Şimdi Ara

Matematik kabusu yüzünden hayatım mahvoldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler 2010 yılından beri aöf öğrencisiyim. Bu matematik denilen illet yüzünden bütün planlarım herşey alt üst olmuş durumda şöyle ki; ben tam anlamıyla mat özürlüsü bir insanım ve neredeyse ortaokuldan beri matematik eğitimi almıyorum yani temel filan hiçbişey yok. Lise birde mat gördük galiba ama osene de af geldi, öyle geçtim. Yani anlayacağınız sıkıntı büyük. Aöfye girdim ilk 2 yılın tüm derslerini zamanında başararak verdim hiç sorun yaşamadan Yalnız bu matematik hariç :(... Şuanda tek ders yüzünden yıllar kaybettim, önlisans diplomamı dahi alamıyorum bu şekilde ve 2 sene içinde okul bitmezse tecil hakkımda bozulacak, kısa dönem yapamayacağım. Bunların hepsi sadece 1 ders yüzünden oluyor... Bölüm değiştirsem tekrar üni sınavına girsem diyede düşündüm ama oda olmuyor. 1 ders için başardığım tüm dersleri tekrar alamam ve o stresi yaşamak istemiyorum tekrar.

Yani arkadaşlar hayatım mahvolmuş durumda. İçinden çıkamıyorum her yolu denedim olmuyor... Son çare murat dershanesinin kursuna yazıldım bikaç ay önce, tüm arkadaşlarım 85 90lar ile geçti bense 10 alabildim, hiçbişekilde hocanın anlattıklarını an-la-ya-mı-yo-rum hakikaten beynimin sayısal kısmında damar tıkanıklığı var galiba... Be yapacam bilmiyorum kurs bile fayda etmed zaten bıraktım artık gitmiyorum... Bu bela dersten kurtulan arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var özellikle yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 yaş küçük kuzenim yüksek lisans a başlamış bense daha üçüncü sınıfa geçemiyorum 10 puan almışım hemde kursuna gidip her ay para bayıldığım dersten! 10 puan nedir ya?? Delirmek üzeretim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava ne kadar süreniz kaldığını bilemediğimden size tavsiyem,
    Antremanlarla Matematik(bütün serileri kolaydan biraz daha zora doğru) Antremanlarla Geometri ile temelinizi alabilirsiniz.Bu çalışmanızı pekiştirmek için Anafen yayınlarına (özellikle TEOG icin hazirlanmis ait çözümlü ) ait sorular çözebilirsiniz.TEOG ne işime yarar? diye düşünmeyin,müfredat hemen hemen aynı.Bu reçete Matematik-1 için bir nebze deva olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.