Şimdi Ara

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
5
Favori
21.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yag gibi kayip giden guzel bi bolum oldu ancak ciddi sikintilar vardi

Emel in sokakta selimle oyle gezmesi sacmalik,senin orda kayinvaliden kayinpederin yasiyor yahu

Selim eve giriyor kapiyi kitlemeden kapatiyor ama tamer acik kapiyi kitliymis gibi 40 satte aciyor
    Kiz eve donuyor ama anahtarini selim almasina ragmen kapiyi hic oyle bisey olmamis gibi anahtarla aciyor,cok ciddi bi hataydi bu nasil yapmislar anlamadim

Selim kayit cihazini emel in yanindayken ustunde tasiyor,ne alaka boyle bi risk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 10 Şubat 2017; 1:34:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

Selim anahtarı çoğalttığını söylemişti Tanere okrayı kaçırmışsın en ciddi hata dediğin ayrıca kapıyı kitli sandığı için döndürmeye çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faka789 -- 10 Şubat 2017; 1:48:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok fena gerdi gece gece iki bölüm üst üste. emel harbiden kazada ölecek herhalde sonuçta cesedi bulunmuştu. yalnız 6 bölüm içinde gördüğüm tek saçma sahne selim'in saklandığı yerden çıkmasıydı. taner onu masanın altında görse daha mantıklı olurdu. açıkçası henüz tam anlamıyla sorulara cevap vermediler. son 2 bölüm baya bir şey göreceğiz gibi ama bu saatten sonra büyük bir ters köşe olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faka789

Selim anahtarı çoğalttığını söylemişti Tanere okrayı kaçırmışsın en ciddi hata dediğin ayrıca kapıyı kitli sandığı için döndürmeye çalıştı

yahu ne cogaltmasi orda yalan soyledi,otel odasindan aldigi anahtari nerde cogalticakta geri koyucak cantasina geri,zaten o gun otelden ayriliyodu,sen kacirdin sanirim

Tamer gayet kilitli gibi acti kapiyi,kitli olmayan kapiyi nasil dondurursun direk acilir kapi cevirince zaten

selim herşeyi olduğu gibi anlattı korkudan onu niye sallama gereği duysun bir yolunu bulup yaptırmış bence

• quote:

selim herşeyi olduğu gibi anlattı korkudan onu niye sallama gereği duysun bir yolunu bulup yaptırmış bence

aynen o korkuyla her şeyi anlattı adam anahtar için yalan söylemez. anahtarı alıp nereye gitmiş olabilir ki o arada zaten
  • 5 ve 6 yı izledim dizi resmen akıyor. Başlıyorum bölüme ne ara bitti anlamiyorum. Olaylar biraz açıldı bu 2 bölümde.

Haftaya bomba bölümler gelir.

Rüyanin morluklari konusu hala aydinlanmadi en cok orayi merak ediyorum hic bi tahminde yurutemiyorum acikcasi

• Dizi haftaya final yapıyor.

Dizide birşeyler olmasını beklerken, oluşan sorulara cevap ararken şurda yalnızca 2 bölüm kalmış hala eksik bir sürü şey var. 5 ve 6 olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 10 Şubat 2017; 8:32:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bölüm sonu baya iyiydi tam bitti derken biz bitti demeden bitmez dedi senarist resmen herşey rüyada bitiyor gözüken

• 8 bolum cok az geldi boyle bir kitlikdayken. Izleyecek baska birsey de yok

• 5 ve 6 da çok güzeldi.

Ama fazla soru işareti kaldı gelecek hafta 2 saate sığdırabilecekler mi muamma.

