Şimdi Ara

Matematik Sınavım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav test diye hep şıklardan giderek buldum yanıtları 70 lik kağıt verdim.Hoca kabul etmemiş 15 aldım

• ''Shabani Nonda olmak istiyorum, Kongo çayırlarında simsiyah ayaklarla''
  • Aldığın nota fazla takma konuyu iyi öğrenip unutmamaya bak tüm bu çalışmalarının ödülü ygs lys de ortaya çıkacak okul sınavı sadece ailenin gözünü boyayabileceğin birşey
  • saçmalık o zaman klasik yapsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Aldığın nota fazla takma konuyu iyi öğrenip unutmamaya bak tüm bu çalışmalarının ödülü ygs lys de ortaya çıkacak okul sınavı sadece ailenin gözünü boyayabileceğin birşey

ahh gel bide bunu aileme anlat
  • Test sınav yaptıysa senin işaretlediğin şıklar üzerinden puanlama yapması gerekir. İşleme göre puanlama yapılacaksa klasik sınav yapılır.
  • quote:

Aldığın nota fazla takma konuyu iyi öğrenip unutmamaya bak tüm bu çalışmalarının ödülü ygs lys de ortaya çıkacak okul sınavı sadece ailenin gözünü boyayabileceğin birşey

OÖBP diye bişey var
  • Böyle hocalardan nefret ediyorum, git ailene anlat durumu, hocaya bağırıp çağırsınlar. Madem işleme bakacan niye test yapıyon hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

quote:

ahh gel bide bunu aileme anlat

arkadas haklı
    aynısı başıma geldi kimya 75 idi sözlüyle 50 oldu....

• İşleme bakıcaksa niye test yapıyormuş? , kopya çektiğini falan gördüyse farklı tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.