Şimdi Ara

Matematiğe nasıl inek(!) gibi çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam.Öğrenciler arasındaki tabir ile matematiğe inek gibi çalışmak istiyorum.Bunu nasıl başarabilirim.Sözel derslere istersem 2-3 saat çalışabiliyorken matematiğe neden en fazla 1.5 saat çalışabiliyorum.Konuya çalışma şekli nasıl olmalı nasıl verim alınabilir?

Kısacası oturup matematiğe her gün 4 5 saat çalışmak isteyen biriyim fakat bir şekil olmuyor. Dikkat dağınıklığı,soruları yapamamak ve takılmak vs vs. Sorularda takıldıktan sonra ne önerebilirsiniz?

Çok teşekkür ediyorum bu tarz konuları konuşacak bir arkadaşım yok ve foruma açmış olduğum 2 konuda da bana o kadar yardımcı oldunuz ki hepinizi arkadaşım olarak görüyorum artık <3

• Eşit ağırlıkçı mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevmeden zor bence

• Carlsén kullanıcısına yanıt
    Evet eşit ağırlıkçıyım.

• akfq A kullanıcısına yanıt
    Matematiği 12. Sınıfa kadar hiç sevmedim çalışmadım da aslında çalışmadığım için sevmedim sevmediğim için de çalışmadım ama bu sene yumurta kapıya dayanınca biraz biraz günde 1.5 1 saat çalışmaya başlayınca sevdiğimi farkettim

Sizden isteğim "YÖNTEM" arkadaşlar. Teşekkürler...

• Hocam ben pozitif negatif sayıları bile 12de öğrendim, o derece sevmezdim matematiği. Fakat mantığıyla anlatan hocalar buldun mu dünyanın en güzel dersi oluyor, günlük 6 saat ayırabiliyosunuz. Bunu sağlayacak şeyler birincisi yükselişinizi görmek, ikincisi konuyu anladığını fark edip sevmeye başlamak, üçüncüsü mantığıyla anlatan hocalarla gitmek. Youtube'dan Rehber Matematik, Hocalara geldik önerebilirim. Ayt için ise ben limiti ve fonksiyonu behzat hocadan aldım cidden aytyi iyi anlatıyor ona da bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.