Bu arada bu ayın ortasında farklı bir dizi daha geliyormuş blutv iddialı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

quote:

aynen o korkuyla her şeyi anlattı adam anahtar için yalan söylemez. anahtarı alıp nereye gitmiş olabilir ki o arada zaten

bavulunu toplamaya gitti adam oglen cikis yapiyodu otelden,yahu otelden cikip cilingir bulucak şilede ve yaptirip geri gelip cantasina geri koyucak oylemi,bastan asagi mantiksiz neyini savunuyosunuz :)

ekside biri ruyanin polis mufettisi oldugunu ogrenmemiz isleri karistirdi yazmis,boyle bilgi verildi mi nerden yazmis bunu anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 10 Şubat 2017; 7:20:29 >

usta eyvallah ama sonuçta çanta topladığını veya anahtar yaptırdığını göstermediler, ne kadar süre sonra döndüğünü de göstermediler orada taner'e her şeyi bülbül gibi öten adam için emel'in çantasından aldım demekle alıp çoğalttım demek arasında ne fark olabilir ki yalan söylesin

• Masum bittikten sonra gelecek dizi belli olmuş. "Sahipli" adında bi korku dizisi geliyo

-https://twitter.com/BluTVofficial/status/829825710017617920

-https://twitter.com/BluTVofficial/status/829782061556887555

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 10 Şubat 2017; 10:57:11 >

• Selim'in ölümü biraz basit olmuş. Sürahiyi kafasına geçirse, elleriyle boğsa filan daha iyi olurdu :) Bu bölüm gördük ki Taner o kadar da psikopat birisi değil. Selim'in ablası yani psikolog kadının peşine düşmesinin bir nedeni olmalı. Büyük ihtimalle kadının Rüya ile bir bağlantısı var. Selim ile Emel arasındaki ilişkiyi Taner'e söyleyen de psikolog kadındır bence. Taner ile Rüya dağda piknik yaparken kim aradı Rüya'yı kritik nokta orası.

Haluk Bilginer ve Nur Sürer çok iyi oynuyor. Ali Atay çok donuk dizide. Keşke dizi 13 bölüm olsaydı daha ayrıntılı işlenseydi.

• Dizinin müzikleri de hoşuma gitti ya. Kaliteli yabancı dizilerdeki özenle seçilmiş müzikler gibi Türkçe müzikler seçmişler.

Aslında şöyle bir dizi tutar bence, tam BluTV'lik olur. Gizemli bir cinayetin çözülmeye çalışıldığı 8 bölümlük, İstanbul sokaklarında, gecelerinde geçen, başrolde polis olarak Bartu Küçükçağlayan, yönetmen ise tabiki Seren Yüce. True Detective'imsi bişe olur resmen harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risus_185

Selim'in ölümü biraz basit olmuş. Sürahiyi kafasına geçirse, elleriyle boğsa filan daha iyi olurdu :) Bu bölüm gördük ki Taner o kadar da psikopat birisi değil. Selim'in ablası yani psikolog kadının peşine düşmesinin bir nedeni olmalı. Büyük ihtimalle kadının Rüya ile bir bağlantısı var. Selim ile Emel arasındaki ilişkiyi Taner'e söyleyen de psikolog kadındır bence. Taner ile Rüya dağda piknik yaparken kim aradı Rüya'yı kritik nokta orası.

Haluk Bilginer ve Nur Sürer çok iyi oynuyor. Ali Atay çok donuk dizide. Keşke dizi 13 bölüm olsaydı daha ayrıntılı işlenseydi.

taner kendi gordu zaten iliskileri oldugunu

Demek istediğim tesadüf değil görmesi bence. Birisi söyledi oda bilerek oraya gitti. Yoksa çok saçma karşılaşmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: risus_185

Demek istediğim tesadüf değil görmesi bence. Birisi söyledi oda bilerek oraya gitti. Yoksa çok saçma karşılaşmaları.

Kadinin toplantisi şilede,tanerde şilede piknik yapiyo :) anormal olan karsilasmalari degil kadinla selimin oyle sokakta gezmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 10 Şubat 2017; 14:35:36 >

• Dizi çok güzel ama umarım son 2 bölüm olayları oldu bittiye getirmezler. Emele ise aşırı sinir oldum Tarık ile konuşurken utanmasa Tarık ben seni aldatıyorum cnm haberin olsun hadi bb diyecekti. Mehmet Özgür keşke biraz daha ön plana çıksaydı ya gerçekten harika bir oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 10 Şubat 2017; 15:28:27 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.