"Herkese merhaba, Bugün geleceğe dönüyoruz ve BioWare'in hikayesinin bir sonraki bölümüne hazırlanıyoruz. Ağustos 2023'te duyurduğumuz gibi , yaklaşan projelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve kendimizi en yüksek kalite standartlarına tutmak için oyunlarımızı nasıl inşa ettiğimizi değiştiriyoruz. Dragon Age: The Veilguard'ın piyasaya sürülmesinin ardından BioWare'deki çekirdek ekip, orijinal üçlemenin deneyimli isimleri Mike Gamble, Preston Watamaniuk, Derek Watts, Parrish Ley ve diğerlerinin liderliğinde bir sonraki Mass Effect oyununu geliştiriyor. Mass Effect'in geliştirilmesi ve sunulması sırasında yenilik yapma konusundaki kararlı bağlılığımız doğrultusunda, hayranlarımıza en iyi deneyimi sunmak için derinlemesine düşünmeye kendimizi zorladık. Tam geliştirme döngüleri arasında bu fırsatı değerlendirerek BioWare'de çalışma şeklimizi yeniden canlandırıyoruz. Bu geliştirme aşaması göz önüne alındığında, tüm stüdyodan destek talep etmiyoruz. BioWare'de inanılmaz yeteneklerimiz var ve bu nedenle son birkaç ayda meslektaşlarımızın çoğunu EA'da açık rolleri olan ve güçlü bir uyum sağlayan diğer ekiplerle eşleştirmek için gayretle çalıştık. Bugünkü haberle BioWare'in unutulmaz RPG'ler üreten daha çevik, odaklanmış bir stüdyo haline geleceğini göreceğiz. BioWare için yeni bir gelecek inşa ederken desteğinizi takdir ediyoruz. Gary McKay Genel Müdür, BioWare" Merhabalar Öncelikle şunu belirtmek isterim. 10 yıllardır oyun oynarım ve oyunları ikiye ayırırım. Mass Effect serisi ve diğerleri diye. Benim oyun hayatımda Mass Effect serisi bambaşka bir yerdedir. 2020 yılından beridir de mass effect in yeni oyunu ile alakalı adam gibi bir haber maalesef alamıyorduk. açıkçası ben artık heralde çıkmayacak diye düşünmeye bile başlamıştım. takip te etmez olmuştum açıkçası. ama bugün yabancı bir kanalda bioware in bu paylaşımını gördüm. açıkçası mass effect özelinde paylaşımdan yapacağım çıkarımda ikilemde kaldım. olumlu yönden bakınca en azından oyun için ekip oluşturulmuş gibi görünüyor. veilguard'ı yapan ekibi mass effect oyununa yönlendirmişler anladığım kadarıyla. oyunun en azından artık geliştirilmeye başlandığını düşünebiliriz. diğer taraftan 2020 yılında Liara T'Soni yi göstererek ağzımıza balı çalan Bioware meger 5 yıldır oyun ile alakalı hiç bir şey yapmamış. teaser hazırlamak harici. benim bir diğer çıkarımım da bu oldu mesajdan. sonuç olarak artık şunu diyebiliriz. Mass Effect'ın yeni oyunu için çalışmalar başlamış. bunun yanında da tabi uzuuuuun bir süre bekleyeceğimiz de belli oldu. süreyi umarım çok uzuuuuuuuuun tutmazlar. |
Mass Effect'in Yeni Oyunu Hakkında Galişmeler

-
-
Hocam oyunun calişmasına yeni başlamadılar :) Epeydir calişiyorlardı, Belliki tamamen yogunlaşmaya başladilar. Ayrıca Dragon age Veilguardi tamamen oynamiş biri olarak.. Origin'e yakın oyun olmuş.. Bütün görevlerini yaparsanız zevkini alırsınız. Ben Veilguardi begendim. 3'leme serideki butun soru işaretlerinin cevaplarını Veilguard ile tamamlamişlar.
-
Kardeş inşallah dediğin gibidir diyecem ama açıkçası ben aynı kanaatte değilim. Ama hayırlısı diyelim. İnşallah en kısa sürede oynama şansımız olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah güzel bir oyun olur.
Üçlemeyi yıllar sonra remaster şekilde tekrar oynayıp bitirip, ardından Andromeda saçmalığına girdiğimde büyük hayal kırıklığına uğramış ve birkaç saatin sonunda oyunu küfrederek silmiştim. İnşallah benzerini yaşamayız.
-
Veilguard çöpünden sonra hala bu oyun için umut besleyen mi kaldı şaka gibi. Gidin onun yerine Exodus bekleyin daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitetree -- 11 Mart 2025; 10:58:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X