Bir de seri şeklinde mi oynamalıyız yoksa 3 den başlasak olur mu?
Seri şeklinde oynanması gereken harika bir oyundur.Ben de uzun bir vaktim olduğu zaman başlamayı düşünüyorum seriye
Yaş kaç
mass effect 2 den başlarsan tatmin olursun fakat mass effect 1 den başlaman oyundan soğumana neden olacaktır.Tavsiyem mass effect 1 konusu bir blogta yazıyordu oradan hikayeyi okuyup 2.oyundan itibaren başlayabilirsin ben öyle yapmıştım.Nedeni ise çok fazla grafik takıntım var kötü grafiklere tahammül ederim diyorsan 1 den başla :D
18 desem ? Bi sıkıntı
Bir insan "Mass Effect oynanmalı mı?" diye sorar mı yahu demek için girdim ama meğerse oyun çıktığında 12 yaşındaymışsın, normalmiş. Oynanır güzel kardeşim, eğer sci-fi seviyorsan, Star Trek, Star Wars gibi yapımlar ilgini çekiyorsa Mass Effect tam da öyle bir oyun.
melkor23
kullanıcısına yanıt
Çok hoş bir cevap oldu :) YAş kaç gibi sormaktan 1000 kat daha hoştu :)
Yani boyut önemli diyorlar ya tam o duruma düştüm...Oyun çok büyük, steamden indirsek bile 2-3 saatimi alacak en aşağıya... BEn de yolcu Bugün saat 12-45 de İzmire gidiyorum inşallah :) Orada PC yok Tek alet telefon :)
Bir insan "Mass Effect oynanmalı mı?" diye sorar mı yahu demek için girdim ama meğerse oyun çıktığında 12 yaşındaymışsın, normalmiş.
martin_eden
kullanıcısına yanıt
hikayesi çokmu iyi oynamaya degermi dead space tarzındaysa tadından yenmez
Mass effect 2 muhteşemdi. Onu oyna mutlaka. Grafikleri de güzel. Sonra 3'ü oynarsın.
Aksiyon olarak çok eğlenceli ve biraz taktiksel bir oynanış gerekiyor. Rol yapma, diyalog kısımları da çok zevkli. Hayatımın oyunu diyebilirim.
Oyunu ilk bitirdiğimde romantik ilişkimi istemediğim kişiyle kurup savaş sonunda da mürettebattan bazı kişiler ölmüştü. Verdiğin kararlar çok önemli. O yüzden nasıl oynayacağını internetten biraz araştırmanı öneririm.
oyun içi diyalogları atlamayacaksan oynanır. 1-2-3-andromeda diye oynarsın. son oyun için kötü yorumlara pek aldanma, hayatında 3-5 oyun oynamış çakma oyuncuların safsataları.
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Virgül
hikayesi çokmu iyi oynamaya degermi dead space tarzındaysa tadından yenmez
Tarihin Gelmiş Gecmiş En Kaliteli HD Uzay RPG oyunudur. ASLA kacirmayin. Pişman olursunuz.
Sorulması bile hata vaktim olsa da Türkçe yama + görüntü paketi yükleyip tekrar oynasam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme