Şimdi Ara

matematik öğretmenliği mi istatistik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bu sene tercih yapıcam ve açıkcası şuan mat öğretmenliği ile isstatistik arasında kararsız kaldım mesela kararsız kalmamım nedenleri mat. öğretmenliği için dershanelerin kapatılması ve kpss puanın yükselmesi ve açıkta kalma ihtimalim istatistik te kararsız kalmam ise odtü olmaması odtü olmazsa yıldız teknik olucak ve ben ondan çıktıktan sonra rahat işe girebilirimiyim bu iki konu hakkında bilgilendiriseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdt -- 8 Temmuz 2013; 1:56:47 >

• ben de bu sene tercih yapicam matematik agirlikli bir bolum dusundugumden istatistigi de arastirmistim yani isin icinde degilim ama yarari olursa arastirdigima gore cikardigim sonuclari soyluyorum:

istatistik anladigim kadariyla ciddi derecede matematik istiyor ve genelde agir bir bolum oldugu soyleniyor yani fazla calisma ister gibi ama bunun yaninda is acisindan dinamik bir yapisi var yani kendini gelistime olanagin oldukca fazla

ilkogretim matematik ogretmenligi tabi ki kendine gore zorluklari vardir ama genel anlamda daha rahat bir bolum calisma kosullari anlaminda da oyle ama severek yapip yapmayacagini dusun cunku ogretmen onemli bir faktor birilenin yetismesinde etkin olucak o yuzden matematigin yaninda buna ilgini ve yetenegini de dusunmelisin bana kalirsa.

gercekten cok zor bir donemmis tercih donemi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michellewinchester -- 8 Temmuz 2013; 17:50:16 >
  • michellewinchester M kullanıcısına yanıt
    evet istatistik okursam ünv bittikten sonrada sürekli çalışmak zorunda kalıcam ve açıkcası bu beni tedirgin ediyor çünkü bankaya girsem bankacılık sınavları var sürekli ama öğretmen olursam eğer kurum sınavları ve kpss ile uğraşıcam sadece bu yönden öğretmenlik daha baskın geliyor çünkü ben bir bayanım ve ilerde iş hayatının yanında ev hayatımda olucak öğretmenlik için yeteneğimin olduğunu düşünüyorum bir çok insan bunu dile getirdi öğretmenlik konusunda tek kaygım dershanelerin kapatılması işte :)

evet gerçekten öyle sonuçların şokunu 1 günde atlatıyoruz ama tercihi her gün düşünmek zorunda kalıyoruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.