Şimdi Ara

MATÇILAR SORUM VAR, GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TÜREV -LİMİT -İNTEGRAL -ÖZEL TANIMLI FONKSİYON VE TRİGO'NUN TEMEL KISMI DIŞINDAKİ YERLER KALDI MATEMATİKTEN SADECE.
    KALAN KONULARI İYİ BİLİYORUM ANCAK HER BİRİNDEN 150 200 SORU FALAN ÇÖZMÜŞÜMDÜR YANİ ÇOK SORU ÇÖZMEDİM.

FEM MAT2 S.B ALIP ŞU ANA KADARKİ ÇALIŞTIĞIM KONULARI ÇÖZEYİM ORADAN DİYORUM.

BUNDAN SONRA DA TRİGO'YU TAMAMEN BİTİRİP ÖTF ÇALIŞIRIM DİYORUM.

SİZCE NASIL YAPAYIM? HEDEF +35

2.SORU
    LİMİT TÜREV İNTEGRAL'DEN KOLAY SORULAR GELİYOR MU, ÇALIŞ KESİN YAPARSIN 1 2 TANE DER MİSİNİZ?
    --------------------------------------

EYVALLAH BEYLER VARSA İNGİLİZCE SORUNUZ YANITLAMAYA ÇALIŞIRIM BEN DE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilciyimbeylervurmayin -- 1 Mayıs 2015; 16:13:07 >

• Cevap1: 44 günde FEM matematik 2'yi anlayarak bitiremezsin. Boşuna alma. Zira 300 sayfa ve her sayfada ortalama 8 soru var.

Cevap2: LYS 1'e girenlerin %75'i limit, türev, integrale gelemeden süre bitiyor. Tabii ki kolay soru bir iki tane gelir ama süre sıkıntısı yaşamam diyorsan çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksihemoglobin

Cevap1: 44 günde FEM matematik 2'yi anlayarak bitiremezsin. Boşuna alma. Zira 300 sayfa ve her sayfada ortalama 8 soru var.

Cevap2: LYS 1'e girenlerin %75'i limit, türev, integrale gelemeden süre bitiyor. Tabii ki kolay soru bir iki tane gelir ama süre sıkıntısı yaşamam diyorsan çalış.

Temeli olan adam nasıl anlayarak bitiremez anlamadım ayrıca baştaki konulardan bile 10. sınıf matından bahsediyorum en fazla 4 test koyuyorlar neyin kafası bu ?
    İnsanların moralini kolay bozuyorsunuz kardeş.
  • I trol kardes ona takilma sen ama baya test var femde yani biran önce al basla
    Matta zor soruyorlar onun icin 35 uzeri yapmak kolay degil turev integral falan calis ama diger konularinda saglam olsun sen turev integrale kadar 36 37 soruda 30 neti gecersen turev integralde de 2 ser soru yapip hedefine ulasirsin ama kolay degil benim gecen sene integral yetismedi yetismiyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eno70

I trol kardes ona takilma sen ama baya test var femde yani biran önce al basla
    Matta zor soruyorlar onun icin 35 uzeri yapmak kolay degil turev integral falan calis ama diger konularinda saglam olsun sen turev integrale kadar 36 37 soruda 30 neti gecersen turev integralde de 2 ser soru yapip hedefine ulasirsin ama kolay degil benim gecen sene integral yetismedi yetismiyor yani

kardeşim ben zaman matematikten zaten 39-41 yapıyorum türev integraldede üst seviyedeyim konuyu açan arkadaşa dedim.
  • Kafa dalginligi ayni kisi sandim :) sanada basirilar kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eno70

Kafa dalginligi ayni kisi sandim :) sanada basirilar kardesim

sanada
  • BEYLER SAĞOLUN ÖNCELİKLER YORUMLAR İÇİN.

FEM MAT2 ÇÖZÜMLERİ OLDUĞUNDAN VE KALİTELİ DİYE ALACAĞIM. MEZUNUM ZAMAN BOL. YARIN ÖĞLEN ALIYORUM BAŞLIYORUM HEMEN. GÜNDE 1 YA DA 2 KONUNUN TÜM TESTLERİ BİTİRİRM.

İLK OLARAK ÖTF Mİ ÇALIŞAYIM? ÖTF-LİMİT-TÜREV DİYE GİDERİM DİYORUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.