Şimdi Ara

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
5
Favori
21.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. bölümün başındaki sahneler gibi sahneleri seviyorum ben ya, filme/diziye ayrı bir hava katıyor böyle sahneler. Hint dansı gibi şeyleri demiyorum yani, kişinin gözünden nasıl gördüğünü rüyasıyla vs. anlatıyor ya.

3. bölüm başı için spoiler içerir az da olsa.
  • Emel'in durumu ile ilgili spoiler içerebilecek önemli bilgi ve tahminler

İlk bölümün sonunda kadın raporları görüp Yusuf'un cinayet için buraya geldiğini öğreniyor. Orada kısa bir süre raporları gösteriyor. Bu raporlardan bazı şeyleri öğreniyoruz.

1. Emel öldüğünde 22 günlük hamile. Büyük ihtimal sonradan birlikte olduğu kişiden.
    2. Suda boğularak ölmüş, aynı zamanda vücudunda ciddi morluklar varmış. Burda garip olan şey Taner'in karısında da aynı morlukların olması, ve bunun dizide düzenli olarak vurgulanması. Bu da Emel'in ölümünde şüpheleri Taner'e yoğunlaştırıyor. Aynı raporda Taner'in Emel ile aynı gün ölmüş sayıldığı da yazıyor.

Tahminime gelirsek, bence Tarık karısının başka bir adamla birlikte olduğunu öğreniyor. Ardından adamı öldürüyor. Ama Emel'e kıyamıyor. Ve onun yaşamasına izin veriyor.

Tarık'ın en azından bir kişiyi öldürdüğünü düşünüyorum, çünkü dizinin her anı düşünülmüş ve çalışılmış. Yine ilk bölümde Tarık odadaki böceği öldürüyor, ardından küçük kız ona katilsin sen diyor. Tarık da sinirli bir şekilde ne dedin sen diye cevap veriyor. Bu sahnenin boşuna çekilmediğini düşünüyorum.

Tarık'ın ailesi durumu öğreniyor, Taner'i olayı örtbas etmek için yolluyor. Tabii Emel'in polise gitmemesi için ölmesi gerek. Taner Emel'i yakalayıp arabaya koyuyor, daha sonra boğarak öldürüyor. Diğer adamı da gömüyor. Tabii bunu öğrenen Tarık iyice deliriyor, belki de abisini öldürmek istiyor. O da bu yüzden ortadan kaybolmak durumunda kalıyor, kendisini ölmüş gösteriyor.

Zaten şikayetçi olan kişinin de, Taner'in karısı Rüya Bardakçı olduğunu görüyoruz. Ama burda Taner'in ölümü muamma oluyor, 1. derece şüpheli birini ortadan kaybolduğunda niye öldü diye düşünsünler, burası garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 4 Şubat 2017; 3:36:27 >

• K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok iyi analiz etmissin kafamda biseyler oturdu suan

Ilk 4 bölum gercekten iyiydi. Dizi kendini izlettiriyor icine cekiyor.

Ama basima bisey gelmeyecekse serkan keskini diziye hic yakistiramadim ben. Her rol oturmusta o tutmamis gibi geldi bana.

Ek olarak masumdan sonra 10 bölümlük korku dizisi geliyormus, çekimler bitmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 4 Şubat 2017; 4:7:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Hocam cok iyi analiz etmissin kafamda biseyler oturdu suan

Ilk 4 bölum gercekten iyiydi. Dizi kendini izlettiriyor icine cekiyor.

Ama basima bisey gelmeyecekse serkan keskini diziye hic yakistiramadim ben. Her rol oturmusta o tutmamis gibi geldi bana.

Ek olarak masumdan sonra 10 bölümlük korku dizisi geliyormus, çekimler bitmis

Kaynak nedir korku dizi haberi icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Fiçipi çekilcek bildiğim benim

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Kaynak ranini twitterda yazmis hocam.

FiCiPi Puhu Tv projesi blu ile alakasi yok.

• quote:

Kaynak ranini twitterda yazmis hocam.

FiCiPi Puhu Tv projesi blu ile alakasi yok.

eğer doğruysa süper haber ama ranini güvenilir bir kaynak mı bilmiyorum (öyle mi?),üyeliğimi rahatlıkla uzatırım doğruysa
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Guvenilir hocam. Ben dediginin cikmadigina denk gelmedim.

• HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Aynen Ranini ne derse çıkıyor.

• quote:

Guvenilir hocam. Ben dediginin cikmadigina denk gelmedim.

hocam twitter linkini atabilir misin bende takip edeyim bari
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam

https://twitter.com/raninimanini

• Bu dizinin jeneriği de adamı tribe sokuyor ya.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 4 Şubat 2017; 15:2:21 >
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    Hocam muazzam ya.

Sonlarda ters köşe yapmaları gerek. Tüm olayı serkan keskin yapmışsa dizinin bir anlamı olmaz. Büyük hayal kırıklığı olur benim için ben ailedeki diğer 2 kişiden şüpheleniyorum. Anne ve baba'dan.

Anne çok sıkıntılı bir karakter bunu her sahnede görüyoruz zaten.

