Şimdi Ara

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
5
Favori
21.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 2 Bölümü izledim niye böyle dizlier izleyen bi kitlemiiz yok

İçerde gibi çocuk dizisi ortalığı yıkıyor. İçerdeyi ben 10 yaşındayken yazardım :)

Dizinin en sevdiğim yönü pat pat herşey ortaya çıkıyor.
  • şekilli otomat kullanıcısına yanıt
    Niye mantıksız olsun ki ablasına durumu açıklayıp son görevini yapmış olabilir.

Zaten Selimin ölmediğini kesin olarak biliyoruz zira fragmanda selimin ormanda koşarken bir sahnesi var. Riya falan gibi basit bir şey olacamaz öyle olacak olsa fragmana hiç koymazlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu dizide fark ettim gerçek olduğunu

Cevdet ile Nermin kavgaları çok hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebnem Ferah

Bende bu dizide fark ettim gerçek olduğunu

Cevdet ile Nermin kavgaları çok hoşuma gidiyor.

muşmula karı bir kere gül be gül.
  • Güncelle geldim 10 numara bi yapım olmuş ellerine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bölümü indirdim son 2 bölümü bekliyorum hepsini peşpeşe izleyip bitirecem. Sürekli yorumları okuyorum beklentimi arşa çıkarttınız.
  • İlk iki bölümü izledim, efsane dizi olmuş. Twist'ten twist'e gidiyor. Helal olsun adamlara, 10 numara dizi yapmışlar.
  • Aklımda bir sürü teori ile birlikte izliyorum, aynı zamanda çok da soru var kafamda. Bunlar heyecanla beklediğim 7 ve 8.bölümlerde umarım açığa kavuşur.

5 ve 6. bölümde de merak ettiğim birçok şeyi öğrendim. Böyle dizinin planlı olması, ilk önce olayla ilgili twist verip sonra tamamlaması, akıllıca düzenlenmesi benim hoşuma çok gitti.

Tek hoşuma gitmeyen şey ölümlerin veya yaralanmaların (burası da meçhul) basit olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Aklımda bir sürü teori ile birlikte izliyorum, aynı zamanda çok da soru var kafamda. Bunlar heyecanla beklediğim 7 ve 8.bölümlerde umarım açığa kavuşur.

5 ve 6. bölümde de merak ettiğim birçok şeyi öğrendim. Böyle dizinin planlı olması, ilk önce olayla ilgili twist verip sonra tamamlaması, akıllıca düzenlenmesi benim hoşuma çok gitti.

Tek hoşuma gitmeyen şey ölümlerin veya yaralanmaların (burası da meçhul) basit olması.

Bana da ölüm sahnesi biraz basit geldi ama dizi çok iyi.

6 bölümü arka arkaya izledim. sıkılmadan usanmadan izledim.

ciddi bir dizi olmuş.

Benim merak ettiğim kısım askerde Tarık'a ne oldu? ... ne oldu da adam şizofren oldu... bunu aydınlatırlar umarım. Yoksa çocukluktan beri mi şizofrendi?...

• ilk bölümü şans eseri bir yerden izledim efsane bir dizi olmuş. Geri kalan bölümler de güzele benziyor. Tahminimce diziyi tam noktalamazlarsa alınan tepkilere göre herhangi bir tv kanalıyla anlaşılır.
  • Yapım güzel fakat sunum tutmaz bu ülkede

• 7 günlük blu aldım başlıyorum hadi bakalım

• Orası da bir soru işareti.

Ama Cevdet Komiser, bunun irsi olduğunu söyledi. Annesinin babasının sürekli kavga etmesi, askerlikte ise büyük bir sorun yaşaması şizofren olmasını güçlendiriyor. Zaten sürekli komutanım falan demesi buna işaret. Şizofren tanısı konuluyor ve Cevdet Komiser raporları kaldırıyor ondan sonra zaten.

İleride cevabını görürüz umarım. Ben de merak ettim hocam. Bir flashback geçerler heralde bunla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 13 Şubat 2017; 15:23:6 >
  • beyler blu ya üye oldum ama 1 tl çekti ilk 7 gün bedava değil miydi?
  • 7 gün bittikten sonra devam edeceğinizi varsayarak kartta para olduğundan emin olmak istiyorlar, birkaç gün içinde o ücret iade edilecek size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 13 Şubat 2017; 16:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Aklımda bir sürü teori ile birlikte izliyorum, aynı zamanda çok da soru var kafamda. Bunlar heyecanla beklediğim 7 ve 8.bölümlerde umarım açığa kavuşur.

ciddi bir dizi olmuş.

Benim merak ettiğim kısım askerde Tarık'a ne oldu? ... ne oldu da adam şizofren oldu... bunu aydınlatırlar umarım. Yoksa çocukluktan beri mi şizofrendi?...

dizide henuz hicbir ölüm sahnesi yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

ciddi bir dizi olmuş.

dizide henuz hicbir ölüm sahnesi yok :)

Selim'in öldüğü izlenimi verildi ya o anlamda söylemiştim...

• Bu kadar soru işareti son iki bölümde yetişebilecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebnem Ferah

Bu kadar soru işareti son iki bölümde yetişebilecek mi

yetişir hocam belki son bölüm diye 2'side tam 1'er saat falan da olabilir.
  • beyler 6 bölümü de izledim ama yukarıda bi şey okudum bi arkadaş yazmış
    selim ölmüyor mu? adamı gömdüler o kadar nasıl çıkacak oradan
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.