Şimdi Ara

Masum erkekler ! Siperlerinize yatın ve korunun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Feministler arttı bu olayla birlikte. Biz masumlar arada kaynayacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede erkekler çok şanssız. Örnek vereyim. Evlisiniz. Çocuğunuz var. Karınız sizi aldattı. Mahkemede bunu kanıtlayabildiniz. Mahkeme sizi boşuyor ama nasıl? Çocuk 7-8 yaşlarından küçükse mahkeme bakımı mazeret göstererek velayeti o karıya veriyor. Üstüne üstlük sizin ona nafaka ödemenizi istiyor. Ooohh. Ne güzel dünya. Evlilik sözleşmesi de yoksa aranızda mallar ikiye bölünüyor.

Bunu tam tersi erkek aldatsaydı çocuğu almayı direk unutun yaşı büyük bile olsa. Ekstradan kadın sizden maddi ve manevi tazminat alacak. Ne biçim hukuk kuralları bunlar? Bi yazdıklarım uydurma değil ve sayısız örneği var bu ülkede.

• Toplu taşıma aracına binmesin o zaman ne yapayım görüyorlar bir nefes almaklık yer yok hala itip itip giriyorlar araca.. Sonra neden çarptın .. Sanki isteyerek çarpıyoruz.

O bana dayak atmayı deneyecek namus bekçisinin de acırım haline elimden ölüsünü alabilirlerse iyidir..
  • Ulan bizim gibi adamlar bile genellemeye giriyor ya artik daha ne diyeyim . Empati yaptim ablam var benim , kimsenin ablasina kizkardesine yan bakmadim laf atmadim. Ama bu kisiliksizler yüzünden tüm erkeklere laf atılıyor ya daha ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Bu ülkede erkekler çok şanssız. Örnek vereyim. Evlisiniz. Çocuğunuz var. Karınız sizi aldattı. Mahkemede bunu kanıtlayabildiniz. Mahkeme sizi boşuyor ama nasıl? Çocuk 7-8 yaşlarından küçükse mahkeme bakımı mazeret göstererek velayeti o karıya veriyor. Üstüne üstlük sizin ona nafaka ödemenizi istiyor. Ooohh. Ne güzel dünya. Evlilik sözleşmesi de yoksa aranızda mallar ikiye bölünüyor.

Bunu tam tersi erkek aldatsaydı çocuğu almayı direk unutun yaşı büyük bile olsa. Ekstradan kadın sizden maddi ve manevi tazminat alacak. Ne biçim hukuk kuralları bunlar? Bi yazdıklarım uydurma değil ve sayısız örneği var bu ülkede.

aldattığı halde mal neden ikiye bölünsün ? Yakarım evi arabayı yine vermem.

• Çok haklısın, bu sabah otobüste bende ayrı bi stresliydim, arkamda bi kız vardı, sırtımda bi temas hissediyodum, koridor zaten dar bişey der diye korktum öne doğru çekildim bu seferde oturan kadına fazla yaklaşmış oldum, ama sonradan farkettim arkadan değen kızın çantasıymış, rahatladım ondan sonra

• Benim gibi yakışıklaysanız eğer istediğiniz kadar sürtün np beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Toplu taşıma aracına binmesin o zaman ne yapayım görüyorlar bir nefes almaklık yer yok hala itip itip giriyorlar araca.. Sonra neden çarptın .. Sanki isteyerek çarpıyoruz.

O bana dayak atmayı deneyecek namus bekçisinin de acırım haline elimden ölüsünü alabilirlerse iyidir..

İstanbulda günlük 3+ saat toplu taşıma kullanan adamın tekiyim. Neler gördüm, neler yaşadım metrobüslerde, otobüslerde. Önünüz kadın arkanız kadın temas etmemek için ter döküyorsunuz, pipirikli kokoşlardanmı çekmedik, kendini beğenmiş 3 kuruşluk süsüyle başka insanları sapık diye itham edenlerimi görmedik. İşin komik kısmı erkek hep suçlu bakışlar altında, daha geçen hafta garibim bir adamcağız elinde çantası metrobüste inmek için kadından izin isteyip azar işitti. Ne dersinki bu insanlara, sanki bütün dünya dizildi onun tanrıça vücuduna tapıyor anasını satayım.

• Geçende metrobüsle eve dönerken cam tarafında cama yaslanıp dalmışım kadın beni sarsarak kalk be ne uyuyorsun bura uyunacak yer mi diye sarstı beni neyse bende ne oluyor a.. derken kadın bi anda ne uyuyorsun dün gece beşik mi salladın dedi direk merterde indim halbuki daha ilerde inmem gerekiyordu ama direk atmak istedim kendimi o arabadan ... Anlamadım suçlu oldum bi anda...Bide uykuluydum cevap bile veremedim.Ama ilk defa bir kadına yumruk atmak istedim..Gerçekten ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Toplu taşıma aracına binmesin o zaman ne yapayım görüyorlar bir nefes almaklık yer yok hala itip itip giriyorlar araca.. Sonra neden çarptın .. Sanki isteyerek çarpıyoruz.

İstanbulda günlük 3+ saat toplu taşıma kullanan adamın tekiyim. Neler gördüm, neler yaşadım metrobüslerde, otobüslerde. Önünüz kadın arkanız kadın temas etmemek için ter döküyorsunuz, pipirikli kokoşlardanmı çekmedik, kendini beğenmiş 3 kuruşluk süsüyle başka insanları sapık diye itham edenlerimi görmedik. İşin komik kısmı erkek hep suçlu bakışlar altında, daha geçen hafta garibim bir adamcağız elinde çantası metrobüste inmek için kadından izin isteyip azar işitti. Ne dersinki bu insanlara, sanki bütün dünya dizildi onun tanrıça vücuduna tapıyor anasını satayım.

Oluyor öyle saçmalıklar. Marmaray da kimse ile işim olmasın diye açılmayan kapı tarafına geçip yaslanıyorum bir gün kadının teki geldi geldi geldi içime kadar girdi.. Tam bir adım daha yaklaşıyordu bana doğru elimi gögsümden 5 cm uzakta paralel olarak tuttum ve elime çarptı..

Döndü baktı.. Dedim ki orada dur istersen bende buradayım.. Sonra ( artık beni nasıl görmediyse hacim olarak onun 3 katı kadarım ) ay görmedim falan filan deyip açıldı...

Yine marmaray da trenin gelmesini beklerken inecekler için otayı boş bırakıp kapı kenarının denk geleceği köşede beklemeye başladım. Kadının birisi sanki ben yokmuşum gibi geldi önüme geçti. Ama nasıl diyim aramızdaki mesafe 1 cm ancak belki yok bile nefes alıp versem çarpıcam.. Uyuz oldum buna 1 adım bile geri atmadım. Nefesimi ensesinde hissetmiş olacak ki " biraz açılır mısın ? " dedi. Hayır dedim açılmam.. Ben burada olduğum halde göre göre o daracık yere girdin.. Eğer rahatsızsan çık adam gibi sıraya gir.. Baktı ters uyuzun tekiyim çıktı önümden başka bir yere gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Şubat 2015; 19:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Adam gayet hakli bi yorum yazmis ortalik cok fena dikkat edin

Gecen kadikoyde adama yaptiklarini gorduk

Hocam Kadıköy'de ne oldu

• Ah testesteron ah!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.