Şimdi Ara

Mass Storage Device Hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Donanım Haber ailesi.Bugun bilgisayarımı actıgımda bilgisayarımda sürekli usb takıp cıkarma sesi geldi.Daha sonra aygıtlara baktıgımda Mass Storage Device diye bişe görüyorum.Fakat bilgisayarımda bu aygıtı devre dısı bıraksamda degişen bişe olmadı.usb tanıma sesi devam etmekte.Sürücüyü kaldırdıktan 2 dk sonra kendiliginden kurmaya başlıyor.Aygıt yöneticisinden baktıgımda da usb yıgın depolama aygıtı olarak gözüküyor.Sistemdeki hata kodu da 47.Aygıtlar ve Yazıcılara girdigimde.Mass Storage Device sürekli aygıtlar icinde görünüp geri kayboluyor.Depolama aygıtı olarak gözüküyor.Port_#0001.Hub_#0003.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu sesten nasıl kurtulabilirim.Ve bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dot4n2 -- 4 Ocak 2013; 11:08:36 >

• Evet arkadaşlar bilgisayar sürekli usb tanıma sesi cıkarıyor ne yapabilirim ?
  • Multiple Card Reader takılı gözüküyor ama pcde takılı degil kaldırdıgım zaman sürekli yeniden kuruyor ve pc usb tanıma hatası veriyor yok mu bilgisi olan kac gündür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dot4n2

Multiple Card Reader takılı gözüküyor ama pcde takılı degil kaldırdıgım zaman sürekli yeniden kuruyor ve pc usb tanıma hatası veriyor yok mu bilgisi olan kac gündür?

Buyuk ihtimalle kart okuyucun bozuk kasanin icini acip kart okuyucunun kablosunu cikartiginda sorunun cozulecektir kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • card reader takılı değil derken hiç mi yok, yoksa varda bağlımı değil ?
  • Bilgisayarım Laptop.Card readeri simdiye kadar hic kullanmadım.Aygıtlar ve yazıcılara baktıgımda mass stronge devince cıkıyor sag tus özellikler yaptıgımda.usb yıgın depolama veya card reader gözüküyor.Bunları kaldırdıgımda mass stronge devince kalkıyor fakat 2-3 dk ya geri yüklüyor.Bazen ise bu hatayı almıyorum.Ve böyle bi sorunla karsılamısyorum.Ama 3-4 gündür var.Ne yapabilirim bilmiyorum.Devre dısı bıraksamda sorun degişmiyor.Kendiliginden aktif duruma geliyor.Ve usb tanıma sesi geliyor.
  • laptop modeline göre sitesinden driverları güncelle .. Mass storage ve chipsetle ilgili driverları ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper Nirvana NB 15.6 modeli.Yani bazende söyle bişe oluyor bu hatayı alcagım zaman bilgisayar bios ekranında bazen kitleniyor önceden böyle bir sorunum yoktu.Bi ara yeniden böyle olmustu kendiliginden düzelmişti.Ama neden böyle bi hata alıyorum olayı mantıgı nedir bilmiyorum dogrusu.
  • Daha önce bios ayarlarını kurcalamadıysan,değiştirmediysen, biosta bu sorunu yapıyosa sıkıntılı garanti varsa gönder derim en son çare.. Nacizane fikrimdir.. Driverlerı yeniden yükle inş. donanımsal bi problem yoktur..
  • Suan güncellemeyi yaptım fakat degişen bişe olmadı.Sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.