|
Bildirim
|
Oyunu hiç oynamadığı halde çöp algısına kapılan insanlarımız var. Çeviriye emek veren insanlara da
oynamak isteyen insanlara da saygıları yok. Çocuk gibi, trol gibi mesajlarla insanların enerjisini de bozuyorlar. Oyunu sevmiyorsanız sevmeyin ama o zaman burada ne işiniz var? Benim de sevmediğim çeviriler var ama hiç bir zaman gidip de konu kirliliği yapmadım. Bu ortam bozuculuk nasıl bir psikolojidir cidden anlamıyorum. |
Evet masseffect androme çevirisi basladı. Önce herkes 10 dolar göndersin . Beğenirsek 2 sene sonra yayınlarız
Said . |
Mass effect Serisinin efsane serisi böylece tamamlanmiş olacak . Böylesi yüksek grafik ve senaryoyu Türkçe tadinda oynamak Muhteşem olacak...
Herkes rpg'nin kıymetini cok yakinda anlayacak. Cevirmenleri destekleyelim arkadaşlar.. Şimdiden ellerinize saglik , takip ediyor olacagim... |
Üye olup oy verseydiniz olurdu daha başarılı başka bir yapım. Sonuçta üye olanların seçtiği oyunların çevirilmeye alınması mantıklı değil mi? Siz beğenmezsiniz başkası beğenir bu kadar gömmeyin oyunu. İlk 3 oyun gibi olmasa da şu karakter modellemeleri hariç orta seviyede bir oyundu. Her oyunda efsane olmasın bir zahmet.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|