Şimdi Ara

Masum erkekler ! Siperlerinize yatın ve korunun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman kardeşler dikkat edin kendinize. Malum vahşet olayı çok taze, kadınlarımızın haklı öfkeleride çok büyük.

Özellikle toplu taşıma araçlarında kendinizi koruyun ! Sakın fiziki temasta bulunmayın hatta gözgöze gelmeyin. Zira sapık damgası vurmaya yer geziliyor şu sıralar. Otobüslerin köşelerine geçin cama bakın, erkeklerce kümelenin. Aman olurda otobüs fren yapar, viraj filan mazallah sırtınız değerse işte orda film kopar bu sıralar. Ya sözlü tartışmaya girer yada namus bekçisi bitirimlerden dayak yersiniz.

Haksızsınız haaa ! fren yaptı kem küm yok. Temas ettin zira, etmemelisin. Metrobüste 300 kişi olsada put gibi duracaksın. Bırak seni çantan bile değmesin. Nefes alıp verirkende erkeklere doğru verinki hanımlarımız nefesinizden rahatsız olmasınlar.

Malum sözlükte ve malum hashtag deki "anı"ları okudukçada donup kalıyorum. Nasıl ülkede yaşıyormuşuz biz. Ağzım açık kalıyor, yok artık lebron james, oha modunda çeviriyorum sayfayı.

He bide kütüphanede kitabının arasında numara bulunca korkup kütüphaneden kaçan kızımızda var. Onuda unutmayalım. Numara filan yazmayın kardeşim. Gidip teklifte etmeyin rahatsız etmeyin insanları.

Bu arada; Lise döneminde tanıdığım, köşelerde bekleyip milletin karısını kızını kesip fanteziler kuran sülüklerin facebookta, twitterda olayla ilgili paylaşımlarını gördükçe ayar oluyorum. Az delikanlı olun be kardeşim. Bir dirhem delikanlı olursanız bu toplum daha temiz olacak eminim.

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Tramvayda gelip arkasını dönen kızlar var onlara napıcaz? Tramvay durunca ister istemez temas oluyor temas edince dönüp hafif gülenleri var bunların. Onlara napayım? Kafam karıştı lae kızı itip kaçayımmı?

aman diyim aman. yer değiştir gerekirse hemen in. Kendisi size fren anında yaslanıp birde sizi suçlayan modelleride var bunların ama olsun siz yinede kendinizi koruyun. Siz erkeksiniz, potansiyel sapıksınız. Sakın medeni bir tartışmayada girmeye çalışmayın, çünkü karşı hanım kişinin sesini anormal derecede yükselttiğini görecek ve "noluyor lan" moduna gireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 16 Şubat 2015; 18:45:31 >

• Kadınların Şiddete karşı yapılan eylemlerde erkeklere şiddet uygulamak neyin kafası la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 16 Şubat 2015; 18:21:20 >
  • Sonuna kadar haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 16 Şubat 2015; 18:35:34 >
  • Bence genelleme yapmamak gerekir.
  • +1
  • Valla artık en ufak şeyde suçlu duruma düşeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Sonuna kadar haklısın.
    E?itlik olsun diye 2.synyf insanmy? gibi davranylyrsa kusura bakmasyn benimde film orada kopar.
  • Adam gayet hakli bi yorum yazmis ortalik cok fena dikkat edin

Gecen kadikoyde adama yaptiklarini gorduk
  • Tramvayda gelip arkasını dönen kızlar var onlara napıcaz? Tramvay durunca ister istemez temas oluyor temas edince dönüp hafif gülenleri var bunların. Onlara napayım? Kafam karıştı lae kızı itip kaçayımmı?
  • Beyler cidden dikkatli olun. Bak emin olun bi kadın bi erkeği bugün öldürse hiçbir kadın sebep aramaz kadını tebrik eder. Şahsen ben kendime çekidüzen vericem. Okula metroyla gidiyorum sabahları. Daha dikkatli olucam bayanlara karşı. Bazen sıkışıklık oluyo ister istemez bi temas olabiliyor. Siz de daha dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alynty: MoneyTalks

Aman karde?ler dikkat edin kendinize. Malum vah?et olayy çok taze, kadynlarymyzyn hakly öfkeleride çok büyük.

Özellikle toplu ta?yma araçlarynda kendinizi koruyun ! Sakyn fiziki temasta bulunmayyn hatta gözgöze gelmeyin. Zira sapyk damgasy vurmaya yer geziliyor ?u syralar. Otobüslerin kö?elerine geçin cama bakyn, erkeklerce kümelenin. Aman olurda otobüs fren yapar, viraj filan mazallah syrtynyz de?erse i?te orda film kopar bu syralar. Ya sözlü tarty?maya girer yada namus bekçisi bitirimlerden dayak yersiniz.

