Şimdi Ara

Mat 1 problemler çözemıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki çözümü var birincisi çok soru çözerek diğeri doğuştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goal68

Mat 1 problemler nasıl halledelır

Bu saatten sonra yapacağın en güzel iş çıkmış soruları alıp çözmek ama çözümlü olması daha iyi olur hemen bakarsın yapamadığına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denklem kurmayı iyi öğren kalıp sorulara göz at
  • yaa şu problemler sadece mantık ya.başka hiçbirşey yok.nasıl yapamıyorsunuz arkadaş.gercekten problemlerı herkes yapabılır.soruyu anlayacaksın.sonra denklemı kuracaksın.sonradaaa o denklemı çözeceksin.
  • Bu matematik zekasına dayalı. Hiç ders çalışmayan sınavlarda sadece rasyonel sayı yapanbir arkadaşım problem konusuna geçtiğimizden beri soru kaçırmıyor.. Problemlere geçmeden önce dersane taramalarında 30un altına düşmeyen başka bir arkadaşım kalıp sorular dışında problem çözemiyor.

Yine de üstüne gitmelisin.En azından belli kalıplardaki soruları çözmeye çalışabilirsin.Çözümlü kaynaklara bakmanda yarar var arkadaşım.
  • problemi türev integrale bağlamanın bi anlamı yok çok zor sorular var evet ama ygs de gelme olasılığı çok düşük
  • Bende böyleydim kolay bi soru bankası alıp çözdüm biraz gelişti biraz üzerine gidince bir zamanlar küfretip çözemediklerimi ufaktan ufaktan çözmeye başladım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.