Sınav test diye hep şıklardan giderek buldum yanıtları 70 lik kağıt verdim.Hoca kabul etmemiş 15 aldım
''Shabani Nonda olmak istiyorum, Kongo çayırlarında simsiyah ayaklarla''
Aldığın nota fazla takma konuyu iyi öğrenip unutmamaya bak tüm bu çalışmalarının ödülü ygs lys de ortaya çıkacak okul sınavı sadece ailenin gözünü boyayabileceğin birşey
saçmalık o zaman klasik yapsaymış
quote:
Orijinalden alıntı: .Uqur.
Aldığın nota fazla takma konuyu iyi öğrenip unutmamaya bak tüm bu çalışmalarının ödülü ygs lys de ortaya çıkacak okul sınavı sadece ailenin gözünü boyayabileceğin birşey
ahh gel bide bunu aileme anlat
Test sınav yaptıysa senin işaretlediğin şıklar üzerinden puanlama yapması gerekir. İşleme göre puanlama yapılacaksa klasik sınav yapılır.
quote:
OÖBP diye bişey var
Böyle hocalardan nefret ediyorum, git ailene anlat durumu, hocaya bağırıp çağırsınlar. Madem işleme bakacan niye test yapıyon hoca
quote:
Orijinalden alıntı: Bullet Ride.
quote:
ahh gel bide bunu aileme anlat
arkadas haklı aynısı başıma geldi kimya 75 idi sözlüyle 50 oldu....
İşleme bakıcaksa niye test yapıyormuş? , kopya çektiğini falan gördüyse farklı tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme