Şimdi Ara

Matematik2-Edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben matematik 2 ve edebiyat dan 40 civarı net yapmak istiyorum. Edebiyatdan hiç bilgim yok sayılır. Matematikdense zamanında görmüşlüğüm var. 1 sene üniversite okudukdan sonra dondurup yeniden girme kararı aldım. Şimdi bu sene sağlam bir çalışma ile 50 matematik sorusundan 40 ve 56 edebiyat sorusundan 40 yapabilirmiyim ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensskkada043 -- 14 Ağustos 2010; 20:57:00 >

• Çalışarak her şeyi yapabilirsin ama hakkıyla çalışıran sistemli tabiki olur daha 10 ay var sınava olmaması için hiçbir neden yok
  • Edebiyatta bir zorluk yok dostum. Çalışarak 40 değil 52 tane yapabilirsin. Zaten ilk 2-3 üniteyi 2-3 gecede bitirebilirsin.Söz sanatlarına biraz zaman ayırman gerekir.LİSE divan edebiyatına herkes zor der.Oysa çok kolaydır.Seni zorlasa zorlasa, dünya edebiyatı ve cumhuriyet öncesi türk edebiyatı yazar ve eserleri zorlar.Onlarada 2-3 aylık çalışma ile halledebilirsin.Tabii çalışma metodları bulmalısın.Edebiyatı eğlenerek ve öğrenerek çalışmalısın. Son 2 ay kala tekrar amacıyla denemeler çözersin.Bir zorluğu yok yani.Arkadaşım son 2 hafta çalışıp 51 net yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrmortem -- 14 Ağustos 2010; 21:14:36 >
  • Edebiyat bana göre soru sayısı arttığı için çok kolay hale geldi. Yani 15-20 günlük bir çalışmayla çok rahat 56'da 53 filan yaparsın, LYS Coğ'a ekstra çalışmana bile gerek yok, YGS'dekini hallet LYS'ye de sirayet edecektir.

Matematik'e ise YGS'dekiyle beraber LYS'yi de halletmeni öneririm. Yoksa Son 2 aya sıkışınca benim gibi integrali falan hiç öğrenemeyip toplam 80'de 40 çıkar anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipernova -- 14 Ağustos 2010; 21:31:06 >
  • Cevaplar için eyvallah arkadaşlar. Benim şuanda tek yapmam gereken edebiyat için çalışma sistemi bulmak sizler nasıl çalışıyorsunuz nasıl eglenceli hale gelir bu iş? 10 ay var matematik2 ve edebiyat ikisinede şimdiden başlıycam dershanelerin yaptıgı gibi son 2 ay'a bırakmıycam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.