var mı |
matematiği iyi olup hesabı kıt olanlar

-
-
bi amca yeğenim diyip üç basamaklı iki sayıyı bi tane de iki basamakli sayıyı bi anda toplamanı istedi o sırada yapamadın dimi
-
böyle bir olay yaşamıştım ama normalde de böyleyim ya
aslında evde böyle değilim ama dışarıda çuvallıyorum. kasada para üstü fln hesaplayamıyorum :(
-
ben de
-
Olasılık II dersi, yoğunluk fonksiyonunu dağılıma dönüştürüyoruz, aralıkların integrallerini alıp beklenen değer; beklenen değerin parantez karesiyle e(X^2) falan, tüm her şeyi hesaplıyoruz. Sonra bir yerde 37+5 çıkıyor, biraz düşünmemi gerektiriyor.
-
Matematik demek sadece dört işlem yapmak demek değil ki. Matematik kendi başına soyut analitik düşünce alanıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Olasılık II dersi, yoğunluk fonksiyonunu dağılıma dönüştürüyoruz, aralıkların integrallerini alıp beklenen değer; beklenen değerin parantez karesiyle e(X^2) falan, tüm her şeyi hesaplıyoruz. Sonra bir yerde 37+5 çıkıyor, biraz düşünmemi gerektiriyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X