Haksyzsynyz haaa ! fren yapty kem küm yok. Temas ettin zira, etmemelisin. Metrobüste 300 ki?i olsada put gibi duracaksyn. Byrak seni çantan bile de?mesin. Nefes alyp verirkende erkeklere do?ru verinki hanymlarymyz nefesinizden rahatsyz olmasynlar.

Malum sözlükte ve malum hashtag deki "any"lary okudukçada donup kalyyorum. Nasyl ülkede ya?yyormu?uz biz. A?zym açyk kalyyor, yok artyk lebron james, oha modunda çeviriyorum sayfayy.

He bide kütüphanede kitabynyn arasynda numara bulunca korkup kütüphaneden kaçan kyzymyzda var. Onuda unutmayalym. Numara filan yazmayyn karde?im. Gidip teklifte etmeyin rahatsyz etmeyin insanlary.

Bu arada; Lise döneminde tanydy?ym, kö?elerde bekleyip milletin karysyny kyzyny kesip fanteziler kuran sülüklerin facebookta, twitterda olayla ilgili payla?ymlaryny gördükçe ayar oluyorum. Az delikanly olun be karde?im. Bir dirhem delikanly olursanyz bu toplum daha temiz olacak eminim.

Malum hashtag deki yazıların %90 ı yalan değilse adam değilim.

Bi arkadaşım o hashtag e 10-15 tane farklı hikaye yazdı. okulda,bakkalda,otobüste böyle tecavüze uğradım diye trolledi. ki o arkadaş öyle trolleyen, hashtag e yorum yapan biri de değil ama eğlenmek için yazdı herhalde.

Kalan %10 genellikle şu akrabalar arasında görülen tacizler ve onlaryn çoğu doğru.

Bu tarz olaylarda en çok primi feministler yapar ve bir kaç caninin yaptığı işi bütün erkeklere sorumlu tutarlar. Sanki suçlu bizmişiz gibi ya da suçlunun tarafındaymışız gibi.

Bizler de bu olaydan etkilenen, üzülen ve bu olaylara tepki ile yaklaşan insanlarız. Ama bu feministler yine genelleme yaparak erkeğin yapısının cani olduğunu, bayanlar çiçektir vs. söyleyecekler ve yine kendi primini yapacaklar.

Unutmayyn ki burada olay kadın-erkek meselesi değil, iilenen iğrenç bir cinayet ve taciz olayıdır. Bu konu üzerinden prim yapanlara fırsat vermeyin.

Edit:forum hatasından kaynaklanan türkçe karakter hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biggest Star -- 16 Şubat 2015; 18:36:46 >

• sperm diye okudum gidiyorum
  • Bu defiklerinizi her zaman yapin, insan olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Tramvayda gelip arkasını dönen kızlar var onlara napıcaz? Tramvay durunca ister istemez temas oluyor temas edince dönüp hafif gülenleri var bunların. Onlara napayım? Kafam karıştı lae kızı itip kaçayımmı?

aman diyim aman. yer değiştir gerekirse hemen in. Kendisi size fren anında yaslanıp birde sizi suçlayan modelleride var bunların ama olsun siz yinede kendinizi koruyun. Siz erkeksiniz, potansiyel sapıksınız. Sakın medeni bir tartışmayada girmeye çalışmayın, çünkü karşı hanım kişinin sesini anormal derecede yükselttiğini görecek ve "noluyor lan" moduna gireceksiniz.
  • Adam maalesef haklı.. Ne biçim toplumuz la biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefeDoğruStepByStep

Beyler cidden dikkatli olun. Bak emin olun bi kadın bi erkeği bugün öldürse hiçbir kadın sebep aramaz kadını tebrik eder. Şahsen ben kendime çekidüzen vericem. Okula metroyla gidiyorum sabahları. Daha dikkatli olucam bayanlara karşı. Bazen sıkışıklık oluyo ister istemez bi temas olabiliyor. Siz de daha dikkatli olun.
    Hergün farklı sıkıntı ne saçma bir ülke burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Hergün farklı sıkıntı ne saçma bir ülke burası.

Alıntıları Göster
    Bazıları bu olan olayları kullanacak.
  • Feminizm
  • banane laee . binmesinler o zaman hatta evden cikmasinlar bizenee. ben hiç dikkat edemem dün nasıl davrandiysam yarın da öyle davranırım. zaten gereken hassasiyeti gosteriyoruz daha fazlasını beklemesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

banane laee . binmesinler o zaman hatta evden cikmasinlar bizenee. ben hiç dikkat edemem dün nasıl davrandiysam yarın da öyle davranırım. zaten gereken hassasiyeti gosteriyoruz daha fazlasını beklemesinler
    Biri beni alsın da ıssız bi adaya koysun lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.