Şimdi Ara

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
5
Favori
21.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de yapılmış en kaliteli işlerden biri diyebilirim. Oyuncuların hepsine özel bir sempatim olması bu duygularımı gereğinden fazla körüklüyor olabilir ama beğenmedim diyeni daha görmedim ben. Muhteşem bir iş. Böyle işlerin yapılabilir olduğunun da en büyük kanıtı. Umarım Blutv'nin bu dizi macerası uzun soluklu olur da tadı damağımızda kalmaz böyle yapımların.

Yalnız Nur Sürer'e ayrı bir parantez açmamız lazım. İnanılmaz gerçekten. Haluk Bilginer'le uyumsuz çifti çok çok iyi canlandırıyorlar. Açıkçası ikisinin beraber oynadıkları sahneleri hayranlıkla izliyorum.
  • 5. & 6. bölüm gayet güzel olmuş. Bazı yerleri inanılmaz hoşuma gitti, bazı yerleri biraz yavan kalmış.

6. bölümün başındaki Ali ATAY'ın evde gezme sahnesi çok güzel olmuş. Flash Backler falan çok çok iyi olmuş. Yabancı dizilerde gördüğümde inanılmaz hoşuma giderdi böyle geçmişi görüm aynı mekanda dünümüzü göstediklerin de türk dizilerinde görebilmek bi başka güzel oluyormuş.

Serkan KESKİN'in bu kadar masumca adam öldürmesi çok üzücü. Ölüm sahnesi dizinin geneline yakışmayacak kadar kötüydü. Sondaki bayılma olayında karakteri öldü sandım, ölseydi sanırım diziyi son izleyişim olurdu. Bu kadar yapmacık yapmamaları lazımdı. 5. bölümde babanın serkan keskini dövme sahnesi de pek olmamış sanki en azından orda durumu açıklama çalışabilirdi. Sanki ata kırbaç vurur gibi olmuştu pek gerçekçi değildi

Kafama takılan tek şey serkan keskinin neden psikologu takip ettiği oldu. Acaba kadına açık açık durumu mu anlatık intahar mı edecek? Zaten adam ot gibi yaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• leyla ile mecnun da ki kursun yarasi degil mi ya ulan ben bunu dizide makyaj ile yapiyorlar saniyordum adamin kendi iziymis

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

quote:

Orijinalden alıntı: faka789

selim herşeyi olduğu gibi anlattı korkudan onu niye sallama gereği duysun bir yolunu bulup yaptırmış bence

aynen o korkuyla her şeyi anlattı adam anahtar için yalan söylemez. anahtarı alıp nereye gitmiş olabilir ki o arada zaten

bavulunu toplamaya gitti adam oglen cikis yapiyodu otelden,yahu otelden cikip cilingir bulucak şilede ve yaptirip geri gelip cantasina geri koyucak oylemi,bastan asagi mantiksiz neyini savunuyosunuz :)

ekside biri ruyanin polis mufettisi oldugunu ogrenmemiz isleri karistirdi yazmis,boyle bilgi verildi mi nerden yazmis bunu anlamadim

Hiç mi duymadın hocam, bir şey var adı aklıma gelmedi. Anahtarın bir yüzünü basıyorlar sonra diğer yüzünü de basıyorlar. Sonra anahtarcıda anahtarı çıkartıyorlar. Böyle pamuk gibi bir şey iş te anahtarın dişlerini falan vs.

• Hadi oradan sizin demiştim ki emel ölmemiş güzel oldu. Şimdi olaylar değişiyor, tarık sandığımız kadar olaylardan bi haber olmayabilir. Bu durumda en önemli soru, emel nasıl öldü? Tanerin öldüreceğini düşünmüyorum, adam
    yanlışlıkla diğerini öldürünce bile wtf moduna geçti. Bu durumda emeli tanerin karısı öldürdü diyorum ben onun yara izleri de arabadaki boğuşmalardan geliyor

Şaka bir yana tanerin karısına gelen telefon olayı hala bir gizem, ve tanerin arabayla gidip emeli görmesi, sanki olaya inanmayıp kendi gözleriyle görmeye gitmesi gibi geldi. O telefon kimden, neden geldi? Taner psikoloğu neden takip ediyor? Bir zarfa baktı içi boştu falan ordan bir şeyler gelir mi ki? Öldürdüm falan dese diyeceğim bu sefer tarık da kaynar arada o ihtimal düşük geliyor. Emel nasıl öldü en önemli soru bence buradaki. Şu annelerine de bir ayar oluyorum bir ayar oluyorum rolü iyi oynuyor gerçekten illet kadın, 2 bölümün en saçma anı ise abisinin ölmediğini öğrenen tarığın komiserin arabasına binmesi

• İlk iki bölümü izledim. Kesinlikle yabancı dizi kalitesinde olmuş. Ve Blu TV'de olduğu için sansürsüz ve kurgu gayet başarılı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ve 6'yı izledim.

