Şimdi Ara

matematik vs sinif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sizce sinif ogret.mi yoksa matematik ogret.okumak mi daha mantikli? Neden? Dershanelerdeki sartlar nasil ve devlette hangisi daha kolay ataniyor? İleride hangisinin devlete atanma yolu tikanabilir ya da tikali mi? Ciddi yorumlar istiyorum.

Not: Kamu personeli basligina neden acmadin diyecek olan arkadaslar o basliga yeterli cevap gelmiyor ya da hic gelmiyor. Umarim anlayisla karsilarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maaş hertürlü aynı galiba.

ama ben seçecek olsam matematik öğr. seçerdim.
  • Mat öğretmeni bence özel ders şansı da var

• Peki ya atamalar. Bir ogretmenim sinif bazi seneler sikinti yasatabilir ama devlete atamalar duzelir dedi. Ve dusununce bir koye ilk once ilkolul acilir. Gelip de lise acacak degiller ya. Bu yuzden belli seneler sikinti yasasa da acilir diye dusunuyom ben de.

Okul oncesi ogret.sinifin biraz onunu kesti diyorlar. Yanlis bilmiyorsam okul oncesi anaokulu ogret degil mi? Anaokulu zorunlu mu? Zorunlu ise koydeki millet cocugunu anaokuluna mi gonderecek once?

• ?

• Atamaları bilmiyorum ama fazla baş ağrısı istemiyosan mat. öğretmenliği derim. Çocukları bilirsin.

• Sınıf öğretmeni olup ilkokullu ufak çocukların bağrış çağırışlarını çekip ay sonunda sinek kadar maaş almak mı, yoksa işinde iyi bir matematik öğretmeni olup özelde çalışıp + özel ders verip zengin olmak mı? Sen karar ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki matematik öğretmenliği.

Yalnız bizim bir hocamız matematik bölümüne girmek kolay çıkmak çok zordur demişti haberin ola
  • Yorumlara bakıp ne kadar güldüm bilemezsiniz,bilmiyorsanız neden keyfinize göre yorum atmayı çok seviyorsunuzki?
    Dostum fizik,kimya,matematik bunun gibi bölümlerde atanmalar 90 ister
    arapça öğretmenliği 60 isterken matematik fizik 90 ister kolay değildir
    Sınıf öğretmenliğini bilemicem
  • Sınıf öğretmenliği çünkü bir çok ders öğrettikleri için sıkılma bakımından daha şanslı olduklarını zannediyorum çünkü mat hocamız (son 2 dersi bize) gün boyunca aynı şeyi bülbül kuşu gibi öttüm diyor. Ha birde sınıf öğretmenliği okursanız daha çok çocuklar ile ilgili olcak onuda burdan aktarmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 10 Ocak 2015; 16:42:03 >
  • Sınıf öğretmenliği leş gibidir. Atanması zordur. Matematik öğretmenliği hem daha rahat, hem daha zevkli, hemde maddi olarak daha iyidir. Bu durum daha çok kişisine bağlıdır, bana göre böyledir durum. Sen hangisini istiyorsan onu seç.
  • illa 3 ay yatıcam diyorsun yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: just.me

illa 3 ay yatıcam diyorsun yani ?

Kesinlikle

• hayatımda matematik notu 25'i geçmemiş bir insan olarak takdir diyorum sizi

matematik derim ben bu ikisi arasında olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

Yorumlara bakıp ne kadar güldüm bilemezsiniz,bilmiyorsanız neden keyfinize göre yorum atmayı çok seviyorsunuzki?

Hocam mate.atamasi hic dusmuyor galiba cok yuksek sinifta bazen taban atama 75e bile dusuyor. Tabi her zaman degil.

Mat.ogretmenleri ozel dersle yasiyor zaten dershanede verdikleri para cok dusuk diyorlar.yorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: gameover1771

quote:

Yorumlara bakıp ne kadar güldüm bilemezsiniz,bilmiyorsanız neden keyfinize göre yorum atmayı çok seviyorsunuzki?

Hocam mate.atamasi hic dusmuyor galiba cok yuksek sinifta bazen taban atama 75e bile dusuyor. Tabi her zaman degil.

Mat.ogretmenleri ozel dersle yasiyor zaten dershanede verdikleri para cok dusuk diyorlar.yorum?

Kesinlikle ne özel dersi ne dershanesi adamı bayram seyran dinlemezler süründürürler,gir bi devlete yazın bile alırsın paranı oturduğun yerden varmı alası?
    bayramın seyranın belli her şey zamanında trinko

• en son 40k öğretmen alınmıştı hangi branştan daha fazla alınmışsa onun açığı daha fazladır fakat bu kez de boşta kalan öğretmen sayısını incelemen lazım yani çok açık var ama çok bekleyen varsa yine sıkıntı
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle ne özel dersi ne dershanesi adamı bayram seyran dinlemezler süründürürler,gir bi devlete yazın bile alırsın paranı oturduğun yerden varmı alası?

Matem.ogret.misiniz yoksa cevrenizdekilerden gorduklerinizi mi aktariyorsunuz hocam?

• kpssden yürürüm ben özel umrumda olmaz diyorsan sınıf öğretmenliği.
    devlet memurluğu bana ters diyorsan GÜZEL BİR ÜNİVERSİTEDE matematik.
    150bin öğretmen fazlası atanamayan öğretmen varken eğitim fakültesi ne kadar mantıklı onu da sen düşün reis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Matem.ogret.misiniz yoksa cevrenizdekilerden gorduklerinizi mi aktariyorsunuz hocam?

Ablam öğretmende eniştem falanda öğretmen az çok bilirim neyin ne olduğunu :)
    Ayrıca bende olucam kısmetse :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.