Şimdi Ara

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
5
Favori
21.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8mbit net kullaniyorum 58 inclik smart tvde izlemeyi dusunuyorum hd izleyebilirmiyim ?

Birde hd si acaba smart tvlerin youtubesi gibi internet hizina gore otomatik 480 p veya 720 p olarakmi seciliyor yoksa kendi secimimizle mi hd izliyoruz ona gore uyeligimi baslatmayi dusunuyorum net hizina gore hd izleyemiyeceksem almanin mantigi oldugunu dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

8mbit net kullaniyorum 58 inclik smart tvde izlemeyi dusunuyorum hd izleyebilirmiyim ?

Birde hd si acaba smart tvlerin youtubesi gibi internet hizina gore otomatik 480 p veya 720 p olarakmi seciliyor yoksa kendi secimimizle mi hd izliyoruz ona gore uyeligimi baslatmayi dusunuyorum net hizina gore hd izleyemiyeceksem almanin mantigi oldugunu dusunmuyorum

hocam bazı kişiler sorun yaşıyor bazıları yaşamıyor.Bir aylık alın gitsin zaten 10 tl.Manuel ayarlama yok internet hızına göre kendi ayarlanıyor.Yani ben kota bittiği zaman (3 mbps) net ile hem sd-hemde hd izliyordum hababam görüntü bir hd bir sd oluyordu 3-4 dakikada bir.Normal şartlarda rahatlıkla izlemeniz lazım 8 mbps ile ama bazı arkadaşlar 50 hata 100 mbps internetleri olmasına rağmen donarak izliyorlarmış garip cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Şubat 2017; 23:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

8mbit net kullaniyorum 58 inclik smart tvde izlemeyi dusunuyorum hd izleyebilirmiyim ?

hocam bazı kişiler sorun yaşıyor bazıları yaşamıyor.Bir aylık alın gitsin zaten 10 tl.Manuel ayarlama yok internet hızına göre kendi ayarlanıyor.Yani ben kota bittiği zaman (3 mbps) net ile hem sd-hemde hd izliyordum hababam görüntü bir hd bir sd oluyordu 3-4 dakikada bir.Normal şartlarda rahatlıkla izlemeniz lazım 8 mbps ile ama bazı arkadaşlar 50 hata 100 mbps internetleri olmasına rağmen donarak izliyorlarmış garip cidden

anladım hocam açıkçası bilemedim , parasında değilim ama görüntü önemli benim için açıkçası , tv büyük görüntünün çamur olmasını istemem , pc dede bişey izlemeyi sevmiyorum nette zaten 480p leri dolanıyor ama amacım hd izlemek ve destek olmak niyetine düşünüyordum , neyse bakalım belki bir düzeltme gelirse bir düşünebiliriz

• 2.bölümde taner'in selim'i gömerken giydiği gömlek 4.bölüm pinkik sahnesinde de aynı ve selim'in araba bagajında üzerinde olan gömlek otel sahnelerindeki gömlek. yani cinayetler o piknik günü işleniyor gibi duruyor.
  • Efsane olmus simdiden dizi. Ilk 3 bolum izledim. Kalite akiyor masallah.

Yalniz ali atayin ustune mecnun yapismis 3.bolumde mecnun gibi konusmalari bolca vardi. Serkan keskin sönük kalmış,okan yalabik efsane oynuyor.

Karisini,tarigin karisini öldüren taner selimi öldürende tarık bence.

• Ne kadar garip bir toplumumuz var. En az 10 tane arkadaşıma söyledim önerdim tavsiye ettim hepsi de ben 10 lira vermem dizi için felan diyor. Hep klişe söylemler. Ben böyle bir yapım olduğunu duyunca fragmanı bile izlemeden 10 dk da girdim gerek destek gerek seyir için üye oldum. Toplumun algısı değişmedikçe bir adım bile ilerleyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

Ne kadar garip bir toplumumuz var. En az 10 tane arkadaşıma söyledim önerdim tavsiye ettim hepsi de ben 10 lira vermem dizi için felan diyor. Hep klişe söylemler. Ben böyle bir yapım olduğunu duyunca fragmanı bile izlemeden 10 dk da girdim gerek destek gerek seyir için üye oldum. Toplumun algısı değişmedikçe bir adım bile ilerleyemeyiz.

Otursunlar koyun gibi boktan sansürlü senaryosu tepeden inme dizileri 2,5 saat izlesinler o zaman, müstehak bu kafalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 7 Şubat 2017; 13:6:59 >
  • Dizi için 10 TL değil bu tarz yapımları desteklemek için 10 TL verin.

O kadar alışmışız ki beleşçiliğe adamlar Haluk Bilginer i Okan Yalabığı Ali Atayı Serkan Keskini falan daha nicesi onlarca kaliteli isim getirmiş. Senaryo güzel çekimler müzikler güzel. O kadar emeğe 10 TL fazla diyenlerin inşallah televizyonu bilgisayarı bozulur hiçbir şey izleyemez.

