Arkadaşlar branş denemelerinde adam akıllı 20 25 arası takılıyorum geometrisiz bence gayet güzel ama ne hikmetse genel denemelerde 10 15 civarına düşüyüyor başımı ağrıtıyor sizce bunun sebebi nedir ve nasıl bu durumu düzeltebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Matematiğin branşta yapıp genelde yapamamak
-
-
gayet normal branş çözerken tek şeye kanalizesin her şey belli matematik çözeceksin.
ama genel denemede yorgunsun tr sostan çıkmışsın. aklına dindeki kavram sorusu takılmış önünde daha bilmediğin bir fen var vs. vs. normal yani
-
Katılıyorum. Bunun için de art arda branş denemesi çözebilirsin. Bende de aynı durum oluyordu. Genel deneme çözmediğim zamanlarda Türkçe ve matematik branş denemesini birleştirip çözüyorum. Matematiği hafif yorgun kafayla çözmeye alışmak lazım. Türkçe'de o kadar paragraf okuyoruz sonuçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turlama
Türkçe sos fen az zaman ayırmaya bak
kalan zaman full mat kalsın
türkçe ile başla matla devam et yapamadıklarını boş bırakıp atlayarak
-
ya da bunun yerine türkçeyi sonlara bırakabilirsin iğrenç bi ders gerçekten
-
Özdebirde Türkçeyi sona bıraktım. Elim ayağım birbirine girdi hocam benim. Kitapçık sırası ile gitmek en mantıklısı gibi.
kişiye bağlı tabi de kontrol altında tutarsan gayet iyi ben mesela sos fen mat 12 soru tr mat kalanlar ve en son yapamadıklarım diye gidiyordum. kişiden kişiye değişen bir şey çözme sırası. herkes farklı farklı deneyip kendisi için en iyisini bulmalı.
-
Hocam siz 100 binden çekmiştiniz değil mi?
evet hocam 20kya
-
Tamamdır hocam sizin gibi yapacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turlama tekniğini de uygulamayı unutma
bana da oluyor bu bol bol tr+tyt mat denemesi çözüyorum artarda işe yarar umarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X