Şimdi Ara

matematik 1'i sıfırdan nasıl öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kpss önlisansa gireceğime 30 soru çıkıyor en azından 10 net yapabilmek istiyorum. sıfırım. nasıl öğrenebilirim gözüm çok korkuyor matematikten.

• Antrenmanlarla Matematik 1-2 veya Şenol Hoca Alıştırmalarla Matematik 1-2 kitabını alıp çözdükten sonra Karekök Matematik 0 ve Çap Yayınları Sayılar'ı alıp çözün iyi temeliniz olur. Yanınızda kendinize özel notlar alacağınız defteriniz olsun. Öğrendiklerinizi deftere yazın. Daha akılda kalıcı olur.

Ayrıca YouTube'da oldukça fazla matematiği sıfırdan anlatan kanal var bakabilirsiniz.

Alacağınız kaynakların çözümlü olmasına dikkat edin üstte yazdıklarım hepsi çözümlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydox7 -- 5 Temmuz 2022; 13:13:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende coğrafya tarih bitti matematik başlayacağım aynen en az 15 soru felan yaparsak iyidir ben 21 saatlik kpss matematik full diye bir video var ilk once onu bitireceğim
    Not : matematiğin güler yüzü

• Genelde matematik dinlerken tam anladım derken bir anda küçük bir detay kaçıyor ve konu benim için anlaşılmaz hale geliyordu.
    Tam bana gore anlatan birinin buldum
    Hoca kafası Kanalında Güven Göllüoğlu

Videoları ortalama yarım saat ve 100 tane videosu var
    Fakat yağ gibi kayıyor bir günde 10 video bitti extra soru çözümleri yaptım

• Zexeriya kullanıcısına yanıt

sıfır olan biri anlayabilir mi?

• Ivo I kullanıcısına yanıt
    Anlatan kisi konuları direk atlamıyor biraz kaba olacak ama tek tek konuları mala anlatır gibi anlatıyor
    Ben ilk videolarını izledim iyi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zexeriya -- 7 Temmuz 2022; 12:10:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.