Şimdi Ara

Mat net arttırmak için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ortalama 17-10 net arası matematik yapıyorum. Problemlerde sıkıntı biraz sıkıntı yaşıyorum

Matematik çok seviyorum en sevdigim ders ve öğrencilik hayatım boyuncada yaptıgım en iyi dersti ama bu sene böyle çok pis tökezledim.

Bana net arttırmak için nasıl yol almamı önerirsiniz deneme ile ilerlemeyi düşünüyorım veya bana net attırıcak başka bi öneriniz varsa mutlaka tecrübelerinizden yararlanmak isterim

• büyük ihtimal geometri eksiktir geometri hallet ve ayt kasmaya başla işlem yeteneğin arttıkça tyt netlerde artacaktır. bir de 2-2 günde 1 deneme çöz

• 17-10 nette büyük ihtimal konu eksiğiniz vardır veya bazı konular oturmamıştır. Bence denemelerde yapamadığınız konuları not alın Eyüp b izleyip soru bankasından o konudan test çözün yavaştan aytye de başlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav seviyesine uygun bi deneme al süresiz olarak çöz, o şekilde eksik kısımları belirle, eğer iyi yapıyorsan zaten süre sıkıntın vardır

• Hocam ayt başladım polinom bitti 2 dereceden denklem başladım logaritma bi kaynaktan bitti sayılır tyt mat da bi atarsa özgüvenim artıcak mat2 de şuanlık sıkıntı yok
  • doloresoriordan kullanıcısına yanıt
    Bunu bi deniyeyim hocam öneriniz için teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.