Şimdi Ara

Master Yi çok hoşuma gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rework onceside cok oynardim kendisiyle.Evet biraz op oldu simdi fakat derecelide falan oynamasi cok zevkli.Ultiyi bi aciyorsun herkes kaciyor bildigin takimi tasiyorsun.Master Yi ile kolay lig atlanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerf yemeseydi daha bi optu. kill alıyon q atıyodun
  • Eskisinden farkı yok + ben ap Yi yi daha çok seviyorum q q q q q PENTAKİLLL oluyordu ama şimdi o yok şimdiki ultisinide beğenmedim w zaten bitmiş sadece e sini beğendim q ad oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisyu

Eskisinden farkı yok + ben ap Yi yi daha çok seviyorum q q q q q PENTAKİLLL oluyordu ama şimdi o yok şimdiki ultisinide beğenmedim w zaten bitmiş sadece e sini beğendim q ad oldu

Bence su an daha op fakat ap yi kadar zevkli degil.
    Su an infinity statikk cikinca duman ediyor ortaligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: atisyu

Eskisinden farkı yok + ben ap Yi yi daha çok seviyorum q q q q q PENTAKİLLL oluyordu ama şimdi o yok şimdiki ultisinide beğenmedim w zaten bitmiş sadece e sini beğendim q ad oldu

Bence su an daha op fakat ap yi kadar zevkli degil.
    Su an infinity statikk cikinca duman ediyor ortaligi.

Hayır artık ultiyle kill alınca q sıfırlanmıyor bu sayede ekmek olabiliyor Ap Yi ile penta garanti idi
    R.I.P Ap Yi
  • Son 2 haftadir hasta gibi master yi oynuyorum bende. Cok zevkli yenilsemde zoruma gitmiyor fakat mid game den sonra azda olsa kafasi calisan rakip sana hep 5v1 girmeye baslayinca oyundan dusuyorsun. Backdoor, split push denemelerinde ise rakip Master Yi potansiyelini bildigi icin TF birakip sana focuslaniyor.
  • ah ah eskiden ap yi alırdık dakika 10-15lerde gören yolunu değiştirirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.