Şimdi Ara

Masters of The World Geopolitical similator 4 Türkçe Yama Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben başlıkta gördüğünüz oyunun bir oyuncusuyum. Steam'de bulunan bir oyundur. İngilizcem pratikte b2 ama teknik konularda ve kağıt üzerinde pek iyi değil. Bu oyunda teknik siyaset ve ekonomik kavramların yoğunluğu fazla olduğundan İngilizcem iyice yetersiz kalmaktadır. Normalde bende bazı yerlerini Türkçe yaptım ama çok az bir kısmını. Gerçekten Türk Milletinin ilgisini çekecek bir yama olacağını düşünüyorum. Buradan İngilizcesine güvenen ve bu iletimi okuyanlara ricamdır; Lütfen biz oyunculara bu konuda yardımcı olur musunuz?
    -Chance

• arkadaşlar 20 kişi içinde hiç bir fikri olan yok mu
  • Dil dosyalarını bulabildin mi?
  • Dil dosyalarını upload edip atın ya da oyunun dosyalarının genel görünümü ss olarak bir bakayım
  • FatihTr58 F kullanıcısına yanıt
    Dostum, steam üzerinden de bakıldığında oyun Türkçemizi desteklemiyor. Ama ben olurda biri yapım aşamasındadır ve belki haber verir diye yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Dil dosyalarını upload edip atın ya da oyunun dosyalarının genel görünümü ss olarak bir bakayım
    Oyun son sürümünde dil dosylarında da Türkçe destek bulunmamaktadır.
  • gerekli gereksiz çoğu oyunun türkçe desteği varken bu oyun için türkçe yama çalışması yapılmamasına bi türlü anlam veremedim umarım birileri el atar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1633

gerekli gereksiz çoğu oyunun türkçe desteği varken bu oyun için türkçe yama çalışması yapılmamasına bi türlü anlam veremedim umarım birileri el atar.
    Ki Biz Türklein çok iyi bildiği bir oyun bizim memlekette herkes siyasetten anlıyor:) Eyvallah ayrıca
  • birisi oyun dosyalarını bulsa çeviririm aslında
  • Ben çevirebilirim zaten oynadığım bir oyun. Fakat dil dosyaları lazım tabii ki.
  • FatihTr58 F kullanıcısına yanıt
    yardımcı olucak birileri çıkıcaktır en azından öyle inanmak istiyorum şimdidem emeği geçicek arkadaşlara teşekkürler bize oynama şansı sunduğunuz için :)
  • güncell
  • bende bu oyun için istiyordum gezinirken sizinde konu açtığınızı gördüm gerçekten gerekli türkçe oyun acayip gerçekçi ekonomi sistemini ancak iktisat okumuş birisi anlar :D
  • Far cry 5 için para toplayıp dil dosyalarını açtırmışlardı ama sanırsam bu oyunda dil dosyalarını açma değil, ortada dil dosyası yok.
    Geliştiricilerin merhametine kaldık, geopolitical simulator 5 geliştirirlerse e-posta atalım türkçe dil destekli çıkarmalarını rica edelim.
    Ama türkiyede orjinal oyun kullananların sayısıda belli olduğu için pekte böyle bir şeye kalkışacaklarını sanmam.

En iyisi ingilizce öğrenmek
  • arkadaşlar lütfen bu oyun strateji türünde gerçeği yansıtan sayılı oyunlardan çok isteyen kişi var bekleyeni var destekleyin Türkçe yama çalışması başlatılsın senelerdir bekliyoruz yok mu bi yiğit
  • furkanmcaglar F kullanıcısına yanıt
    oyunun dil dosyası var bir el atın biriniz :D yıllardır bu oyun hariç her oyun cevrildi neredeyse :D dil dosyasını arayan kimse yönledireyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.