Şimdi Ara

Matematik Geometri Planım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum etüte gidiyorum. Tm öğrencisiyim
    Hafta içi 20 saat dersim oluyor. Hafta sonu boşum.

Matematik adına yol haritam
    : Kaf 1'de bir konum kaldı. Kaf SARMAL HIZ VE RENK ÇÖZÜYORDUM. AMA HIZ VE RENK'İ DÜN İTİBARİYLE BIRAKMA KARARI ALDIM.
    Sarmalın üzerinde Ygs yazıyor. Kaf 2, 45 gün kadar sürer hafta sonu konuyu kaftan bitirip (3-4 gün) ardından sarmaldan sorularını çözeceğim. Kaf 3 E geçince Karekök tytye başlayacağım 1800 soru olarak hesapladım 24 soru ile 75 günde biter. Orda her konun birer testlerini tarayarak ilerleyeceğim. Kaf 3 ve 4 de ilerlerken(ayt adına) Karekök Ayt çözeceğim. (YAKLAŞIK MART SONUNA KADAR)

Problemerde Apotemi, Sarmal Problemer, Merkez(çıkmış sorular bitirmeyi planlıyorum.)

Sonraki adım Barış Ayhan soru kuluplerini üç günde temizlemeye çalışacağım. Sonra acil tyte geçeceğim denemelerde birlikte acil tyt çözeceğim. Barış Ayhan dökümanlarını kullanacağım. Bu sırada ayt Üç dört beşden tekrar yapabilirim.

Geometri yol haritam:

Etüt hocam güzel anlatıyor. Kenan Kara'dan Alan dağıtımı dinlemiştim. Konu bitince Güvender Ygs Robert Ayt ve Karekök TYT den çözüyorum. Mart ayında Acil Geometri ve Endemik yeni nesil sorular çözeceğim. Barış Ayhan soru kulübünü çıkarırsa onuda çözeceğim. Üçgenler bitince endemik fasikül bitireceğim her şeyin temeli üçgenleritaze tutmak istiyorum. Birer test günlük.

Analitik de BR ardından karekök analitik ve birey analitik soru bankası çözeceğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.