Şimdi Ara

Matematik ve Geometri 0 Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise hayatım biraz sorunlu geçti sürekli şehirdısına tasina tasindik vs.vs. ve meslek lisesi mezunu olduğum için matematik ve geometri bilgim yok. Bu yıl mezuna kaldim tekrar giricem sinava ancak mat ve geo yu nasil halledicem? Antrenmanlarla matematik cozup yine matematigi kendim hallediyo gibiyim ancak geometride hiç bir bilgim yok konu anlatimi izliyorum falan ama yardimci kaynak ariyorum matematik ve geometri için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evvela, 12. sınıfta temel atman, şuan bahsettiğin antrenman; simetri; kolay geo gibi kitapları çözmüş olman gerekiyordu. Bunları geçtiğimiz dönem bitirmediysen, üzgünüm ama hem çalışma alışkanlığın yok, hem de tüm bunları halletmeye vaktin kalmayacak. Ama biraz sorumlu hareket edersen, 20 25 civarını göremesen de 15 18 soru yapabilirsin. Bunun için de tıpkı bugün Ekim e kadar beklediğin gibi, 1 gün daha beklemeden dersin başına oturacaksın.
    büdüt: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LARGOO -- 9 Ekim 2015; 16:18:49 >
  • Bu mesajı yazdıktan sonra kitabin basina oturdum ve bilen bir arkadaşımdan yardim istedim z kurali zigzag m vs.vs kurallari ezberledim ve suan soru cozumu yapiyorum gayette iyi cozmeye basladim sanirim ogreniyorum

• LARGOO kullanıcısına yanıt
    ıyı gunler benım bır sorum olacaktı benımde geo sıfır bana ygs geo tek lazım suan anteramn çözuyorum ama boşa kurek sallıyorum oyle hıssedıyorum bunu bıtırmelımym veya baska hangı kıtapları onerırsın vıdeo falan ?
  • Geometri için emek vermen lazım, önce video sonra soru, körfez dvdli soru bankasını alabilirsin, çözdükten sonra "aaa böyle mi oluyormuş" dediğin soruları defterine yapıştırıp, altına da anlayacağın şekilde, çözümünü açıklaman lazım. Zor olur, üfletir püfletir ama geometri matematik gibi değil bana kalırsa, ciddi çalışma ve bol soru ister. 3 gün soğusan affetmez. Onun için üzerine gerçekten düşmen lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.