bir patchle. Sineye çekip sonsuza kadar önceki haliyle oynamak zorunda değilmişiz. Güzel bir gelişme yakınılan bazı sıkıntılar giderilmiş. Hala duranlar var tabii onların patchlerle çözülüp çözülmeyeceği veya ne kadarının çözüleceğini zaman gösterecek. Yine de iyi düşünelim iyi olsun.

İnsanlar tepkilerinde haklı. Bakıyorsun ME1 ve ME2'e en son 1.02'e kadar yama almışlar. ME3 mesela 1.05'e kadar almış. Andromeda ise çıkışından yalnızca iki hafta sonra ME3'ü yakaladı. İnsan gerçekten hayret ediyor :( Önceden verilen paranın hakkını verirler tam sürüm çıkarıp patchlerle ufak tefek hataları düzeltirlerdi. Şimdi insanları parayla oyunun beta testerı yapıyorlar sonradan yamalı bohçaya dönüyor. Bu trende Bioware'un de katılması halihazırda gittikçe kan kaybederken hiç iyi olmadı.

• yüz grafikleri düzeltilmiş sanırım :)
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla hayır.
  • bunca yıllık beklenti boşunaymış oyunu iade ettim

oyunun inceleme puanlarına tekrar baktım 70 6.5 cidden çöp rakamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 8 Nisan 2017; 18:36:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Sanırım oyunun kötü olmasından dolayı kırılmasına müsaade ettiler. Böylece biraz olsun gündemde kendine yer bulabilir. Cpy veya diğer crck grupları denuvoyu zaten parampinçik ettiler eskisi yenisi farketmez artık. Hangi firma bunlara pay verirse onun oyunu kırılmıyor. Bir nevi şantaj ile para kazanıyor bu korsan grupları

vay anasını
  • malum yerlere düşmüş. bir deneme yapmak lazım yorumlar iç açıcı değil ama bakalım ne olacak. satın almaya değecek mi?
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 küsür saati devirince yeni yorum yazmak istedim.

30-35 saat kadar oynadım hikaye modunu. 2. gezegendeyim 1-2 yan görev kaldı. sonra 3.gezegene yolculuk.

Önceden de söylediğim gibi oyun kendini oynatıyor güzel ama temel 2 tane eksiklik gözüme çarptı belirtmeden geçemicem.

öncelikle yüz animasyonu vs eleştirileri baymaya başladı patch de geldi bence can sıkacak veya oyundan soğutacak bir durum yok ortada.

Eksikliklere gelince

400+ saat skyrim oynayan biri olarak belki kıyaslamak doğru değil ama üzerine mass effect oynayınca şu sonuca vardım.

- Yeni gezegenler buluyoruz explore yapıyoruz arazilerde geziniyoruz, arkadaş ne kadar boş harita, nerede bu gezegenlere özgü yaratıklar, organikler?

Skyrimde kurtu olsun trolü olsun çevresel etmenlerden görevi yapmakta bile zorlanırken, mass effectte yaşanabilir gezegenler buluyoruz ara ki canlı bulasın. Bulsan bile çeşit çok çok az.

Hatta Andromeda galaksisinde 10 farklı canlı türü keşfedin die görev var, 2 gezegeni bitirdim daha 7 farklı tür bulmuşum siz düşünün.

-Diğer önemli eksiklik bir kaç arkadaş da bahsetmiş yan görevler. Bunda da skyrimle kıyaslayarak anlatmak istiyorum.

Skyrimde biliyorsunuz dark brotherhood olsun imparatorluk-stormcloack savaşı olsun ana görevi unutturacak yan görevler vardı,çok uzun soluklu hikayeler.

Mass effectte yan görevler hep 1-2 adımlık. Şunu şunu yap tamam bitti.uzun soluklu ana hikayeyle paralel ilerleyen görevlerle karşılaşmadım henüz. Daha ekibin sadakat görevlerine gelmedim ama şu ana kadar durum bu şekilde.

Düşman ırkı remnant ve kettlerin asker çeşidi de çok az 3-4 çeşit adamları var her görevde karşına onlar çıkıyor.

