Şimdi Ara

Tıp 1.sınıf nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dersleri ben de çok merak ediyorum. Biyolojiyi zaten liseden beri severim(her ne kadar yapamasam da)

Umarım dersler ilgi çekici olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tıpa yeni başladığın için zor gelicek ama tıpın diğer sınıflarına göre oldukça basit. Doğru çalışırsan ortalamanı yüksek tutabilirsin

• Niçeağladığındaa N kullanıcısına yanıt

Çok iyi çalışarak 3.5 yapılabilir mi

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Kanka bilemiyorum çok çalışıp ff alan çok var, iyi bir çalışmayla bc-bb anca alınıyor 3.50 ortalama zor biraz. Okul kolaysa bilemicem ama

• Histoloji- benim için anlamakta zorlandiğim derslerin başında geliyor tamamen ezber hiçbir mantığı bence yok. uygulama derslerinde bol bol doku preparatlarına bakacaksınız mikroskopla zevkli kısmı bu. Uyg sinavinda da yine size preparat sorarlar

Fizyoloji-zevklidir mantıklıdır. Yapıların çalısma mantıgını gösterirler sevdiğim derslerden

Anatomi- en zevklisi bu ama en zoru da bu. Pratikleri biliyosanız çok zevkli geçer. Teorikleri çok can sıkar hangi damar nerden geçiyor neyi çaprazlıyor altında üstünde ne var detayına kadar anlatırlar. Ben anatomide her şeye çalışmıyodum 1.sınıfta anatominin agırlıkli olduğu komitemiz yoktu yarısına çalişabiliyodum bana yetiyodu. Zilli anatomi sınavları psikolojinizi bozabilir

Biyokimya- sayısız enzim hormon sizi bekliyor. Ezberiniz iyiyse zevklidir bizim hocamız çok iyi anlatır ve slaytları çok iyiydi o yüzden zevkliydi benim için ama birçok kişi zorlanır.

• gelirsen sana her seyi YÜZYÜZE detaylı bi sekilde acıklayacagım...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.