Taner o kadar da psikopat değilmiş sadece şartlar bunu o hale getirmiş.Selim'i yanlışlıkla öldürdü zaten.Şimdi 6.bölümün sonunda emel aslında yaşıyormuş ama bir daha ki bölüm ölecek.Çünkü uyanınca bağırıp çağırcak tarık katil sizi polise söyleyicem falan diyecek.Taner de hem kendini hem kardeşini korumak adına emel'i kendi başına öldürme kararı alacak.Ama tabi tarık niye abisini öldü biliyor falan oralar karışık hala cevaplanamayan sorular var.Bekliyoruz

Bu arada herkes ölümlerin saçma olduğunu söylemiş ama ne emel o ilk darbede öldü ki zaten 6.bölüm sonunda onu gördük ne de selim o ilk darbeyle öldü.Bilmem hatırlıyor musunuz ama isterseniz açıp tekrar dizinin ilk fragmanını izleyebilirsiniz.Orada ki sahnelerden birinde selim kafasından hafifçe kan akarkan ormanın içinde koşarak kaçmaya çalışıyor.Yani bütün mallık taner'de bayılan herkesi öldü sanıp gömmeye kalkıyor insan bir nabız bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Şubat 2017; 13:42:12 >

• Dikkat 6. bölüme kadar izleyenler Masumun çıkmadan önceki fragmanı bi daha bi izlesinler özellikle 48. ve 49. saniye

Masum olan bence Taner hodri meydan

• Dikkat 6. bölüme kadar izleyenler Masumun çıkmadan önceki fragmanı bi daha bi izlesinler özellikle 48. ve 49. saniye

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Dikkat 6. bölüme kadar izleyenler Masumun çıkmadan önceki fragmanı bi daha bi izlesinler özellikle 48. ve 49. saniye

heh işte ben de bunu diyorum adam kimsenin nabzını kontrol etmeden öldü sanıp gömmeye kalkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Dikkat 6. bölüme kadar izleyenler Masumun çıkmadan önceki fragmanı bi daha bi izlesinler özellikle 48. ve 49. saniye

heh işte ben de bunu diyorum adam kimsenin nabzını kontrol etmeden öldü sanıp gömmeye kalkıyor

Hocam bence Yusuf'un da bi hikayesi var ve bence dizinin final sahnesinde en büyük suçlulardan biri çıkabilir dizi son bölüm ters köşelere açık olun derim

• beyler dizinin sonunu ekşide biri yazmış en gerçekçi en kafama yatan bu oldu ama eğer doğruysa ağır spoiler olabilir isterseniz okumayın :)

katil selim.
    selim kafasına vurulunca ölmedi. tam gömecekken uyandı ve taner'in elinden kaçtı.
    taner selim'i bularak masumiyetini ortaya çıkarmaya çalışıyor.Emel'i de selim öldürdü.O yüzden 6.bölümde selim'in ablasının peşinde gizli gizli dolanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Şubat 2017; 21:13:11 >
  • Torrent yada indirilecek link yok mu?

blutvye üye olayım dedim kartınızda bakiye yok dedi. hani 2 hafta ücretsizdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Torrent yada indirilecek link yok mu?

blutvye üye olayım dedim kartınızda bakiye yok dedi. hani 2 hafta ücretsizdi?

kartta bakiye yoksa 2 hafta ücretsiz de kullanamazsınız zaten hala kampanya hala devam ediyor mu ki?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    dayanamadım açtım ama bana zor bir ihtimal gibi geldi ya bilemiyorum ki
    edit=
    fragmanı yine izledim haklsın kaçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faka789 -- 11 Şubat 2017; 20:19:6 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Dizinin adıda masum zaten çok mantıklı senaryo
  • bir tahmin de ben atayım ortaya

çok uç bir tahmin olacak ama selim ve taner'in birlikte iş yapma ihtimali yok mu ya ? taner çok teknolojiden anlayan bir tip değil o internete yüklediği videodaki montajı filan it elemanı olan selim yapmış olamaz mı ? tabi bu durumda ablasını takip etmesi mantıksız oluyor
  • Bugün abone olmayı düşünüyordum ama vazgectim

• oha rüya

MASUM - Haluk Bilginer & Ali Atay - BluTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 11 Şubat 2017; 23:30:46 >

• bir teori daha son 2 bölüme tekrar göz gezdirirken fark ettim

taner kayıt cihazına yaptığı kayıtta tarık'ın bu cihazdan da haberi yok diyor. muhtemelen yusuf bulununca bu cihaz da yanında olacak ve kızı görecek bu cihazı. tarık'la oyun oynarken cizdiği resim bu cihazın resmiydi oradan bir bağlantı kurulacak. o resim boşuna çizilmedi bence.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.