Şimdi Ara

Master Yi & Udyr > Madred-Tintaşı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda yayınlarda ve yüksek elolarda baya sık rastlanıyor nedir bu olayın asıl amacı orman kamplarını daha hızlı tezmiliyebilmekmi ?

bu 2 eşyayı aynı anda alınca trde şu malın builde bak diyorlar

• Malin builde bak deniyosa low elodur zaten

O buildin amaci lanede safe herolar varken gank atmak yerine stack bitirmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mana sıkıntısına birebir çözüm
  • Bana sadece 1defa dediler bronzda.olmama ragmen onu da karsi takimdaki lee sin soylemisti
    Oyun sonu tekledim
    Bu 2 esyayi alinca early solo drag ve baron cook kolaylasiyor ayrica hic mana sıkıntısı cekmiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Udyr bu iki itemı alınca 5 levelda tek başına dragon alıyor.Master Yi'de belli bir süreden sonra tek başına baron alıyor.
  • Phoenix'te fena
  • tiger udyr'e bu ikisini çyksak kaç levelda drake alyryz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

tiger udyr'e bu ikisini çyksak kaç levelda drake alyryz

Hocam phoenixde 5 lvl ama tiger hiç görmediğim için birşey diyemicem oda 5-6 lvldir büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

Bana sadece 1defa dediler bronzda.olmama ragmen onu da karsi takimdaki lee sin soylemisti
    Oyun sonu tekledim
    Bu 2 esyayi alinca early solo drag ve baron cook kolaylasiyor ayrica hic mana sıkıntısı cekmiyorsun

Bronzda tab a insanlar öylesine basıyor itemlere bakan yok

• bkz. madstone trick2g
  • Eve gidip deneyip feedlemeliyim
  • Ben jax master yi ve ww de de madstone yapiyorum çok iyi oluyo 6 lwl ol ejder al sonra kendi jungle i temizle sonra rakip jungleda terör estir

• Phoenix Udyr Madstone:

Tiger Udyr Madstone:

4.7 patchi olsada geçerliliğini korur sana yardımcı olur.

• Gank attıktan sonra can mana yarıya mı indi , hemen ormana uğrayıp kamp kesiyosun fulleyip gank atmaya devam ediyosun.Madred aalara bonus dmg verirken tintaşından gelen %20 bonus dmg madredin pasifini de etkiliyor , udyr in masterın hasarını uçuruyor kamplar yok oluyor , daha çabuk temizlik , can mana geri kazanma , erkenden solo dragon yapabilme fırsatı veriyor.
  • Beyler su olayi benim gibi nooblara basitce bi ozetler misiniz? Tek yapmamiz getrken hem madred hem tin tasi almak mi?

• CowSep izle. Yabani + Tin çıkıyor 14 levelda solo baron.
  • Udyr, Lvl 5 drake / lvl 13-14, yanına birini daha çağırıp baron

Master yi, lvl 6 drake / Feral,tin taşı,botrk,youmuu çıktığın anda solo baron (1-2 kill alırsan dk 16-17 alamazsan dk 21-22 gibi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.