Cinayetlerde kesinlikle annenin parmağı olmalı, babanında bu kadar içinin yanması bence normal değil. Snki çocuğunun bu hale gelmesinde çok büyük rolü var gibi. Bir baba evladı için herşeyi yapar derken oğlunu kolise ihbar etmemesi için gelini öldürmüş olabilir. Serkan Keskin karanteri bence en masum karakterlerden birisi sadece tüm suç onun üstüne yıkılmış gibi bir durum var.

Onun dışında serkan keskinin karasını dövdüğünü sanmıyorum. 4. bölümüde her şey gayet güzel işlenmişti. Ya kardeşi gibi çift kişilik serkanda da var yada henüz tanımadığımız sıkıntılı bir karakter daha var. 4. Bölümde karını arayüz acilen eve çağırmışlardı bu bilmediğimiz karakter bu kişi olabilir. Aynı zamanda kadını döven kişide bu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 4 Şubat 2017; 19:19:19 >

• Dizideki Rüya'nın tombikto memintolarına fanclup kurmak lazım
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

Babası öldürdüyse Taner niye ortadan kaybolsun? Hem "Bir baba evladı için her şeyi yapar" de hem de cinayeti onun üzerine yık. Ben Taner'in masum olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğin gibi dizideki şu an en kötü gösterilen karakter annesi. Ve bu kadın Taner'i çok severken, ona yemekler hazırlarken babası hiç sevmiyor. Para verdiği bir sahne vardı oğluna, yüzünü bile görmek istemiyor gibiydi. Ama diğer şizofren olan Tarık için tam tersi bir durum var. Babası sürekli ona iltimas gösterirken, annesi hiç sevmiyor. Hatta bir sahnede turşuyu vermiyordu diğer oğluna gönderebilmek için. Eğer Taner masumsa babası niye böyle davranıyor?

Bu morluk mevzusu çok garip, eğer bunu başka birisi yaptıysa, Taner buna nasıl müsaade ediyor? Ve Emel'in boyun tarafındaki aynı izler nasıl oluştu? Bana göre bu senaryodaki kimse masum değil.

Taner tüm olayları kendi üstüne kendisini ölü gibi gösterdi. Bana kalırsa bu cinayetlerde Okan YALABIK haricinde herkesin parmağı var.

Son bölümde annesi oğlan kafayı yedi hepsinin suçlusu sensin (evin babasına) en sonunda bizi kesecek tarzında bir diyalog geçiyordu.

Babanın tamere kızgın olmasının sebebi emel ile bir ilişki yaşıyor olabilirler. En azından karısını döven tamerse emeli dövende tamer olmalı ama ben tamerin karısını dövdüğünü sanmıyorum. İşin içinde başka bir kişi var gibi.

Okan YALABIK'ı en başından beri sıkıntılı olduğunu aileside biliyor, muhtemelen ilerleyen bölümlerde tamer özel bir takibe vs. alacak. Bunun sonucunda emel ile diğer elemanın ilişkisini öğrenecektir. Bundan sonrasında ya tüm işleri kendisi halledecek yada babası ile bir şeyler yapacaklar.

Onun dışında dizide birde bilgisayardan anlayan montaj vs. bilen bir kişi daha olmalı. Ali ATAY'ın bilgisayarına konulan video diğer video ile birleştirilmişti tamerin buna yapacağını pek sanmıyorum. Bazı yerine oturmayan taşlar var. Bölümler ilerledikçe oturacaktır taşlar.

Dizi The Night Of tarzı tameri suçsuz olduğuna ikna edip sonlara doğru ulan yoksa bu mu yaptı dedirtecek gibi. Eğerki öyle olursa çok harika olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 4 Şubat 2017; 20:52:3 >

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

Emel'in zaten evlilik dışı 1 ilişkisi var, 2. bölüm sonunda Taner'in arabanın bagajından çıkardığı kişi. Üstüne bir de abisiyle aşk yaşayacağına ihtimal veremiyorum. Babasının Taner'e kızgın olmasının mantıklı bir açıklaması olması gerek ama bu değil.

Bilgisayar mevzuna gelirsek, o kamerayı almak için adam öldürdüklerini Taner ve Yusuf dışında kimse bilmiyor ki. Eğer onu Taner yapmadıysa aşırı saçma olur, kim niye o videonun sonuna o anı yerleştirsin ki Taner'den başka? Bu ben senin işini gördüm, sen de benim peşime bırak mesajıydı bence. Başka biri yaptıysa adam öldürdüklerini bilmesi gerek, e Taner de kimseye anlatmaz böyle bir olayı sonuçta.

Tarık hasta, ve gerçeklik yetisini kaybettiğinde ne kadar tehlikeli birine dönüştüğünü gördük daha önce. Bence o da masum değil. İsteyerek yapmasa bile cinayetlerde bir parmağı olmalı.

İnşallah ters köşe bir şeyler olur ama diğer Türk dizileri gibi bunu yaparken mantık dışına çıkmamaları lazım, bu kadar iyi başlayan bir dizinin kötü bitmesini istemem hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 4 Şubat 2017; 21:11:29 >

• Bence dizinin esas spoiler i afisinde,iyi bakarsaniz baya belli etmisler gibi olayi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.