Helal olsun Anonymous çevirideki tüm ekibe Starfield gibi büyük bir projeye başlamaya hazırlanırken birde üstüne bu çeviriyi üstlenmek her baba yiğidin harcı değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 3 Temmuz 2023; 13:35:36 > |
Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (52. sayfa)

-
-
özelden DC adresini atarmısın
-
Ya şu oyunun 4.cüsü çıkmasını çok istiyom duyuruldu biliyorum da ne zaman çıkacak Legendary Edition bitti fakat kesmiyor ya Andromeda ya da hiç başlamak istemiyorum gelen yorumlar kötü
-
Ona daha çoook var. Muhtemelen önce Dragon Age: Dreadwolf çıkacak, sonra yeni Mass Effect'e yoğunlaşacaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dragon age Dreadwolf Ayri bir ekip geliştiriyor
Mass Effect'i ayri bir ekip geliştiriyor... Sonucta Kocaman bir ekipleri var.
-
(İLK 3 OYUNU OYNAMAYANLAR DİREK PAS GEÇSİN SORUMLULUK KABUL ETMEM) Mass Effect 4 E dair elimizde olan tek ipucu Liara ve bir tane Geth in sesini duyuyoruz iNGİLİZCESİ İYİ OLANLAR SEVABINA ÇEVİRSİN ŞUNU YA
-
Arkadaş ne yaşıyorsun sen ya.
-
Ne yaşıyorum?
-
Evet ancak oyun sektörü hocam bu. Hiç belli olmaz yani. Bu şekilde olup, tüm ekipleri tek bir oyuna kanalize de edebilirler. Umarım öyle bir şey olmaz. İki oyunu da bekliyorum çünkü. Gerçi kaliteli ve sorunsuz çıktığı sürece istediği kadar ertelensin. Günümüzde en baba oyunlar bile sorunlu çıkıyor artık.
-
Siz nasıl insansınız ya bir oyun için zor günler geçiren bir insana bu sözler söylenir mi yazıklar olsun sizin gibilere.
-
Hayır sanki adam bu tiplere yama yapmak zorundaymış gibi davranıyorlar bir de.
Burada boş boş konuşacağına yürü sen yap yamayı o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz cidden ziyan insanlarsınız, hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz. Zor günler geçiren bir insana bile tahammülünüz yok, umarım aynı muameleyi yaşamazsınız.
-
Önünü tıkıyor dediği grup ta şu an 2. ve 3. oyunları çevirmeye başladı. İnsan biraz araştırıp gelir sonra yazar yazacaksa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hala bu adamı mı bekliyorsunuz olum :D yama falan çıkartmayacak sizi baitliyor bir de blinkhorn diye bir yalaka var onu da pek anlayamadım muhtemelen kendi hesabı
-
keyfi yapmak istemiyorsa böyle bir işe girmeyecek :D forumda yama yapıyorum diye başlık açıp insanları bekletmeyecek :d
-
Okuman var mı birader? Algıların açık değil mi? Adam yazmış zaten bekletme sebeplerini ve gayet makul sebepler. Çevirmeyecek olsa ilk oyunu çevirmezdi zaten. Ya ne biçim insanlarsınız siz oynayacağınız bir oyun için nasıl kötüleşiyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu falan oynamayacağım ben bitireli çok oldu :D şöyle yama yapıyom böyle yapıyom demekle olmuyo zamanında kaç kişi buraya yorum attı yardım edelim, beraber yapalım vs diye madem yamaya önem veriyo kabul ederdi insanlar oynar geçerdi bu kadar basit kimse kimsenin kafasına silah dayamıyo
-
Harddisk yandı diye iptal edilen yamaları yıllarca beklediniz gıkınız çıkmadı adam sağlık sorunları ve bir kayıp yaşadığı için bekletiyor demediğinizi bırakmıyorsunuz. Elimde bir sistem olsa bu yazanların indirmesini engellerdim çıkınca. KOTOR'a bile çıkmayacak falan dediniz çıktı işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X