Sözüm genel olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 4 bölümü tor**** ile izledim, üye olacağım desteklemek için. Beğendim diziyi, gayet başarılı, Türk dizi tarihi için dönüm noktası olur umarım. Üye olmak için 4 euro istiyor ama hani 10tl idi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

2.bölümde taner'in selim'i gömerken giydiği gömlek 4.bölüm pinkik sahnesinde de aynı ve selim'in araba bagajında üzerinde olan gömlek otel sahnelerindeki gömlek. yani cinayetler o piknik günü işleniyor gibi duruyor.

Tanerin karısına Gelen telefonda tarıkın karısından o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anayurt Oteli -- 8 Şubat 2017; 20:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anayurt Oteli

quote:

2.bölümde taner'in selim'i gömerken giydiği gömlek 4.bölüm pinkik sahnesinde de aynı ve selim'in araba bagajında üzerinde olan gömlek otel sahnelerindeki gömlek. yani cinayetler o piknik günü işleniyor gibi duruyor.

sanmıyorum o telefon 3.bölümde o kadın kimin evinden çıkıyorsa ondan geliyor ama o kimdir bilmiyorum. tunç çıkarsa şaşırmam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anayurt Oteli

quote:

sanmıyorum o telefon 3.bölümde o kadın kimin evinden çıkıyorsa ondan geliyor ama o kimdir bilmiyorum. tunç çıkarsa şaşırmam.

Aldatıyor mu? Olay nedir? Ben izlerken kaçırdım mı acaba? Nerede kimin evinden çıkıyor?

• Benim yorumumdan sonra bu tarz yorumlar gelmis ama umarim bana degildir ben genede aciklamami yapayim

Ben bu tarz yapimlara her zaman destek vermisimdir bana desinler ki ulusal kanallarda yayinliyoruz cebinizden para verirseniz dizi devam edecek yoksa yayindan kalkacak deseler gene usenmem cebimden para verir destek olurum isterse ayda 30 tl olsun

Ama ben biseye para veriyosam buna degmeli yani sirf destek olmak icin para vermek mantikli degil ben parayi verip destek oluyorsam o hizmeti almaliyim o begendigim diziyi izlemeliyim devami gelmeli

Ve suna eminim ki cogunuz bunu yapmaz bile kalkarsa kalksin dizileri icin cebimden parami vericem ulusal bir kanalda yayinlanacak dizi icin diyeceksiniz

Ama internette yayinlanan bi dizi icin herkes destek timsali kesilmis masallah

Ben destek olupta o diziyi izleyemiyeceksem paramin karsiligini alamiyacaksam giderim 30 tl yi 50 tl yi 10 tl yi gider fakir bir cocugun bir ogunluk yemegini karsilarim

Benim lafim diziye 10 tl vermemekte degil blutv ye 50mbit ile bile dogru duzgun bir kalitede izleyemedikten sonra goruntu donduktan sonra ne yapabilirim ki

Cogunuz pc den izliyor sorun kalmiyor belki ama tvden izleyenler icin buyuk sikinti blutvnin once bu sistemi duzeltmesi lazim sonucta ben bir ucret oduyosam o hizmeti verildigi gibi duzgunce almaliyim yoksa ne anlami kalir ? Bana sonucta 10 tl karsiligi tum bolumleri kiralamiyorlar bir platform uzerinden bana sunuyorlar ama o platform bana o filmin veya dizinin icerigini sunmakta basarisizsa veya problem yaratiyorsa neden para vereyim ?

Acikcasi ben izlerken ne goruntunun degismesini nede donmasini isterim

O yuzden bu tarz yapimlarin gelmesi icin musterilerden ucret talep ediyorlarsa bu hizmeti verebilcek platformunda kendisini duzeltmesi lazim ki insanlar verdigi paranin karsiligini alsin destekte olabilsin sonucta 10 tl ye 4k izleyelim demiyorum

O yuzden dizi yapimcilari destek goremedik bu tarz islerin devami gelmedi dememeli seyirciye ulastiracagi kanali veya platformuda duzeltmeyi deneyip oyle yolunu izlemeli nacizane dusuncem budur sozum o yorumlari bana yapanlara ustune alinan bana cevap versin

• Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Hocam buraya bu kadar uzun yazmak yerine BluTV'ye basit bir geri bildirimde bulunarak düzeltilmesini talep edebilirsin. 1-2 haftada değişir, zaten çok fazla talep var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Hocam buraya bu kadar uzun yazmak yerine BluTV'ye basit bir geri bildirimde bulunarak düzeltilmesini talep edebilirsin. 1-2 haftada değişir, zaten çok fazla talep var.

Hocam zaten yaptim bunu kendi sayfasindan ama bakiyorum ki bisey degismemis

• 5. bolum ne zaman yayinlanacak ?
  • Bu gece
  • 5 ve 6 bu gece 00.00'da yayınlanacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda beklediğim gün geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Şubat 2017; 19:32:18 >
  • 5 ve 6. Bölüm fragmanından varmı birşey anlayan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.