Genel olarak eleştirilerim bunlar. Ama oynamadan da yapamıyorum mesai bitsin akşam 3. gezegene yolculuk var:)

• Ben de 30 Saat multi 50 saat da single da harcamış ve bir çok RPG oynamış biri olarak yorumum şu şekilde,

Oyun kendini inanılmaz oynatıyor, Mass Effect serisine hayranlığımdan olsa gerek ben baya bağlandım. Ayrıca Shepard ile kıyaslanmasını anlamıyorum, bence bu sefer Shepard tan çok daha büyük işler başaracak bir arkadaş ile oynuyoruz. Ryder kesinlikle Shepard dan daha iyi bir kahraman olacak diye düşünüyorum(henüz oyun %50 de sonu bilmiyorum sadece tahmin) Farklı gezegenlere gidip hayat aramak, kayıp Ark'ları bulmak. Zor kararlar alıp geleceği inşa etmek daha büyük bir kahramanlık gerektirir diye düşünüyorum.

En büyük eksiği yetersiz Codex ler. Tüm codexleri terminal loglarını okuyorum ama bence yeterli değiller. Bazen bir hafta bir gezegende takılıp yan görev yaparken diğer gezegendeki yan görevleri haliyle unutuyorum, sonra tamamlamak için döndüğümde bu görev ile ilgili ne bir yazı ne bir update hiçbir şey yok. Sırf yapmak için yapıyorum. Çok önemli kritik görevlerde bile karakter codex leri yok.

Gezegenler daha iyi olabilirdi. Hep aynı kamplar ve aynı düşmanlar bir müddet sonra boğuyor. Ama konu itibariyle her terminalde farklı olaylarla karşılaşmak bence güzel. O yüzden yan görevler bence hiç sığ ve tek düze değil. Arada görevler ile ilgili Log ve email ler okuduğunuzda daha bütünleştirici oluyor. Sadece görev diyalog ile ilerlememek lazım. Başka terminalde bile bir önceki yaptığınız görev ile ilgili yorumlar vs bulabiliyorsunuz bu güzel olmuş bence.Ayrıca ufak da olsa yaptığınız bir görev ile ilgili daha sonra gelen emailler gülümsetebiliyor:)

Şuan piyasada çıkmış oynayabileceğiniz en iyi oyun, alın oynayın bence. Oyunu gömmeye gerek yok. Gayet de olmuş. Eksiklik yok mu, bir dünya var ama tamamlandığı kadarı ile de güzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 11 Nisan 2017; 9:18:20 >

• Bioware'ın Old republic'ten sonra 2.olarak Andromeda'yı da diskten sildim.

Çok eksikleri var,1-1.5 yıl sonra düzelmiş olarak görürsem satın alacağım.Save sistemi kanser etti tek başına.
  • Oyunu Hala Oynuyorum..
    Bu Oyunu Oynayipta Begenmemelerini Anlamakta zorlaniyorum..
    Gerek Senaryo Gerekse Oyun . Gayet cok iyi Gidiyor.. yeni bir uzay Dünyasi Keşfetmekten daha güzel birşey yok .
    Ben Saatlerce Başindan Kalkmadigin en kisa saat 20 saat Oldu. Bakalim bu rekoru kırabilcekmiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 10 Nisan 2017; 23:55:10 >
  • Süper oyun aslında ama biz anlamıyoruz oyundan. Elimizden bu kadar geliyor.
    Yoksa Orta Doğu ve Balkanların en iyi oyunu, böyle bilim kurgu oyunu gelmedi Pac Man den beri.
    Geleceğe Dönüş filmine bile göndermeler var daha ne olsun.

https://i.imgur.com/dZ9tovx.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Nisan 2017; 11:20:32 >
  • yaşadığı yer: andromeda
    meslek: müptela, torbacı
    ilişki durumu: karışık (her yol var)
  • Zemox kullanıcısına yanıt
    "bence bu sefer Shepard tan çok daha büyük işler başaracak bir arkadaş ile oynuyoruz. Shepard dan daha iyi bir kahraman olacak diye düşünüyorum"

Sanırım hayatımda gördüğüm en komik yorum. Biri milky way galaksisine 50 bin yılda bir cehennem yaşatan reaperları durduruyor. Diğer ergenin yaptığı tek şey gezegenlerdeki radyasyonu düşürmek.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.